Saltar apartados

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE EL LLIURAMENT TELEMÀTIC DE DOCUMENTACIÓ DE MATRÍCULA PER A ESTUDIS OFICIALS

CURS 2020-21

Qui pot realitzar-la? Alumnat d'estudis oficials de Grau, Màster i Doctorat.

Quina documentació he de lliurar?

Estudis de Grau Estudis de Màster Estudis de Doctorat
Relació de documentació Relació de documentació Relació de documentació

En quin termini? Els terminis de lliurament depenen del teu estudi i la data de la teua matrícula d'acord amb el detall següent:

ESTUDI DATA DE MATRÍCULA TERMINI MÀXIM DE LLIURAMENT
Grau i Màster juny i juliol 8 de setembre
Grau i Màster agost i setembre 8 d'octubre
Grau i Màster octubre 13 de novembre
Doctorat setembre, octubre i novembre 30 de novembre

 

Com faig el lliurament? El lliurament de la documentació serà telemàtic. Això significa que hauràs d'aportar còpies escanejades dels documents (arxius pdf).

Has d'entrar en UACloud-Administració Electrònica-Tràmits-Acadèmics-Lliurament de documentació de matrícula (o punxa en aquest enllaç)

Una vegada accedisques al tràmit, en funció de les dades del teu expedient, el sistema t'exigirà una determinada documentació. Per exemple, si eres un/a estudiant que inicia estudis universitaris de Grau després de la superació de les PAU, hauràs d'aportar la còpia de  les qualificacions de les proves.

El tràmit estarà actiu a partir del dia 27 de juliol de 2020

Com sabré si em falta algun document o si hi ha una cosa incorrecta? La documentació aportada es revisarà pel personal d'administració de cada Facultat/Escola. Si hi ha algun error, et sol·licitaran l'esmena (rebràs un correu electrònic en el compte institucional @alu.ua.es) i hauràs de corregir el que se t'indique.

He d'aportar els documents abans o després de matricular-me? El sistema et permetrà totes dues coses. Has de tenir en compte que una vegada que lliures qualsevol document, aquest serà revisat pel personal d'administració de la UA. Fins que no haja sigut validat no es considerarà lliurat. En qualsevol moment podràs consultar l'estat del tràmit.

És necessari que lliure la documentació prèviament per a poder seleccionar els descomptes en la matrícula? Sí. El programa de matrícula no et permetrà aplicar descomptes si els documents no han sigut lliurats i validats. Completa i confirma la teua matrícula per a no perdre grups. Podràs modificar-la dins del termini.

Recorda que una vegada que puges la documentació, aquesta ha de passar per un procés de validació. Si el document ha sigut validat i el teu termini de matrícula continua obert, podràs aplicar el descompte directament tornant a accedir a la teua matrícula. Si el teu termini ja estiguera tancat, serà la secretaria la que aplicarà el descompte que corresponga a la documentació que has lliurat.

He de lliurar documents que ja vaig lliurar en cursos anteriors? No, si es tracta de documentació que no ha caducat. Per exemple, si ja et vas matricular el curs anterior, vas aportar el títol de família nombrosa i el teu carnet caduca en 2025, no és necessari que tornes a aportar-lo.

He canviat el compte de pagament de la matrícula. He de pujar una nova ordre de domiciliació? Sí. Recorda que ha d'estar signada per la persona titular del compte. Pots obtenir el document en finalitzar la teua matrícula o en UACloud-Matrícula-Matriculació-Domiciliació.

Hauré d'aportar els originals de la documentació? La Universitat podrà, en qualsevol moment, sol·licitar els originals per al seu acarament amb la documentació aportada. Després de comprovar l'autenticitat de la còpia et retornaran l'original.

Quines conseqüències té la falta de documentació? La falta de lliurament de la documentació en termini és un motiu d'anul·lació de la matrícula.

 

 

Preinscripció, matrícula i sobre vitual


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464