Saltar apartados

Director convidat

 

Gerard PastorGERARD PASTOR

Nascut a Barcelona el 1984, va estudiar piano al Conservatori de Música de Sabadell i a l'ESMUC. Es va titular com a pianista primer i director d'orquestra posteriorment. En paral·lel va cursar estudis de composició amb diferents mestres, entre els quals destaquen David Horne, Bernat Vivancos, Albert Guinovart o Arnau Bataller.

Actualment compagina l'activitat docent com a professor de piano del Conservatori de Sabadell, la direcció orquestral i la de productor musical amb el seu segell de producció internacional d'espectacles audiovisuals de gran format "Furius". Des del curs 2017/2018 és convidat per l'ESMUC per a oferir sessions sobre FMOD als alumnes del Màster en Composició per a Mitjans Audiovisuals. 

Ha treballat amb artistes com Lluís Claret, amb qui va fer la world première de les obres per a violoncel i piano de Pau Casals i el primer enregistrament discogràfic, amb Chano Domínquez (com a orquestrador), el productor musical del Cirque du Soleil François Bergeron o Michael Nyman. Amb aquest darrer va rebre la nominació a Millor BSO en els Premis Ariel de l'Acadèmia Mexicana de Cinema l'any 2012. En el seu palmarès hi figuren més de 15 premis entre els que cal destacar el Premi a Millor BSO en el Internation Idyllwild Film Festival al 2017 per la BSO de Sonata per a Violoncel i al 2018 el Premi a Millor BSO en el Festival Cinespaña de Toulouse per "Jean François i el sentit de la vida".

Ha sigut director de la Simfònica Tekhné, la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, la Cobla Simfònica de Catalunya o el Martinu Ensemble entre altres formacions. Ha destacat sempre per ser un director involucrat en les tasques de desenvolupament dels conjunts, ja siga en àmbits amateur, professional o de joves músics.

Recentment ha sigut nomenat nou director adjunt de l'Orquestra de Cambra Catalana. 

 

 

Orquestra filharmònica de la UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464