Saltar apartados

Gestor de notícies

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

30/07/2019
La Universitat d'Alacant mantindrà el nom de Baena Tocón en el seu repositori

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha informat aquest matí el Consell de Govern de l’anul·lació del recurs de Gerència del 12 de juny de 2019 sobre la mesura tècnica acordada de desindexació del nom d’Antonio Luis Baena Tocón en l’article titulat «El caso Diego San José y el juez humorista»

30/07/2019
El Consell de Govern de la UA aprova demà la incorporació de Nobel d'Economia Erik Maskin al claustre d'Honoris causa

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant celebra demà dimarts, dia 30, la seua reunió ordinària del mes de juliol que, com és habitual, tindrà lloc en la Sala de Juntes de Rectorat. La cita, prevista en primera convocatòria a les 9:30 hores i a les 10:00, en segona, estarà presidida pel rector, Manuel Palomar.

29/07/2019
El Parc Científic d'Alacant vincula tres empreses més al seu ecosistema

El president de la Fundació Parc Científic d'Alacant i rector de la Universitat d'Alacant (UA), Manuel Palomar, al costat de la vicerectora de recerca i transferència de coneixement, Amparo Navarro, han signat avui els contractes de vinculació amb tres noves companyies que s'han acostat al Parc Científic de la UA per a poder accedir als serveis de valor afegit que aquest ofereix a les empreses.

29/07/2019
La Fundació Aquae i la Universitat d'Alacant impulsen projectes alineats amb els ODS i la lluita contra el canvi climàtic

La Fundació Aquae, la fundació d’Hidraqua i la Universitat d’Alacant han signat aquest matí un acord marc «per a impulsar projectes i programes de col·laboració en l’àmbit de la formació i la investigació universitària, centrats en el desenvolupament sostenible i l’aigua».

29/07/2019
CONVOCATÒRIA A MITJANS - Signatura de conveni entre la Universitat d'Alacant i la Fundació Aquae d'Hidraqua

Signatura d’un conveni marc de col·laboració entre la Universitat d’Alacant i la Fundació Aquae, d’Hidraqua, per a la realització d’accions formatives i presentació de les primeres propostes que s’impulsaran conjuntament en matèria de canvi climàtic i ODS.

23/07/2019
La UA lliura un xec solidari a l'Associació Espanyola contra el Càncer

El vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la UA, Carles Cortés, ha lliurat aquest matí d’un xec per valor de 1.344 euros, a Pablo Enríquez, president provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

18/07/2019
La Vila Joiosa esdevindrà la dotzena Seu Universitària de la UA

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i l’alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, han signat el conveni de creació de la Seu Universitària  aquest dimecres

18/07/2019
La Universitat d'Alacant posa la investigació i la innovació al servei de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han escenificat aquest dimarts l'adhesió de la institució alacantina a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana en un acte que s'ha celebrat en el CDT d'Alacant.

16/07/2019
El Col·legi de Metges d'Alacant i la UA treballaran junts en la divulgació científica, la promoció i la investigació en el camp de les vacunes

La presidenta del Col·legi Oficial de Metges d’Alacant (COMA), la Dra. María Isabel Moya, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat avui en el Rectorat un conveni específic dins de l’acord marc de col·laboració que van subscriure el passat 7 de febrer del 2019.

16/07/2019
L'equip de futbol masculí de la UA guanya la Copa Sant Pere

L’equip de futbol masculí de la Universitat d’Alacant es va proclamar el passat dissabte campió de la Copa Sant Pere de futbol amateur, que en aquest 2019 ha fet la seua 74a edició, en vèncer l’equip Intercity- La Voz per un ajustat 1 a 0, obra de Jony en el minut 80.

15/07/2019
La Universitat d'Alacant i Algèria acorden posar en marxa un programa de formació d'estudiants de doctorat

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’ambaixadora d’Algèria a Espanya, Taous Feroukhi han acordat implementar una iniciativa inèdita fins avui per a la formació d’estudiants de postgrau algerians en la institució alacantina.

 

 

Gabinet del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464