Gerard Pastor Orquestra Filharmònica de la UA

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Orquestra Filharmònica de la UA   Orquestra Filharmònica de la UA
Orquestra Filharmònica de la UA

Gerard Pastor

 

 Gerard Pastor

DIRECTOR CONVIDAT CICLE DE NADAL 2018

Nascut a Barcelona en 1984, va estudiar piano en el Conservatori de Música de Sabadell i en l'ESMUC. Es va titular com a pianista primer i director d'orquestra després. En paral·lel va estudiar composició amb diferents mestres entre els quals destaquen David Horne, Bernat Vivancos, Albert Guinovart o Arnau Bataller. 

Actualment compagina la seua activitat docent com a professor de piano del Conservatori de Sabadell, la de direcció orquestral i la de productor musical amb el seu segell de producció internacional d'espectacles audiovisuals de gran format "Furius". Des del curs 17/18 és convidat per l'ESMUC per a oferir sessions sobre FMOD als alumnes del Màster en Composició de Música per a Audiovisuals.

Ha treballat amb artistes com Lluís Claret, amb qui va fer la World Première de les obres per a cello i piano de Pau Casals i el primer enregistrament discogràfic, amb Chano Domínguez (com orquestador), el productor musical del Cirque du Soleil François Bergeron o Michael Nyman. Amb aquest últim va rebre la nominació a Millor BSO en els Premis Ariel de l'Acadèmia Mexicana de Cinema en 2012. En el seu palmarès compta amb més de 15 premis entre els quals cal destacar el Premi a Millor BSO en l'International Idyllwild Film Festival en 2017 per la BSO de Sonata per a Violoncel i en 2018 el Premi a Millor BSO en el Festival Cinespaña de Tolosa per "Jean François i el sentit de la vida".

Ha sigut director de la Simfònica Tekhné, la Banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, la Cobla Simfònica de Catalunya o el Martinu Ensemble entre altres formacions. Ha destacat sempre per ser un director involucrat en les tasques de desenvolupament dels conjunts ja siga en àmbits amateur, professional o de joves músics.

Recentment ha sigut nomenat nou director adjunt de l'Orquestra de Cambra Catalana.