Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

31/10/2018
Reunió de la Comissió de Seguiment de la "Càtedra de l'Aigua"

La "Càtedra de l'Aigua" va ser creada mitjançant signatura d'un conveni entre la Diputació d'Alacant i la Universitat d'Alacant. En la reunió de la Comissió de Seguiment de la "Càtedra de l'Aigua" es va ratificar a Joaquín Melgarejo Moreno, professor de la Universitat d'Alacant, com a Director de la Càtedra A més, es va presentar i va aprovar el pla de treball de la Càtedra i es va adonar de les activitats realitzades fins al moment. Una de les activitats a realitzar en el marc de la Càtedra de l'Aigua és la Jornada d' "Innovació en el cicle urbà de l'aigua" que tindrà lloc el pròxim 5 de Novembre de 2018.

22/10/2018
Caixa Rural Central s'incorpora a la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant

La Càtedra Manuel Peláez Castillo de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant ha incorporat a Caixa Rural Central entre les entitats que impulsen la seua activitat en un acte que ha tingut lloc aquest matí en el despatx de rector en el qual han participat el rector de la UA, Manuel Palomar...

19/10/2018
La I Jornada de la Càtedra Carmencita de la UA analitza la percepció del sabor

Conèixer la història de la nostra cuina i la manera en què el nostre cervell ens prepara per a percebre els sabors és un dels objectius que la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic s'ha marcat en aquest I Jornada Interdisciplinària sobre Gastronomia que tindrà lloc el dia 22 d'octubre de 9:00 a 14:00 en el Saló d'Actes Germà Bernàcer de la Universitat d'Alacant.

18/10/2018
Acord de col·laboració entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Fundació Caja Mediterráneo per a la difusió de patrimoni bibliogràfic cultural

Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant i vicepresident de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, i Luis Manuel Boyer, president de la Fundació Caja Mediterráneo, han subscrit avui en el Rectorat de la UA un conveni de col·laboració entre les citades fundacions.

28/09/2018
La Universitat d'Alacant i la Vila Universitària renoven el conveni de col·laboració

Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants i Ocupació de la Universitat d'Alacant, i Eduardo de Temple, gerent de la Vila Universitària, acompanyats de la directora del centre, Cristina Picó i la directora del Secretariat d'Ocupació i Suport a l'Estudiant, Josefa Parreño, han signat la renovació del conveni de col·laboració destinat a alumnes que es troben dins del programa d'Ajudes d'Emergència del Centre de Suport a l'Estudiant (CAU).

24/09/2018
Reunió Comissió Mixta de Seguiment Càtedra "Marjal Healthy"

En la reunió de la Comissió Mixta es va fer proposta de nomenament com a nou Director de la Càtedra "Marjal Healthy" al professor del Departament de Màrqueting de la UA, Manuel Felipe Ruiz Moreno. D'altra banda, la Comissió va agrair a Antonio Galiano Garrigós, per la gran labor desenvolupada com a Director de la Càtedra. En aquesta reunió, va tenir lloc també, la posada al dia de les activitats realitzades en la Càtedra.

21/09/2018
Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava

En la reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava es va nomenar a Fernando de Rojas Martínez-Parets professor de la Universitat Miguel Hernández com a Director de la Càtedra i a Germán València, professor de la Universitat d'Alacant com a Coordinador de la Càtedra. A més, es va presentar i va aprovar el pla de treball de la Càtedra i es va adonar de les labors i gestions realitzades fins al moment.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464