Saltar apartados

Arxiu gràfic

Està format per una extensa col·lecció de documents gràfics adquirits o encarregats pel setmanari Canigó per a il·lustrar la publicació. La temàtica és molt variada, encara que predominen les fotografies de personatges de la política i la cultura catalanes, així com d'esdeveniments polítics, socials i culturals del període de la transició política (entrevistes, recitals, manifestacions, vagues, campanyes electorals, etc). Entre els fotògrafs més habituals de la revista podem citar a: J. Ciscar, Jaume Mor, Carles Lleyda, Pelegrin, Enric Quintana, Albert Ramis, Robert i Luis Salom.

L'arxiu gràfic compta amb 17.000 fotografies i més de 2.500 targetes postals.

Aquest ampli arxiu gràfic està en procés de digitalització i catalogació, si bé, una bona part de la col·lecció ja està disponible en el catàleg documental de la web de l'Arxiu de la Democràcia, en concret les fotografies referides a cantants, escriptors, artistes i partits polítics.(En la finestra de cerca bàsica, escriure la paraula o paraules clau i seleccionar Tipus de material=fotografia).

Vaga en port de Barcelona, 1980 (Autor no identificat)
Joan Fuster, ca. 1980 (Autor: Foto Robert)

Arxiu revista Canigó - Fons Xavier Dalfó i Hors


Arxiu General de la Universitat d'Alacant
Arxiu de la Democràcia
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9757

Facebook: https://www.facebook.com/archivodelademocracia

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464