Enrique Palomares Orquestra Filharmònica de la UA

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Llocs d'interés
Logo Orquestra Filharmònica de la UA   Orquestra Filharmònica de la UA
Orquestra Filharmònica de la UA

Enrique Palomares

Enrique Palomares

Enrique Palomares

És concertino de l'Orquestra de València des de l'any 2001 amb la qual ha treballat amb directors com a Z. Metha, R. Frübeck de Burgos, I. Termikanov, V. Fedoseyev, J. López Cobos, A. Litton, G. Noseda, M. Plasson, I. Traub%u2026

De 1997 a 2000 va ser professor del Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València i de 2001 a 2006 professor del Conservatori Superior de les Illes Balears i del 2003 al 2012 professor en el Conservatori Superior de Música d'Aragó i de 2015 al 2017 professor especialista del Conservatori Superior de Música de València.

Ha sigut convidat com a concertino per l'Orquestra Nacional d'Espanya, Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra Filharmònica de Gran Canària, Orquestra Simfònica de Bilbao, Orquestra "Pablo Sarasate%u201D, Orquestra de l'Òpera de Montpeller, Orquestra de Pamplona,Orquestra Regió de Múrcia, entre altres.

Ha sigut preparador de corda de l'Orquestra Mundial de Joventuts Musicals, Jove orquestra Nacional d'Espanya, Jove Orquestra Regió de Múrcia, Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.