Saltar apartados

4ª matrícula de gràcia

 

L'alumnat podrà matricular-se 3 vegades per assignatura (és a dir, els "no presentats" esgoten convocatòries). Més una quarta de gràcia, que es pot sol·licitar, si el rendiment acadèmic en els cursos anteriors supera el 50% (en aquest rendiment no es computa el reconeixement de crèdits).

En cas contrari, no podries accedir a aquesta matrícula i hauries d'abandonar la titulació.

Sol·licitud

Quan les actes de la C4 (Julio) estiguen tancades, la Universitat realitzarà d'ofici la revisió mèdica de les teues convocatòries. Poden passar diversos casos:

  1. Que es complisquen les condicions de rendiment acadèmic per a sol·licitar: la Universitat t'informa al teu e-mail de la UA i et deixarà matricular-te, entenent la matrícula com a petició formal de quarta matrícula de gràcia.
  2. Que no es complisquen les condicions de rendiment acadèmic: Si l'assignatura és bàsica/obligatòria la Universitat bloquejarà el teu expedient, i t'indicarà que no pots matricular-te en aqueix estudi en la UA. En el cas que siga una assignatura optativa podràs triar una altra optativa del teu pla d'estudis.

 

Amb aquesta 4ª matrícula tens dret a dues convocatòries. En cas de no superar l'assignatura hauràs d'abandonar la titulació en aquesta Universitat, o canviar d'estudi.

Secretaria EPS 2


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464