Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

15/01/2019
Reunió Comissió de Seguiment de la Càtedra "Marjal Healthy"

Membres de la Fundació Marjal i de la Universitat d'Alacant es reuneixen hui per a comentar totes les activitats realitzades per la Càtedra "Marjal Healthy" de la Universitat d'Alacant. El nou director de la Càtedra, Manuel Felipe Ruiz Moreno del Departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant, ha presentat totes les activitats a realitzar en el marc de la Càtedra durant l'any 2019.

20/12/2018
Reunió Comissió de Seguiment de la Càtedra "Aigües d'Alacant d'Inclusió Social"

La Universitat d'Alacant es reuneix amb membres d'Aigües d'Alacant i de l'Associació APSA per a comentar el gran avanç de les activitats realitzades per la Càtedra "Aigües d'Alacant d'Inclusió Social" de la Universitat d'Alacant. La Directora de la Càtedra, Ana Rosser Limiñana, i altres membres de l'equip de treball van presentar el projecte e-APSA, i totes les activitats realitzades en el marc de la Càtedra.

19/12/2018
Reunió Comissió de Seguiment de la Càtedra de "Responsabilitat Social"

El 19 de desembre de 2018 es va reunir la Comissió de Seguiment de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d'Alacant. La Directora de la Càtedra, Irene Sota García va presentar una memòria detallada de totes les activitats realitzades en el marc de la Càtedra. A més, es va fer lliurament dels premis convocats per la Càtedra. A l'acte de lliurament de premis van assistir Josep Ochoa Monzó, Director General de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern i Mª José Rodríguez, Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d'Alacant.

29/11/2018
El rector presideix la presa de possessió de l'equip decanal de la Facultat de Ciències

La sala multimèdia del Rectorat ha acollit aquest matí l'acte de presa de possessió de l'equip decanal de la Facultat de Ciències després que Luis Gras aconseguira un suport superior al 80 per cent en les eleccions que van tenir lloc la setmana passada.

27/11/2018
Reunió Comissió de Seguiment de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic

La Universitat d'Alacant es reune amb membres de la directiva de l'empresa Carmencita, líder del mercat de la comercialització d'espècies, per a rendir comptes de les activitats realitzades per la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic durant l'exercici 2018.

Aquesta càtedra institucional té com a finalitat el desenvolupament d'activitats relacionades amb la formació, la divulgació de la cultura alimentària i la transferència de coneixement en el camp de la gastronomia.

20/11/2018
La Fundació Trinidad Alfonso col·laborarà amb les universitats valencianes per a la promoció de l'esport universitari

Les set universitats valencianes i la Fundació Trinidad Alfonso han renovat en la Universitat Miguel Hernández la signatura del conveni de col·laboració per a promocionar l'esport universitari, a través de la iniciativa Uniesport. Mitjançant aquest acord, les vuit entitats col·laboraran per a impulsar projectes vinculats amb l'esport...

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464