Escudo 2 - con leyenda UA.gif (1203 bytes)                                          Guía del campus - puño 50.jpg (5169 bytes)                            Memòria del Curs Acadèmic 1998-1999


 

I. Presentació

I.1 Resum de la memòria del curs acadèmic 1998-1999

 

I.1.2 AJUDA

 

1. Com navegar per aquest document?.

2. Altres fonts d'informació electrònica sobre la Universitat d'Alacant.

3. Realització de la memòria, contribucions i suggeriments.

4. Suport informàtic.

 

 

1. Cóm navegar per aquest document?.

La Memòria del Curs Acadèmic 1998-1999 té dos tipus d'enllaços.

En primer lloc, aquells que permeten desplaçar-se per la pròpia Memòria, escrits en lletra redona i situats al marge esquerre de la pàgina.

I.1.1 Index

 

El segon tipus d'enllaços porta al lector a pàgines  localitzades en Internet, en la seua major part dins de la web de la Universitat d'Alacant. Aquests enllaços estan escrits en lletra cursiva, de menor grandària i situada al centre de la pàgina.

 

Memòria del Curs Acadèmic 1997-1998

 

Aquells lectors que disposen del CD-ROM i no tinguen connexió a Internet no podran utilitzar aquest segon tipus d'enllaços.

 

 

2. Altres fonts d'informació electrònica sobre la Universitat d'Alacant.

 

La web de la Universitat d'Alacant, el nou format de la qual va ser inaugurat al començament del curs acadèmic que es resumeix en aquestes pàgines, s'ha convertit en l'instrument de comunicació per excel·lència per a tota la comunitat universitària. No sols ofereix informació puntual i completa de tot el que ocorre al campus o té rellevància per a la Universitat, sinó que cada dia augmenta la seua utilització com a instrument de gestió directa. Es pot afirmar que en molt poc de temps la web serà la Memòria del Curs Acadèmic més exhaustiva que mai fins ara s'haja pogut elaborar.

 

Web 1.jpg (59754 bytes)

 

Web.jpg (27234 bytes)

 

Entre altres recursos informatius la web ofereix l'edició electrònica d'aquelles revistes que es publiquen al campus, així com un extraordinari dossier de premsa.

 

Dossier de premsa

Saber. Revista oficial de la Universidad de Alicante.

La Torre de Babel. Revista de la Societat de Relacions Internacionals.

Dulcinea. Butlletí trimestral de notícies de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes.

Difusión Tecnológica. Butlletí realitzat per l' OTRI-CENEMES.

Cuadernos de Biodiversidad. Revista del CIBIO.

Informació i notícies

 

 

3. Realització de la memòria, contribucions i suggeriments.

 

A finals de l'any 1998 es va elaborar la Memòria corresponent al curs 1997-1998, la primera en format electrònic, que va ser publicada al gener de 1999 en la web de la Universitat d'Alacant. Es va obrir així un procés en què, gràcies als nous mitjans disponibles, es pretén millorar any a any quant al contingut i format de la memòria, amb l'afany d'oferir una informació més completa i de manera més atractiva. La incorporació d'imatges de tot tipus intenta arreplegar el que podria ser la memòria gràfica de la Universitat.

 

La Memòria del Curs Acadèmic 1998-1999 ha sigut elaborada per la Secretaria General de la Universitat d'Alacant, a partir de la informació subministrada i amb la col·laboració de tots els serveis, unitats de gestió i centres que apareixen en la mateixa. És fonamental destacar, per tant, que es tracta d'una obra col·lectiva.

 

Aquesta és la primera ocasió en què la Memòria s'ofereix en versió castellana i valenciana. La preparació de la versió valenciana haguera sigut impossible sense l'excel·lent labor realitzada pel Secretariat de Promoció del Valencià.

 

Així mateix, l'assessorament del Servei d'Informàtica ha sigut fonamental per a resoldre els problemes tècnics i preparar l'edició del CD-ROM.

 

El magnífic disseny de la caràtula del CD-ROM ha sigut realitzat pel Gabinet d'Imatge i Comunicació Gràfica.

 

A tots, el nostre agraïment.

 

 

Amb l'objectiu de millorar l'estructura i contingut d'aquesta Memòria i de futures versions, la Secretaria General atendrà i agrairà tot aquell comentari o suggeriment que se li vulga fer arribar.

 

Universitat d'Alacant

Secretaria General

Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n

03690 Sant Vicent del Raspeig (ALICANTE)

Tel. +34 965 90 34 84

Fax   +34 965 90 94 44

Secretaria.gral@ua.es

 

4. Suport informàtic.

Aquesta Memòria ha sigut realitzada amb el programa Microsoftã FrontPage, versió 3.0.2.926.

 

 

Memòria del Curs Acadèmic 1998-1999

I. Presentació

I.1 Resum de la memòria del curs acadèmic 1998-1999

I.1.1 Index
I.1.2 Ajuda