Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

15/07/2019
El Col·legi de Metges d'Alacant i la UA treballaran junts en la divulgació científica, promoció i recerca en el camp de les vacunes

La presidenta del Col·legi Oficial de Metges d’Alacant (COMA), la Dra. María Isabel Moya, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat avui en el Rectorat un conveni específic dins de l’acord marc de col·laboració que van subscriure el passat 7 de febrer del 2019. L’objectiu d’aquest conveni és fomentar i promoure la investigació en el camp de la vacunologia social i les vacunes.

10/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'empresa Neumáticos Soledad formalitzen la seua relació

 

El rector de la Universitat d’Alacant i el director general de Neumáticos Soledad, Juan Ramón Pérez, han signat un conveni marc de col·laboració que té com a objectiu establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici de les dues parts.

10/07/2019
Presentació de la Carta de Bones Pràctiques Nàutiques per a Embarcacions d'Esbarjo de la Comunitat Valenciana

La directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d'Alacant, Irene Bajo, presenta divendres que ve 12 de juliol, a les 19 hores, en el Real Club de Regates d'Alacant, la Carta de Bones Pràctiques Nàutiques per a Embarcacions d'Esbarjo de la Comunitat Valenciana. En l'acte, a més de la presentació del decàleg sostenible per a les embarcacions, s'hissarà un gallardet responsable, bandera que podran lluir tots els vaixells que s'adherisquen a la iniciativa.

La Carta compta amb el recolzament de l'Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana, de la Càtedra d'Economia Blava i de l'Associació d'Empreses Nàutiques (ANEN) d'Espanya. El Real Club de Regates d'Alacant col·labora en la celebració de l'esdeveniment.

10/07/2019
Premis d'Emprenedoria Blava. Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava.

El dimecres 10 de juliol s'han reunit en la Secretaria General de la Universitat d'Alacant els membres del tribunal que ha fallat els Premis d'Emprenedoria Blava de la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava de la Generalitat Valenciana.  Aquests premis persegueixen recolzar les iniciatives d'emprenedoria de l'alumnat d'aquesta universitat que permeten millorar les utilitats de l'àmbit marítim valencià mitjançant projectes que generen activitat econòmica o realització professional des del respecte ambiental i l'economia sostenible.
Cal destacar l'interès dels treballs presentats a aquests premis, que seran lliurats divendres que ve, 12 de juliol, en el curs del Trofeu Tabarca de Vela que organitza el Real Club de Regates d'Alacant i que en aquesta edició s'acompanya d'iniciatives relatives a integració, responsabilitat social, participació i medi ambient molt destacables.

09/07/2019
La Universitat d'Alacant signa un conveni de col·laboració amb la seua homòloga mozambiqueña de Lurio

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el seu homòleg de la Universitat de Lurio, al nord de Moçambic, Francisco Noa, han segellat aquest dimarts un acord marc de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de dissenyar i implementar un programa de cooperació per al desenvolupament d’activitats docents i investigadores...

05/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua renoven el seu compromís de col·laboració

L’acord que s’ha renovat tindrà una durada de quatre anys i entre els objectius destaca la realització d’activitats conjuntes en els àmbits cultural, formatiu i científic de promoció de la llengua.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464