Saltar apartados

Formació per a l'ocupació

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

06/02/2017
3ª Edició | Programa Millora la teua Inserció Laboral

La Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori d'Inserció Laboral, engega la tercera edició del Programa Millora la teua Inserció Laboral.

Aquest programa, que es desenvolupa del 15 de febrer al 5 d'abril de 2017, cerca proporcionar a l'estudiant i egressat universitari les eines necessàries per a afrontar el procés de cerca d'ocupació de forma efectiva. De la mà de professionals del món de l'empresa i a través de sis sessions d'entrenament, es treballaran diferents aspectes que afecten a aquest procés.

25/10/2016
Oportunitats d'Ocupació en el sector de la distribució

El pròxim 10 de novembre de 2016, en el Saló de Graus de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alacant, durem a terme la jornada "Oportunitats d'Ocupació en el sector de la distribució". A través d'aquesta activitat es persegueix donar a conèixer les oportunitats d'ocupació i desenvolupament professional en el sector de la distribució, així com la forma d'operar de les companyies del sector davant els nous reptes que han d'afrontar

14/10/2016
Traduciendo ...Traduciendo ...
15/09/2016
Factoria de Desenvolupament | 2ª Edició

Factoria de Desenvolupament és un programa complementari a la teua formació acadèmica, individual i personalitzat. A través d'aquest programa podràs formar part d'un procés de millora de les teues competències personals i interpersonals, que et permetrà establir les bases i obtenir eines per al teu futur acadèmic i professional.

Període d'inscripció: Del 15 de setembre al 15 d'octubre.

13/09/2016
Talent at Work
El pròxim 22 de setembre en la Universitat d'Alacant. En un mercat laboral com l'actual, són moltes les preguntes que us preocupen als joves, un dels col·lectius amb major nombre de desocupació. Per a donar amb aqueixes respostes és necessari que conegueu el que cerquen les empreses. Resoldre aquestes qüestions i aportar una visió pràctica del panorama laboral actual és clau per a descobrir oportunitats reals.

12/09/2016
El currículum vitae i la carta de presentació

El pròxim 28 de setembre de 2016, de 17:00 a 20:00 en l'Aulari 1 - Aula 59M, durem a terme la sessió "El currículum vitae i la carta de presentació", en el marc del Programa de Millora d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant desenvolupat amb la col·laboració de Santalucía Segurs.

12/09/2016
Claus i recursos per a trobar la teua ocupació

El pròxim 21 de setembre de 2016, de 17:00 a 20:00 en l'Aulari 1 - Aula 59M, durem a terme una nova sessió del Programa de Millora d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, desenvolupat amb la col·laboració de Santalucía Segurs. Durant aquesta nova sessió ens centrarem a aportar "Claus i recursos per a trobar la teua ocupació" i treballarem sobre les estratègies que utilitzen les empreses per a atraure i fidelizar el millor talent dins de les seues organitzacions.

30/03/2016
Talent en Creixement | Alacant | 21 d'abril de 2016

La CEDEIX - Confederació Espanyola de Directius i Executius, en col·laboració amb el Cercle d'Economia d'Alacant, l'Observatori d'Inserció Laboral i el Màster en Direcció i gestió de Recursos Humans de la Universitat d'Alacant, presenta una nova edició de "Talent en creixement"en el Saló d'Actes de l'Aulari II la Universitat d'Alacant el dia 21 d'abril de 2016. Les sessions d'aquesta Trobada permetran als joves estudiants o recentment graduats que inicien la seua carrera professional entrar en contacte amb executius de l'alta adreça i conèixer de primera mà les seues experiències professionals.

29/03/2016
Tres experiències d'inserció laboral d'alumnes de la Universitat

El pròxim 13 d'abril de 2016, de 17:00 a 21:00 en l'Aulari 1 - Aula 2M, durem a terme la quarta sessió del Programa de Millora d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, desenvolupat amb la col·laboració de Santalucía Segurs. Al llarg d'aquesta nova sessió ens centrarem a conèixer "Tres experiències d'inserció laboral d'alumnes de la Universitat".

