La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
La Universitat

RECURSOS UNIVERSITARIS

La Biblioteca

Vídeo de presentació

Utilitza la biblioteca

Renovació, préstecs , portàtils, Refworks, reserves, sol·licituds, formació, recursos docència, etc

Recursos d'informació

Catàleg, bases de dades, revistes-e, col·lec. personals, WorldCat, guies temàtiques, RUA, CDE, etc.

Coneix la teua biblioteca

Localització, biblioteques, unitats centrals, horaris, directori, normativa, qualitat...

Serveis especialitzats

Cursos de formació, suport a la investigació, a l'ensenyament-aprenentatge, CID i molt més.

RUA - Repositori institucional

RUA ofereix accés obert al text complet en format digital dels documents generats pels membres de la Universitat d'Alacant en la seua tasca de docència i investigació.

Vés a RUA
Arxiu Audiovisual de la Universitat d'Alacant
Recursos tecnològics Tot el teu Campus Virtual ara en UA Cloud Tots els serveis electrònics de la Universitat d'Alacant, els trobaràs en el núvol

Wi-Fi de la Universitat

Com connectar-s'hi

La xarxa sense fils de la UA (eduroam) és una extensión de la xarxa local, disponible en el 99% del Campus de Sant Vicent.

Servei d'Informàtica

Vés-hi

CAU - Centre d'Assistència informàtica a l'Usuari

Vés-hi

Portal de dades obertes

Red IRIS

 

És la unitat encarregada d'editar la investigació universitària amb l'objectiu de fomentar la difusió i la divulgació d'aquesta entre la comunitat científica i en la societat.

Novetats editorials

Comer saludablemente

Guia divulgativa, amb exemples, sobre la importància de la comunicació per a crear hàbits saludables en l'educació nutricional.

La Canal d'Alcoi

Situada entre els municipis d'Alcoi, Ibi i Xixona, recull dos entorns d'enorme valor: el poblat ibèric del Puig i les pintures rupestres de la Sarga.

Cómo se gestiona una ciudad

Aquest llibre versa sobre la gestió municipal: els pressupostos, el mercat immobiliari, l'energia, l'aigua, el transport públic i els residus.


Vols fer pràctiques en empresa?

Necessites informació sobre les teues pràctiques curriculars o vols ampliar la teua formació amb unes pràctiques extracurriculars ?

Vols fer les pràctiques a l'estranger?

La realització de pràctiques en l'estranger que afavoreixen: cultura, idiomes, experiència laboral i professional... Annia't !

Observatori d'inserció laboral / uaemprende

El projecte UAemprende és el programa que impulsa l'empreniment en la Universitat d'Alacant posant el coneixement científic al servei de les noves oportunitats professionals.

Tot el que necessites saber i més encara, ací. Informa-te'n! Més informació