Preguntes freqüents Doctorat en Informàtica

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Doctorat en Informàtica   Doctorat en Informàtica
Doctorat en Informàtica

Preguntes freqüents

+ Com puc sol·licitar la pròrroga d'estudis?

El programa de doctorat té una durada de 3 anys per als estudiants a temps complet i de 5 anys per als estudiants a temps parcial. La data concreta de finalització dels teus estudis la pots trobar en el RAPI. En cas que s'estime que la data de lectura siga posterior, és necessari sol·licitar una pròrroga d'estudis. Tens tota la informació amb detall en secció durada dels estudis de la web de la EDUA. Per favor, mana tots els documents necessaris a l'adreça de correu electrònic doctorado@iuii.ua.es.

+ ¿Quina titulació necessite per a accedir al programa de Doctorat en Informàtica?

Tens tota la informació amb detall en  l'apartat de Perfil d'admissió. 

+ ¿Què són les activitats transversals  i les activitats específiques?

Les activitats transversals , són comunes a tots els estudiants de doctorat de la "Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant"(EDUA). Són d'obligat compliment per a tots els estudiants independentment de qual siga la modalitat del seu doctorat. Aquestes activitats estan gestionats per l'EDUA, requereixen de matrícula específica en les mateixes. Algunes s'ofrencen també en manera on-line a través de la plataforma MOODLE de la Universitat d'Alacant. El desenvolupament de les mateixes pot trobar-se ací .

Les activitats específiques , són pròpies del programa de Doctorat en Informàtica.

Tota la informació sobre les tasques a realitzar pels estudiants ací. 

+ ¿Què és el RAPI?

El RAPI és el Registre d'Activitats i Pla de Recerca.  És una aplicació disponible en el campus virtual de la Universitat d'Alacant,  on els estudiants  del programa de doctorat realitzen el registre de les activitats corresponents. És obligació de l'alumne mantenir actualitzada aquest registre. En el següent enllaç es troben les tasques que a aquest efecte duran a terme els alumnes.

També professors tutors( enllaç )  i directors( enllaç ) de tesi hauran de mantenir al dia la informació del RAPI.

+ ¿Què és la CAD?

La CAD és la Comissió Acadèmica de Doctorat . És l'òrgan col·legiat que pren les decisions que la normativa li atribueix en el programa de Doctorat en Informàtica. Entre unes altres: admissió i resoluciónes de permanència d'estudiants en el programa,  sol·licituds d'estudiants i professorat, etc.

 

+ ¿Quan es reune la Comissió Acadèmica (CAD)?

Normalment, la CAD es reune una vegada en les primeres dues setmanes dels mesos d'octubre, desembre, febrer, abril i juliol. Excepcionalment, i a causa de vacances de setmana santa, la reunió d'abril pot passar a maig.

+ ¿Quin és el procediment per a la presentació de la tesi?

Tens tota la informació amb detall en  l'apartat Presentació de tesi.