Saltar apartados

Suport a projectes socials

Donació sagne
Programa:
Encara no ho has fet, Dòna Sang!
 • Antecedents: la Unitat de Relacions Institucionals juntament amb el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, renova anualment el seu compromís amb el Centre de Transfusió de Sang de la Generalitat Valenciana. A través d'aquest programa, es convida els alumnes a ser solidaris per a ajudar a proveir de sang els hospitals de la comunitat. Existeix, a més, un acord amb la Facultat de Ciències de la Salut perquè els alumnes dels últims cursos d'Infermeria puguen participar en les col·lectes de sang i, d'aquesta manera, fer-hi pràctiques.
 • Objectiu: que les campanyes de donació continuen sent un tema de solidaritat universitària.

 • Data de realització: Les col·lectes en el campus es desenvolupen de setembre a maig . També se celebren maratons de sang del personal de la universitat en dies concrets de novembre i maig. El calendari de col·lectes de sang es publicarà setmanalment en la pàgina web de la revista cultural del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, VEU, www.veu.ua.es
Fiestabanderitacruzroja
Col·lecta:
Festa de la Bandereta de Creu Roja
 • Antecedents: des de fa 10 anys, aproximadament, es ve col·laborant amb aquesta institució en la cuestación anual que, amb motiu de la Festa de la Banderita, realitza en la Universitat.
 • Objectiu: Col·laborar en aquesta activitat, donant suport logístic i personal per a la realització de la mateixa, al mateix temps que realitzar una labor de conscienciació solidària entre la comunitat universitària.
 • Data de realització: octubre.
Asociacion Espanyola contra el Cancer
Cuestación:
Associació Espanyola contra el Càncer
 • Antecedents: des de fa diversos anys es  col·labora amb aquesta institució en la col·lecta anual que, amb motiu de la campanya contra el càncer, realitzen en la Universitat.
 • Objectiu: Col·laborar en aquesta activitat, donant suport logístic i personal per a realitzar-la, al mateix temps que fer una labor de conscienciació solidària entre la comunitat universitària.
 • Data de realització: maig
Rasclet
Col·laboració amb l'Associació Nou Futur d'Alacant
 • Antecedents: des de fa diversos anys es col·labora amb aquesta institució en el mercadet que anualment celebren en l'antiga Llotja d'Alacant, per a recollir fons per a xiquets privats d'ambient familiar.
 • Objectiu: col·laborar en aquesta activitat, donant suport amb el material que ens sol·liciten com a aportació a l'esdeveniment (material audiovisual, cadires, taules, etc.) per a poder realitzar-la.
 • Data de realització: novembre.

Gabinet del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464