Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

29/07/2019
La Fundació Aquae i la Universitat d'Alacant impulsen projectes alineats amb els ODS i la lluita contra el canvi climàtic

La Fundació Aquae, la fundació d’Hidraqua i la Universitat d’Alacant han signat aquest matí un acord marc «per a impulsar projectes i programes de col·laboració en l’àmbit de la formació i la investigació universitària, centrats en el desenvolupament sostenible i l’aigua».

17/07/2019
La Vila Joiosa esdevindrà la dotzena Seu Universitària de la UA

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i l’alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, han signat el conveni de creació de la Seu Universitària aquest dimecres en un acte en què també han participat la secretaria general de la UA, Esther Algarra i la directora del Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero...

16/07/2019
Reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra de l'Aigua

La Universitat d'Alacant es reuneix amb membres de la Diputació Provincial d'Alacant per a comentar el gran avanç de les activitats realitzades en el marc de la Càtedra de l'Aigua. A la reunió van acudir per part de la Universitat la secretària general Esther Algarra Prats, la vicesecretària general Dolores Lozano Castelló i el degà de la Facultat de Dret Pedro Femenía López. Per part de la Diputació d'Alacant van assistir Fernando Pérez Calvo i Miguel Fernández Mejuto. En la reunió es va ratificar a Joaquín Melgarejo Moreno, director de l'Institut Universitari de l'Aigua i Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant, com a director de la càtedra.

16/07/2019
La Càtedra de Responsabilitat Social UA-Generalitat Valenciana presenta la Carta de Bones Pràctiques Nàutiques en Embarcacions d'Esbarjo

La UA també ha impulsat la campanya ‘Menys Plàstics, més Mediterrani’ a través del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

16/07/2019
L'exposició de la UA "Espècies: l'univers del sabor" ompli a vessar l'Auditori de Teulada Moraira

La mostra organitzada per la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic i Gasterra, juntament amb l’Auditori Teulada Moraira, destaca el paper que ha tingut al llarg de la història l’ús de les espècies.

15/07/2019
El Col·legi de Metges d'Alacant i la UA treballaran junts en la divulgació científica, promoció i recerca en el camp de les vacunes

La presidenta del Col·legi Oficial de Metges d’Alacant (COMA), la Dra. María Isabel Moya, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat avui en el Rectorat un conveni específic dins de l’acord marc de col·laboració que van subscriure el passat 7 de febrer del 2019. L’objectiu d’aquest conveni és fomentar i promoure la investigació en el camp de la vacunologia social i les vacunes.

10/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'empresa Neumáticos Soledad formalitzen la seua relació

 

El rector de la Universitat d’Alacant i el director general de Neumáticos Soledad, Juan Ramón Pérez, han signat un conveni marc de col·laboració que té com a objectiu establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici de les dues parts.

10/07/2019
Presentació de la Carta de Bones Pràctiques Nàutiques per a Embarcacions d'Esbarjo de la Comunitat Valenciana

La directora de la Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d'Alacant, Irene Bajo, presenta divendres que ve 12 de juliol, a les 19 hores, en el Real Club de Regates d'Alacant, la Carta de Bones Pràctiques Nàutiques per a Embarcacions d'Esbarjo de la Comunitat Valenciana. En l'acte, a més de la presentació del decàleg sostenible per a les embarcacions, s'hissarà un gallardet responsable, bandera que podran lluir tots els vaixells que s'adherisquen a la iniciativa.

La Carta compta amb el recolzament de l'Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana, de la Càtedra d'Economia Blava i de l'Associació d'Empreses Nàutiques (ANEN) d'Espanya. El Real Club de Regates d'Alacant col·labora en la celebració de l'esdeveniment.

10/07/2019
Premis d'Emprenedoria Blava. Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava.

El dimecres 10 de juliol s'han reunit en la Secretaria General de la Universitat d'Alacant els membres del tribunal que ha fallat els Premis d'Emprenedoria Blava de la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava de la Generalitat Valenciana.  Aquests premis persegueixen recolzar les iniciatives d'emprenedoria de l'alumnat d'aquesta universitat que permeten millorar les utilitats de l'àmbit marítim valencià mitjançant projectes que generen activitat econòmica o realització professional des del respecte ambiental i l'economia sostenible.
Cal destacar l'interès dels treballs presentats a aquests premis, que seran lliurats divendres que ve, 12 de juliol, en el curs del Trofeu Tabarca de Vela que organitza el Real Club de Regates d'Alacant i que en aquesta edició s'acompanya d'iniciatives relatives a integració, responsabilitat social, participació i medi ambient molt destacables.

09/07/2019
La Universitat d'Alacant signa un conveni de col·laboració amb la seua homòloga mozambiqueña de Lurio

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el seu homòleg de la Universitat de Lurio, al nord de Moçambic, Francisco Noa, han segellat aquest dimarts un acord marc de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de dissenyar i implementar un programa de cooperació per al desenvolupament d’activitats docents i investigadores...

05/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua renoven el seu compromís de col·laboració

L’acord que s’ha renovat tindrà una durada de quatre anys i entre els objectius destaca la realització d’activitats conjuntes en els àmbits cultural, formatiu i científic de promoció de la llengua.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464