Saltar apartados

Certificats Acadèmics

CERTIFICAT ACADÈMIC ELECTRÒNIC

A través de la i-Administració integrem les noves tecnologies en els tràmits administratius, passant els processos en paper a processos electrònics. El certificat electrònic, que sempre estarà disponible en l'UACloud Campus Virtual, pots obtenir-ho en qüestió de minuts, evitant els temps d'espera i desplaçaments. A més es pot imprimir les vegades que ho necessites, per la qual cosa no és necessari sol·licitar compulses.

Per a sol·licitar la Legalització de documents acadèmics universitaris originals que han d'assortir efectes en l'estranger els certificats acadèmics hauran d'anar amb signatura manuscrita. Per tant, no es podrà utilitzar el Certificat Acadèmic de la i-Administració (certificat electrònic) per a la realització d'aquest tràmit.

¿Qui pot sol·licitar un certificat acadèmic electrònic?
  • Els alumnes de Grau.
  • Els alumnes de Màster Oficial.
  • Els alumnes de Diplomatura/Llicenciatura que disposen de contrasenya d'accés al Campus Virtual. Si no tens o has oblidat la contrasenya pots sol·licitar-la enviant un email a informacio@ua.es adjuntant escanejats el teu DNI i un escrit signat per tí sol·licitant-ho. (Les titulacions molt antigues, pot ser que no estiguen en campus virtual. Sí es pot obtenir el certif. acad. Electrònic enIng. Tec. en Obres Públiques)

Si el teu nombre identificatiu en la Universitat d'Alacant és un Passaport no podràs sol·licitar el certificat electrònic, ja que la plataforma i-adm actualment solament pot utilitzar-se amb DNI o NIE. Si desitges canviar el teu nombre identificatiu de Passaport a DNI o NIE, pots fer-ho sol·licitant-ho en la secretaria, adjuntant la documentació corresponent.

¿Com se sol·licita un certificat acadèmic electrònic?

A través de l'UA Cloud Campus Virtual, seguint els següents passos:

eAdministración>> Tràmits >> ACADÈMICS >> CERTIFICAT ACADÈMIC >>

Tries DADES DEL CERTIFICAT SOL·LICITAT >> SEGÜENT >> CONFIRMAR >>

PAGAMENT AMB TARGETA >> (Emplenes nº targeta) >> ACCEPTAR >> FINALITZAR

(Esperes 30 segons)

Tindràs disponible el certificat en l'apartat Els meus expedients.

Es recomana desactivar el bloqueig de finestres emergents. Si en intentar accedir el bloqueig rebutja la pàgina, el navegador et preguntarà si desitges accedir "només aquesta vegada" o "en qualsevol ocasió d'ara endavant". En tots dos casos, podràs continuar tramitant el certificat.

Formes de pagament:
  • Mitjançant targeta bancària: el certificat s'emet en qüestió de minuts.
  • En efectiu en qualsevol oficina (o caixer automàtic) del Banc Sabadell, Banc Santander o Cajamurcia: el certificat s'emet al següent dia laborable.
Normativa sobre els certificats acadèmics electrònics:

https://seuelectronica.ua.es/es/documentos/normativa/ley-11-2007-de-22-de-junio-de-acceso-electronico-de-los-ciudadanos-a-los-servicios-publicos.pdf

Aquest certificat té la mateixa validesa jurídica que un certificat tradicional en paper (veure normativa).

Secretaria EPS


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: http://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: http://facebook.com/EPSAlicante

La versió en llengua valencian d'aquesta web és una traducció automàtica de la versió oficial que ha sigut realitzada en llengua espanyola. Encara que pretén ser precisa, en cas de discrepància prevaldrà la versió en
llengua espanyola.

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464