Saltar apartados

Formació i difusió

 

10

 

flot

 

 

vis

 

campo

 

 

La realització de totes aquestes tasques comporta un Pla Formatiu dirigit a estudiants de finalització de Grau i de Màster, amb preferència al Màster en Arqueologia i Gestió Integral del Patrimoni de la UA, però obert també a altres perfils de les especialitats vinculades a aquest projecte. La participació d'alumnes s'integrarà en les labors de camp i laboratori, i en la mesura que l'organització i coordinació del Màster ho permeta, a través del practicum arreplegat en els plans d'estudi del mateix, convertint d'aquesta forma al Projecte Domus en un laboratori docent d'iniciació a la recerca arqueològica.

Es contempla a més un Pla de Difusió que inclou:

  • Panell divulgatiu amb els resultats preliminars de la intervenció per a col·locar in situ i/o a l'interior del Museu.
  • Assetge web del projecte vinculat a l'INAPH, amb l'actualització de les dades.
  • Seguiment en vídeo i imatge de tot el procés de treball de recerca arqueològica per a crear un documental divulgatiu que podrà allotjar-se en el canal YouTube de la UA, i utilitzar-se amb finalitats docents.
  • Realització d'un programa de difusió amb el lema %u201CArqueologia en directe: la domus obri les seues portes%u201D, en el qual l'equip i els estudiants que participen mostraran als visitants setmanalment els progressos i problemes de la recerca en curs.
  • Difusió d'activitats i notícies en les xarxes socials de l'INAPH, de la Fundació i de la UA, així com en els mitjans de comunicació ordinaris (notes de premsa, ràdio, televisió, etc.).
  • Publicació de resultats d'acord al previst en convocatòria, amb articles científics en congressos i mitjans d'impacte.
  • Preparació de la publicació general i, com a avanç, compromís de publicació dels informes preliminars en plataformes open data (RUA, web de l'INAPH, etc.)

Projecte Domus-L'Alcùdia. Viure en llici


INAPH
Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3886

Fax: (+34) 96 590 3464

Projecte finançat pel Programa Propi del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement per al foment de la R + D + I a la Universitat d'Alacant 2016

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464