Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

27/07/2021
Comissió Mixta de Seguiment del Conveni entre la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, mitjançant la Direcció General per a la Lluita contra la Bretxa Digital per a la creació d'ecosistemes digitals inclusius de lluita contra la bretxa digital a la Comunitat Valenciana

El passat dilluns 26 de juliol es va constituir la Comissió Mixta del recent signat Conveni entre la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, mitjançant la Direcció General per a la Lluita contra la Bretxa Digital per a la creació d'ecosistemes digitals inclusius de lluita contra la bretxa digital a la Comunitat Valenciana.

27/07/2021
La Universitat d'Alacant i la Conselleria d'Innovació renoven el conveni per a continuar la lluita contra la bretxa digital generacional

La Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i la rectora de la UA, Amparo Navarro, han signat la renovació del conveni de col·laboració per a donar continuïtat a la Càtedra de Bretxa Digital Generacional durant l’exercici 2021. Per tant, la càtedra continuarà encarregant-se de l’estudi de la bretxa digital a la Comunitat Valenciana, aprofundint en els usos de la tecnologia pel que fa a la seua utilitat i context familiar i social, i abordant-ho des d’un enfocament intergeneracional.

20/07/2021
Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra d'Arquitectura Sostenible

El dia 20 de juliol de 2021 a les 11.30 h, té lloc per mitjans telemàtics la reunió de la Comissió Mixta del conveni de col·laboració entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i la Universitat d'Alacant.

30/06/2021
Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària

La Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària de la Universitat d'Alacant ha format el conveni de renovació per a l'any 2021, acte que s'ha celebrat a la Sala de Juntes de Rectorat de la UA.

02/06/2021
Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra de Responsabilitat Social

El dia 2 de juny per via telemàtica s'ha reunit la Comissió Mixta del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i la Universitat d'Alacant (UA), per al manteniment de la Càtedra de Responsabilitat Social durant l'exercici 2021.

30/03/2021
Instruccions per a la publicació de disposicions en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant a partir de l'1 d'abril

El pròxim 1 d'abril entrarà en vigor el nou Reglament del Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant (BOUA), aprovat en el Consell de Govern de 25 de febrer de 2021.

L'entrada en vigor coincidirà amb la posada en marxa d'una nova aplicació amb la qual es pretén oferir un millor servei a la comunitat universitària.

Les principals novetats d'aquesta nova etapa són que el BOUA passarà a publicar-se a primera hora del matí i que el text de les disposicions podrà consultar-se també en format HTML.

A partir de la posada en marxa de la nova aplicació, s'oferirà el servei de text consolidat en les disposicions que, amb posterioritat a la seua publicació, siguen modificades, corregides o derogades.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464