Saltar apartados

Certificats Acadèmics

Sol·licitud de certificats acadèmics

Els certificats contenen dades de caracter personal i, en compliment de la Llei de Protecció de Dades, solament es lliuraran a l'interessat o persona degudament autoritzada per aquest.

Pots disposar de la informació relativa a les notes que figuren en el teu expedient, depenent de l'oficialitat que t'exigisquen, per mitjà de:

 • FITXA INFORMATIVA DE L'ALUMNE. Aquest document és gratuït però només té valor informatiu i pots obtenir-ho des del teu Campus Virtual. Si necessites que la fitxa vaja segellada, et serà expedida, prèvia presentació del DNI / NIE / Passaport o TIU, en la Secretaria de la Facultat.
 • A través d'un CERTIFICAT ACADÈMIC PERSONAL. És un document amb validesa oficial, signat pel degà, el secretari del centre i el responsable administratiu. En tractar-se d'un certificat comporta el pagament de taxes públiques (27,34 %u20AC per al curs 2012/13). El termini de lliurament d'aquest certificat serà de 2 dies hàbils explicats a partir de l'endemà a la seua sol·licitud.

Models de Certificats

 • Certificat Acadèmic Personal Complet: mostra totes les assignatures, superades o no, per curs acadèmic i la nota mitjana d'assignatures superades.
 • Certificat Acadèmic Personal Resumit: mostra únicament les assignatures superades i la nota mitjana d'assignatures superades.
 • Certificat de Matrícula: mostra les assignatures matriculades en el present curs acadèmic.
 • Certificat per a la renovació del Títol de Família Nombrosa: és gratuït i d'ús exclusiu per a aquest tràmit.

Descomptes aplicables

L'aplicació dels diversos descomptes has de justificar-la mitjançant la següent documentació:

 • Família Nombrosa General (50%). Has de presentar original i fotocòpia, per a la seua acare, del títol actualitzat de família nombrosa.
 • Família Nombrosa Especial (100%). Has de presentar original i fotocòpia, per a la seua acare, del títol actualitzat de família nombrosa.
 • Discapacitat igual o superior al 33% (100%). Has de presentar certificació de tal circumstància i fotocòpia per a la seua acare.
 • Víctima de bandes armades i elements terroristes (100%). Has de presentar original i fotocòpia, per a la seua acare, del document que acredite tal situació o, en cas de ser fill/a de la persona reconeguda com a víctima, llibre de família i l'última declaració de l'IRPF dels pares.

¿Com i on ho sol·licite?

En aquests moments pots sol·licitar-ho de dues formes:

seu electronica

S'ha engegat la Seu Electrònica de la UA. Des de l'opció Altres serveis de Campus Virtual tens accés al nou menú d'administració electrònica: i-adm.

De moment només es pot sol·licitar el Certificat Acadèmic Personal Complet en castellà. Excepte para l'Enginyeria Tècnica en Obres Públiques, no està disponible el certificat resumit.

Si sol·licites un Certificat Acadèmic Personal electrònic i realitzes el pagament amb targeta, disposaràs del teu certificat electrònic en uns minuts.Aquest certificat té la mateixa validesa jurídica que un certificat tradicional en paper (Llei 11/2007, de 22 de juny, d'Accés electrònic dels ciutadans als Serveis Públics) i evitaràs els temps d'espera existents en els procediments no electrònics (lliurament del justificant de pagament, termini per a la signatura del responsable, recollida del certificat, etc.).

Una vegada sol·licitat i pagat se't notificarà per correu que ho tens disponible en la teua carpeta del ciutadà.

Guia Ràpida de Campus Virtual:

Altres serveis >> i-adm >> La meua carpeta ciutadana

Tràmits > Certificació acadèmica > Accedir al procediment de sol·licitud de la certificació acadèmica

(Emplenes el formulari) > Següent> Següent > Pagament amb targeta

(Emplenes nº targeta ) > Pagar > Finalitzar

SENSE EIXIR-TE DEL CAMPUS VIRTUAL, ESPERES 10 MINUTS

La meua carpeta ciutadana > Accedir a la meua carpeta ciutadana > Punxes nº forme expedient> Mostrar llista de documents > Certificat acadèmic > Es genera un PDF. Açò és el certificat acadèmic.

Es pot imprimir les vegades que ho necessites, per la qual cosa no és necessari sol·licitar una compulsa.

Tutorial interactiu que descriu detalladament aquest procediment electrónic

CERTIFICATS NO ELECTRÒNICS

Si has demanat el certificat No electrònic cridant per telèfon al 965903648 o en la pròpia Secretaria, podràs arreplegar el certificat dos dies hàbils després de la teua sol·licitud, previ pagament de les taxes corresponents i la presentació del teu DNI.

Podràs pagar aquest rebut:

 • Amb la teua targeta a través del Campus Virtual (Secretaria %u2192 pagaments%u2192 rebuts emesos%u2194 punxar sobre la icona %u20AC)
 • Personalment si arreplegues el rebut en la Secretaria de la Facultat i ho abones directament en l'entitat bancària (CAM, BANCAIXA, Banc de Santander o CAJAMURCIA) o per caixer (horaris entitats en el campus)
 • Descarregant-te el rebut a través del teu Campus Virtual i abonant-ho directament en l'entitat bancària (CAM, BANCAIXA, Banc de Santander o CAJAMURCIA) o per caixer.

Et recordem que aquests certificats són personals i solament es lliuren a l'interessat o persona degudament autoritzadaper aquest.

Advertiment:

NO ES LLIURARÀ CAP CERTIFICAT SI FALTA ALGUN DELS DOCUMENTS CITATS ANTERIORMENT (Rebut, Autorització o DNI)

Secretaria EPS 2


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464