notícies

Relació de notícies destacades de la comunitat de la Universitat d'Alacant en relació amb la Covid-19.

Posicionament del Consell General de la Xarxa Vives en relació amb la contribució de les universitats en l’actual context de crisi sanitària

Les rectores i els rectors del Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la UA, volem deixar constància de l’esforç i l’impacte de les universitats en l’execució amb celeritat i eficàcia les mesures necessàries per a garantir la continuïtat de la docència, la recerca i la transferència de coneixement davant dels reptes que ha ocasionat la COVID-19.

Investigadors de la Universitat d'Alacant guanyen el premi del desafiament 'Resposta a la pandèmia' per a reactivar les economies a tot el món

Miguel Ángel Lozano i Francisco Escolano formen part de l’equip de Nuria Oliver guanyador del primer premi, dotat amb 500.000 dòlars.

Amparo Navarro assegura que la Universitat d'Alacant està preparada per a la desescalada

S’han tornat a revisar i a adaptar els protocols d’aforament, d’accés i trànsit per les instal·lacions, així com la dispensació d’EPI.

Vacunes de sprint o de marató? Nova sessió a l'Aula de la Ciència i de la Tecnologia de la UA

Alfredo Corell, catedràtic d'Immunologia en la Universitat de Valladolid i divulgador científic com a coordinador del projecte Immunomedia, protagonitza una nova sessió de l'Aula de la Ciència i la Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, amb el títol Vacunes de sprint o de marató? 

Dos assajos del catedràtic de la UA Josep Bernabeu parteixen de la sindèmia per a explicar causes i conseqüències del coronavirus

Amb la col·laboració de la professora María Eugenia Galiana i el metge Xavier Bernabeu Sendra. Insalubritat, amuntegament i malnutrició són factors de risc en la propagació de les epidèmies.

La rectora de la UA ofereix a Puig les seues instal·lacions per a facilitar la vacunació contra la Covid 19

L'excel·lent ubicació del campus universitari entre els municipis de Sant Vicent del Raspeig i Alacant, en l'entroncament de les autovies A-7 i A-77, “fa que es tracte d'un punt de fàcil accés mitjançant vehicles i al mateix temps una ràpida evacuació d'aquests”.