Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

14/01/2020
Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

La Universitat d'Alacant es reuneix el 14 de gener de 2020 amb membres d'Aigües d'Alacant i de l'Associació APSA per a rendir comptes de les activitats realitzades per la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social de la Universitat d'Alacant.

 

14/01/2020
Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Marjal d'Innovació Sostenible

Membres de la Fundació Marjal i de la Universitat d'Alacant s'han reunit el 14 de gener de 2020 per a comentar el progrés de la Càtedra Marjal d'Innovació Sostenible de la Universitat d'Alacant.

19/12/2019
El passat 18 de desembre de 2019 va tenir lloc una reunió de la Càtedra Avant a Castelló.
13/12/2019
Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic

La Comissió de Seguiment de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic es reuneix per a rendir comptes de les activitats realitzades per la Càtedra Carmencita durant l'exercici 2019.

A la reunió van acudir per part de la universitat la secretària general Esther Algarra, la vicesecretària general Dolores Lozano, el director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA i director de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic, Josep Bernabeu i la directora tècnica de Gasterra i de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Ángeles Ruiz, la directora de Relacions amb la Societat de la Universitat d'Alacant, Ana Laguna i el degà de la Facultat de Ciències de la Salut, José Hurtado. Per part de l'empresa van assistir a la reunió el President i Conseller Delegat de Carmencita Jesús Navarro Navarro i el director financer Javier Fontecha.

11/12/2019
Reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra d'Estudis Turístics "Pedro Zaragoza Orts"

La Universitat d'Alacant va acollir ahir als membres de la Comissió de seguiment de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d'Alacant. Per part de l'Ajuntament de Benidorm van assistir, el seu Alcalde, Antonio Pérez Pérez, i Mercedes Llorca Llinares; en representació d'Invat·tur, el seu director, Francisco Juan Martínez, i en representació de l'associació HOSBEC, Mayte García Córcoles. Per part de la Universitat d'Alacant van assistir Esther Algarra, Secretària General, Dolores Lozano, Vicesecretària General, Raul Ruiz, Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Juan Mesa, Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, i José Luís Gascó, Director de l'Institut d'Investigacions Turístiques.
En la reunió, el director sortint de la Càtedra, Jorge Pereira, va presentar la memòria d'activitats i memòria econòmica del període 2018/19 i el director entrant de la Càtedra, Armando Ortuño, va presentar la proposta del programa d'activitats per a l'any 2020.
Després de la reunió de la comissió mixta, es va procedir a l'acte de lliurament dels premis atorgats per la pròpia Càtedra, als millors Treballs Fi de Grau i Treballs Fi de Màster desenvolupats i defensats en la Universitat d'Alacant relacionats amb el sector turístic, al llarg del curs acadèmic 2018/2019.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464