Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

18/12/2017
Vectalia aposta per l'esport femení de la Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant i el Grup Vectalia han subscrit aquest matí un conveni de col·laboració per a la promoció i el foment dels equips femenins federats de la UA.

15/12/2017
La Universitat d'Alacant i l'Hèrcules s'alien per a potenciar l'esport universitari

La Universitat d'Alacant i l'Hèrcules CF han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de crear una aliança estratègica que permeta potenciar, d'una banda l'esport universitari i per un altre col·laborar en diferents aspectes d'interès tant per a la institució acadèmica com per a l'entitat esportiva.

04/12/2017
Subscrit el conveni que dóna llum verda al Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament d'Alcoi han formalitzat aquest matí el conveni que permetrà la implantació d'una unitat docent de la titulació de grau en Mestre en Educació Infantil. La signatura protocol·lària ha tingut lloc en el despatx rectoral fins al qual s'han desplaçat l'alcalde i el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi, Antonio Francés i Manuel Gomicia, respectivament.

01/12/2017
La Universitat d'Alacant i AMFI signen un conveni per a la integració sociolaboral de persones amb discapacitat física i sensorial

El conveni que han rubricat aquest divendres el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el president d'AMFI, Andrés Molina, té com a principal objectiu col·laborar en la cerca de solucions als problemes que pateixen les persones amb discapacitat física i sensorial a través de la recerca i la seua aplicació pràctica.

30/11/2017
La Universitat d'Alacant i Luvoratory s'alien per a optimitzar la tecnologia ultraviolada bactericida

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i Juan Ignacio Francés, per part d'UVC-Black Tab Company, han suscrtito aquest dijous un conveni de col·laboració entre la institució d'ensenyament superior i l'empresa tecnològica per a la realització d'activitats de divulgació, formació i recerca.

29/11/2017
El Lucentum i la Universitat d'Alacant reafirmen el compromís de col·laboració

Manuel Palomar, rector de la UA, i Antonio Gallego, en representació de la Fundació Lucentum Bàsquet d'Alacant, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que amplia la vinculació de la Fundació amb la Universitat d'Alacant i que afig, a més del segon equip masculí, també al primer equip femení.

22/11/2017
La Universitat d'Alacant i Carmencita engeguen la Càtedra d'Estudis del Sabor Gastronòmic

Les espècies de Carmencita amaneixen des d'avui la nova càtedra de la Universitat d'Alacant que ha vist la llum aquest mateix matí en el despatx rectoral després de la signatura del conveni entre el rector, Manuel Palomar i Jesús Navarro, conseller delegat de l'empresa que elabora els productes de la coneguda marca de Novelda.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464