Natalia Sánchez-Moraleda Vilches Grup d'Estudis de Política criminal, Dret penal i Criminologia

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Grups d'investigació
Logo Grup d'Estudis de Política criminal, Dret penal i Criminologia   Grup d'Estudis de Política criminal, Dret penal i Criminologia
Grup d'Estudis de Política criminal, Dret penal i Criminologia

Natalia Sánchez-Moraleda Vilches

Línies de recerca:

Dret penal simbòlic, delicte de dopatge, delictes contra la seguretat vial, fraus alimentaris, delictes relatius a medicaments, dret a la intimitat.

Publicacions més rellevants

1. Sánchez-Moraleda Vilches, N.: "La sang i els seus derivats, ¿medicaments a efectes penals? (A propòsit de la sentència del Jutjat penal sobre la «Operació Port»)", en Diari La Llei, 2014.

2. Sánchez-Moraleda Vilches, N.: "Suplements esportius nutritius i medicaments. Delimitació conceptual i intervenció penal en el Dret penal espanyol", en La Sicurezza agroalimentare nella prospettiva europea. Precauzione, Prevenzione i Repressione, Giuffrè Editore, 2014, págs. 279 - 299

3. Sánchez-Moraleda Vilches, N.: "Instrumentalidad i simbolisme en els delictes contra la seguretat vial", en Revista General de Dret penal, 2011.

4. Sánchez-Moraleda Vilches, N.: "Directrius de política criminal a les quals respon el delicte de dopatge", en Doval Pais, A. (Dir.)/Sánchez-Moraleda Vilches, N. (Coord.): Dopatge, intimitat i dades personals. Especial referència als aspectes penals i politico-criminals, Iustel, 2010, págs. 49 - 73.