Saltar apartados

Aprovat per compensació

Per a poder sol·licitar l'aprovat per compensació has de complir els requisits establits en la següent normativa, i afectarà als expedients que condueixen a l'obtenció dels títols EPS en procés d'extinció.

1. Que l'alumne estiga matriculat en la Universitat d'Alacant i haja cursat en ella, almenys, el 50% dels crèdits corresponents a la titulació de la qual se sol·licita l'avaluació per compensació.

2. Que es tracte de crèdits corresponents a assignatures troncals o obligatòries d'una titulació. En cap cas es procedirà a la compensació de crèdits optatius o de lliure elecció.

3. Que els crèdits la qualificació dels quals se sol·licita per via de compensació es corresponguen amb l'última matèria necessària per a l'obtenció del títol, exclosos aquells vinculats al practicum o al treballe fi de

carrera.

4. Que l'alumne haja esgotat, almenys, cinc convocatòries de l'assignatura a avaluar per compensació.

5. Que en alguna de les convocatòries esgotades dels crèdits a compensar l'alumne haja obtingut una nota igual o superior a 3,5 punts.

6. Que l'alumne estiga matriculat dels crèdits que sol·licita compensar en el moment de la seua sol·licitud.

7. Solament es podrà compensar una assignatura i el nombre de crèdits de la mateixa no serà superior a 15.

La normativa estableix uns límits sobre la seua aplicació.

La sol·licitud per compensació es realitzarà mitjançant instància dirigida al Rector, on es faran constar els crèdits l'aprovació dels quals se sol·licita, i serà presentada en Secretaria del Centre o en el Registre de la Universitat d'Alacant %u2013general.

En cas que la resolució siga favorable, els efectes es produiran en la convocatòria immediatament posterior a la sol·licitud.

 

Pots obtenir un resum de la normativa 2013-14 de l'aprovat per compensació ací

 

 

Secretaria EPS 2


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464