Saltar apartados

Observatori Universitari d'Inserció Laboral - Notícies publicades en Setembre, 2017

2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2017
 • Dijous, 28
 • One Day UA

  Turisme esportiu i ocupació, en la UA

  Dimarts que ve dia 3 d'octubre, en la UA, se celebra el "One Day 2017, formació en esport i turisme. Nous mercats, noves oportunitats, noves ocupacions.

 • Dimarts, 19
 • Jornada Empleo Económicas

  I... Ara, què? Com preparar-me per a aconseguir el meu treball ideal

  Jornada d'ocupació de la Facultat d'Econòmiques, per a màxim 15 estudiants. Pots inscriure't fins al 4 d'octubre, incloent carta de motivació.

 • Dilluns, 18
 • Espenta Jove 2017

  Comença una nova edició de l'Espenta Jove 2017

  Espenta Jove és un programa d'Innovació i Emprendimiento Social Juvenil que ofereix formació i suport gratuït a iniciatives que donen una resposta innovadora a una necessitat social o mediambiental. ¡Consulta la data dels tallers i no te'ls perdes!

 • Dijous, 14
 • Factoría de Desarrollo UA

  Factoria de Desenvolupament | 3ª Edició

  Termini d'inscripció obert fins al 15 d'octubre | Factoria de Desenvolupament és un programa complementari a la teua formació acadèmica que es realitza de forma individual i personalitzada. A través d'aquest programa podràs formar part d'un procés de millora de les teues competències personals i interpersonals, que et permetrà establir les bases i obtenir eines per al teu futur acadèmic i professional.

 • Divendres, 8
 • Entrevista

  Taller de formació en Ocupació

  El 12 de setembre al matí, i el 13 de setembre, a la vesprada, et convidem a acudir a la Jornada d'Ocupació que organitza la Facultat d'Educació i Lletres.

 • C

  Concurs d'idees per a dotar de nom i logotip al projecte Crowdfunding UA

  Tens fins al 29 de setembre per a presentar la teua proposta de nom i logo per al nou projecte de finançament col·lectiu de Crowdfunding de la UA.

  Cada concursant podrà presentar un màxim de dos noms i dos logotips, podent emplenar fins a dos formularis. En el cas que la proposta siga conjunyeix l'equip no podrà estar format per més de tres persones. Els logotips no podran excedir els 5 Mb per cada arxiu. Les propostes de noms es presentaran en valencià i castellà.Cada concursant podrà presentar un màxim de dos noms i dos logotips, podent emplenar fins a dos formularis. En el cas que la proposta siga conjunyeix l'equip no podrà estar format per més de tres persones. Els logotips no podran excedir els 5 Mb per cada arxiu. Les propostes de noms es presentaran en valencià i castellà.Cada concursant podrà presentar un màxim de dos noms i dos logotips, podent emplenar fins a dos formularis. En el cas que la proposta siga conjunyeix l'equip no podrà estar format per més de tres persones. Els logotips no podran excedir els 5 Mb per cada arxiu. Les propostes de noms es presentaran en valencià i castellà.Cada concursant podrà presentar un màxim de dos noms i dos logotips, podent emplenar fins a dos formularis. En el cas que la proposta siga conjunyeix l'equip no podrà estar format per més de tres persones. Els logotips no podran excedir els 5 Mb per cada arxiu. Les propostes de noms es presentaran en valencià i castellà.Cada concursant podrà presentar un màxim de dos noms i dos logotips, podent emplenar fins a dos formularis. En el cas que la proposta siga conjunyeix l'equip no podrà estar format per més de tres persones. Els logotips no podran excedir els 5 Mb per cada arxiu. Les propostes de noms es presentaran en valencià i castellà.

 • Fundación SEPI

  Beques Remunerades per a titulats i titulades

  La Fundació SEPI convoca les beques remunerades del Programa d'Iniciació en l'Empresa 2017. Tens fins al 24 de setembre per a presentar-te.

 • Dimarts, 5
 • Challenge by Cintra

  Beques Cintra per a titulats en l'estranger

  Els candidats hauran de ser recentment titulats en Administració i direcció d'empreses, Finances, Economia, Dret, Psicologia i Enginyeria de Camins o Civil.

 • Tornar al tauler principal

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464