02/03/2016
El procés de reclutament i selecció. Marca la diferència en un mercat d'oferta

El pròxim 16 de març de 2016, de 17:00 a 21:00 en l'Aulari 1 - Aula 4G, durem a terme la tercera sessió del Programa de Millora d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, desenvolupat amb la col·laboració de Saint Lucia. Durant aquesta nova sessió ens centrarem en "El procés de reclutament i selecció. Marca la diferència en un mercat d'oferta"

26/02/2016
Competències i habilitats clau per a aconseguir l'èxit en el món professional

El pròxim 9 de març de 2016, de 17:00 a 21:00 en el Saló de Graus d'Econòmiques, durem a terme la sessió "Competències i habilitats clau per a aconseguir l'èxit en el món professional".

02/11/2015
Talent és #TrendingTopic. Experiències de professionals i empreses.

Dijous que ve 19 de novembre de 2015, d'11:00 a 13:00, en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant, durem a terme la jornada %u201CTalent és #TrendingTopic. Experiències d'empreses i Professionals%u201D.

20/10/2015
Servei de Voluntariat Europeu

¿T'agradaria passar un any a Europa? Reunió SVE

Si eres d'últims cursos, o ja has finalitzat la teua carrera, aquesta informació et pot interessar. Noves experiències solidàries, conèixer gent, viatjar... tot açò i molt més és el SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU (SVE/EVS). ¿Vols saber més?

16/10/2015
Empra't a Europa

¿T'interessa Europa com a objectiu professional? El pròxim 23 d'Octubre, et presentem aquesta jornada gratuïta per a lacerca d'ocupació i adaptació professional a Europa, dels principals agents encarregats d'aquesta tasca.

08/05/2015
Setmana de l'Empleabilidad | Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials

Per a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant és de gran importància treballar per millorar l'empleabilidad dels seus estudiants i augmentar les seues possibilitats d'inserció laboral. Per a açò, el Vicedeganat de Pràctiques Externes al costat del Programa d'Acció Tutorial de la facultat i l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral ha programat una sèrie d'activitats que us permetran obtenir certes habilitats i destreses de molta importància en la vostra futura inserció laboral.

23/04/2015
Marca personal i desenvolupament del teu model de negoci per a la cerca d'ocupació.

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 29 d'abril de 2015, de 12:00 a 14:30, en l'Aulari 1 - Aula 23M, durem a terme la sessió Marca personal i desenvolupament del teu model de negoci per a la cerca d'ocupació.

La sessió serà impartida per Ignacio López Soci de Small, consultoria de branding. Professor d'Imatge Corporativa de la Universitat d'Alacant. Té una experiència de més de 15 anys en la creació d'accions de màrqueting, comunicació comercial i corporativa en Ruralcaja i sis anys director de la seua Fundació. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Master en Màrqueting.

14/04/2015
Què dius i com ho dius són dos elements fonamentals en les interaccions del procés de cerca d'ocupació

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 22 d'abril de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 23M, durem a terme la sessió Què dius i com ho dius són dos elements fonamentals en les interaccions del procés de cerca d'ocupació.

La sessió serà impartida per Laura Sirvent, Llicenciada en Psicologia per la UMH i Master en Adreça de Recursos Humans per Fundesem, ha desenvolupat la seua carrera professional en l'àmbit de RRHH en empreses nacionals i de caràcter internacional, on ha gestionat les àrees de reclutament, formació i desenvolupament. Actualment està especialitzada en Selecció per Competències en una multinacional del sector moda-retail.

21/03/2015
Connexió Recursos Humans | Desdejuna amb professionals de Recursos Humans i coneix què esperen les empreses de tu.

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 25 de març de 2015, d'11:00 a 14:00, en el Seminari 1 de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alacant, durem a terme la sessió Connexió Recursos Humans | Desdejuna amb professionals de Recursos Humans i coneix què esperen les empreses de tu.

Al llarg d'aquesta sessió podràs treballar amb cinc directius de l'àrea de recursos humans d'empreses de diferents sectors i grandàries, que t'explicaran com cerquen, detecten i seleccionen el millor talent per a les seues organitzacions i com ho gestionen i desenvolupen una vegada que entra a formar part de l'organització. En un entorn col·laboratiu, que afavoreix el diàleg i l'intercanvi d'idees amb aquests professionals.

11/03/2015
Fes networking i construeix relacions professionals de confiança

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 18 de març de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 23M, durem a terme la sessió Fes networking i construeix relacions professionals de confiança.

Coneixerem què és el networking i per què és important tenir una xarxa de contactes; algunes claus per a construir una xarxa de contactes; les xarxes socials com a pedra angular en la construcció de xarxes socials i la importància de la teua elevator pitch: la teua targeta de presentació.

