Saltar apartados

catedra

Premis 2018
Emprendo en Turismo1
MUNDOMAR
branding2
IVTT

La Càtedra d'Estudis Turístics “Pedro Zaragoza Orts” té per objecte l'anàlisi, la investigació i la docència de la realitat, problemàtica i perspectives de les empreses i destinacions turístiques en general, des de tots els punts de vista que s'estimen rellevants, ocupant-se de desenvolupar el programa formatiu i les tasques d'investigació que contribuïsquen a millorar la formació i coneixements en aquesta matèria.

En el seu programa d'activitats s'inclou l'organització de cursos i seminaris referits a temes turístics, amb especial atenció a l'àmbit de la Costa Blanca i Benidorm, així com conferències i exposicions sobre l'activitat turística, juntament amb la realització d'estudis i treballs d'investigació.

   

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

10/11/2019
ACTE DE LLIURAMENT DELS PREMIS TFG/TFM 2019

El pròxim 10 de desembre de 13:00h. a 14:00h. se celebrarà en la Sala Multimèdia (edifici de Rectorat) l'acte de lliurament dels Premis als Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (2019).

Per a garantir espai, confirme la seua assistència emplenant aquest qüestionari.

08/11/2019
XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME

Es compleixen 25 anys de l'engegada dels estudis de Turisme en la Universitat d'Alacant.

Per aqueix motiu, Benidorm, en col·laboració amb la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza: contarà amb dues conferències: "La reivindicació del turisme de sol i platja" impartida per Carlos Baños en el Saló de l'Ajuntament de Benidorm (26 de febrer a les 10 hores); i "La internacionalització de les cadenes hoteleres d'Alacant: evolució i trajectòria" amb Rosario Andreu i Laura Regna (11 de març a les 10 h. Saló d'actes d'Invat.tur).

25/10/2019
Jornada Tècnica: Economia Circular en el Sector Turístic

La Jornada Tècnica tindrà lloc el dimecres 30 d'octubre de 2019 a partir de les 9:00hrs en INVAT·TUR (Passeig Els Tolls, nº2, Benidorm (Alacant).

La inscripció oberta a través d'aquest enllaç (punxa ací)

22/10/2019
Resolució Premis TFG/TFM 2019

Publicada resolució de Premis TFG/TFM 2019

21/10/2019
Convocatòria d'ajudes per a realització de TFG i TFM
El Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa va publicar el passat 18 d'octubre en el BOUA la convocatòria d'ajudes per a realització de TFG i TFM en els quals es desenvolupen recerques originals que incloguen el tractament de macrodatos (big data), anàlisi intel·ligent de dades (smart data), mineria de dades o mineria de textos (data / text mining).
Aquesta convocatòria es realitza gràcies a una dotació econòmica facilitada pel Banc de Santander, en el marc del conveni Santander-Universitat d'Alacant.
Es convoquen deu ajudes de 1000 euros cadascuna, per la realització de treballs de finalització de grau o de finalització de màster de qualsevol disciplina sempre que en la seua realització empren alguna de les tècniques esmentades o altres anàlogues.
El termini de presentació de sol·licituds acaba el 15 de novembre.
Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç, des d'on s'accedeix també al formulari de sol·licitud.
14/10/2019
Turisme accessible i responsabilitat social
La Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant organitza aquesta jornada gratuïta i oberta al públic sobre Turisme accessible i Responsabilitat Social, per a dilluns que ve, dia 28 d'octubre, en horari de mig dia, en el campus de la UA, per a facilitar la presència de totes les persones que desitgen reflexionar i dialogar sobre aquesta qüestió.
No és necessari inscriure's, solament acudir.
01/04/2019
Premis 2019 a Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) sobre Turisme

Publicat en el BOUA la convocatòria de Premis 2019 a Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) sobre Turisme

04/10/2019
Trobada amb professionals en Tendències i Innovació en el sector hoteler. 2019

De setembre a desembre per a alumnat deº 4 Grau en Turisme i 5º de Doble Grau en Turisme + ADE

02/10/2019
Després de la seua primera edició torna l'esdeveniment sobre innovació turística

Digital Tourist 2019

 

Després de l'èxit de la I Edició del Digital Tourist i el reconeixement que ha merescut com a esdeveniment imprescindible per als ecosistemes de Destinacions Turístiques Intel·ligents, us volem informar, que els pròxims 17 i 18 d'octubre, tindrà lloc a Benidorm el DIGITAL TOURIST 2019.

En aquest esdeveniment es donaran cita els màxims responsables sectorials, tant de l'àmbit empresarial com a polític i administratiu, convertint-se en un acte social de primer nivell amb múltiples possibilitats de networking, facilitant l'intercanvi de coneixement i d'experiències, abordant les principals temàtiques relacionades amb les Tecnologies Habilitadoras Digitals d'una manera transversal, multidisciplinària i multisectorial i mostrant iniciatives que s'estan desenvolupant actualment en el nostre país.

MÉS INFORMACIÓ: https://ametic.es/es/evento/digital-tourist-2019

15/07/2019
Màrqueting Digital i Comunicació per a la Gestió de Destinacions Turístiques

S'engega la segona edició del %u201CCurs Superior en Màrqueting Digital i Comunicació per a Destinacions Turístiques%u201D. Obert a tècnics en actiu, professionals i estudiants del sector turístic.

Inscripcions a través de fundeun@ua.es

Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts


Universitat d'Alacant
Edifici Instituts Universitaris (Institut Universitari d'Investigacions Turístiques)
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 95 51

Twitter: https://mobile.twitter.com/ct_pedro

Facebook: https://www.facebook.com/iuitua/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464