Patrocinadors Orquestra Filharmònica de la UA

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Orquestra Filharmònica de la UA   Orquestra Filharmònica de la UA
Orquestra Filharmònica de la UA

Patrocinadors

 vectalia Vectalia, pel seu   compromís amb el talent jove i la Universitat d'Alacant, col·labora en el patrocini anual de l'OFUA comoun referent musical per a desenes d'estudiants.  
 hidraqua

 

Hidraqua és una empresa del sector de l'aigua i el medi ambient que opera en més de 80 municipis de la Comunitat Valenciana. La seua labor se centra en oferir una gestió eficient, sostenible i innovadora del cicle integral de l'aigua i a desenvolupar solucions de ciutat adaptades a les necessitats dels territoris en els quals treballa.

A més, Hidraqua col·labora anualment amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant dins de la seua aposta per la cultura, l'educació i el seu compromís amb la societat i l'entorn.

 

firma convenio hidraqua 

 diputación provincial

 

   
  La Fundació Manuel Peláez Castillo de la Comunitat Valenciana  té entre les seues finalitats: La promoció i desenvolupament de tota classe d'activitats solidàries, culturals i artístiques, en la seua més àmplia accepció?. Ve mostrant-nos el seu suport i patrocini a l'OFUA des de la seua constitució com a orquestra universitària en suport a aquests joves músics. firma convenio fundación Manuel Peláez
 cajamar CAJAMAR contribueix al desenvolupament local sostenible d'Alacant a través de l'acompliment econòmic, social i ambiental que emana del seu model de banca social cooperativa. Al costat de la seua activitat financera i les iniciatives orientades a la innovació, la investigació i la transferència de coneixement, les activitats socials i culturals en les quals col·labora, com les realitzades amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, tenen per objecte contribuir al benestar i el progrés de les persones generant emocions, valors, actitud personal i compromís social.  firma convenio cajamar