03/03/2015
Claus per a superar amb èxit l'entrevista treballe.

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 11 de març de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 22M, durem a terme la sessió Claus per a superar amb èxit l'entrevista treballe.

No existeixen receptes màgiques ni trucs infalibles per a superar amb èxit una entrevista de treball.¿Que podem fer? la resposta és ¡ preparar-se bé!, conèixer-se a un mateix, ser conscient de les nostres debilitats i convertir-les en oportunitats d'aprenentatge són principis bàsics per a enfrontar-se a una entrevista de selecció.

25/02/2015
El currículum vitae i la carta de presentació

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 4 de febrer de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 54P, durem a terme la sessió El currículum vitae i la carta de presentació.

El teu currículum ha de servir-te per a arribar a l'entrevista, és el teu passaport, i per tant ha de ser capaç de captar l'atenció de qui et cerca i, a més, demostrar que eres un/a vertader/a professional. Anem a conèixer la manera de fer arribar el missatge que vols transmetre amb el teu CV, i veurem la manera com has de plasmar-ho i fer-ho arribar per a no passar desapercebut.

19/02/2015
El procés de reclutament i selecció. Com cerquen les empreses el talent en un mercat d'oferta.

En el marc del Programa Millora el teu Empleabilidad, el pròxim 26 de febrer de 2015, de 12:30 a 14:00, en l'Aulari 1 - Aula 52P, durem a terme la sessió El procés de reclutament i selecció. Com cerquen les empreses el talent en un mercat d'oferta.

A través del procés de reclutament i selecció de recursos humans les empreses contracten al personal adequat per a ocupar una posició determninada en l'empresa. Aquest procés ha d'estar alineat amb l'estratègia de la companyia amb la finalitat de recolzar al compliment dels objectius definits en el mitjà i llarg termini.

11/02/2015
El pas d'estudiant a professional. Les normes del joc han canviat.

El pròxim 19 de febrer de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 53P, durem a terme la sessió El pas d'estudiant a professional. Les normes del joc han canviat.

Professional no és una etiqueta, és una actitud, que requereix d'una nova manera de pensar i actuar. Convertir-se en un professional està més enllà d'un currículum, d'una forma de vestir. Ser professional és una forma d'actuar i de pensar, orientada sempre cap a un objectiu clar, la qual cosa requereix d'un adequat enfocament, que ens permeta creuar adequadament algunes barreres invisibles, que poden impedir dur a terme el canvi d'estudiant a professional.

04/02/2015
Programa de millora de la Inserció Laboral | PMIL

La Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori d'Inserció Laboral, en col·laboració amb la Càtedra Prosegur i el Cercle d'Economia organitza el Programa de millora de la Inserció Laboral | PMIL.

Aquest programa cerca proporcionar a l'estudiant i egressat universitari les eines necessàries per a afrontar el procés de cerca d'ocupació de forma efectiva. A través de vuit sessions d'entrenament es treballaran, de la mà de professionals del món de l'empresa, diferents aspectes que afecten al procés de cerca d'ocupació. El pas d'estudiant a professional.

27/01/2015
I Jornada d'Auditoria Comptable a Espanya

El pròxim 11 de febrer a les 16:00 hores en el Germán Bernacer, jornades amb les principals marques d'auditoria.

19/01/2015
Integritat del directiu; arguments, reflexions i dilemes

El pròxim 29 de gener, de 12:30 a 14:00, en Sant Fernando 40, Seu de la Universitat d'Alacant, es durà a terme la segona conferencia-col·loqui del Fòrum Empresarial Síntesi que porta per títol "Integritat del directiu; arguments, reflexions i dilemes".

Està sessió serà impartida per Joaquín Garralda, Degà d'ordenació acadèmica de IE Business School.

15/01/2015
Com vendre't amb vídeos per Internet

l pròxim dimarts 10 de febrer, en la Sala Ernest Lluch de la Facultat d'Econòmiques, de 19:00 a 21:00, durem a terme la sessió Com vendre't amb vídeos per Internet.

La sessió serà impartida per Rafael Bernabeu, Expert en desenvolupament tecnològic de webs,creant portals i ecommerce així com creació de canals en Youtube i Francis Deusa, presentadora de televisió en FrancisTeAyuda i formadora en màrqueting online.

Notícies anteriors

 

2014
2013
2012
2011
2010

 

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464