Cabecera de la memoria
 

NAVEGACIÓ PER LA MEMÒRIA

Pàgina principal

Una vegada seleccionat l'idioma (valencià o castellà) amb què voleu visualitzar el document, accedireu a aquesta pantalla:

Aquesta pàgina presenta una imatge i quinze enllaços (un per apartat). A més, enllaça amb el document d'ajuda que ara llegiu i un altre de crèdits amb els serveis, les unitats i els centres que han col·laborat en la realització d'aquest treball.

Pàgina secundaria

En seleccionar una de les quinze opcions de la pàgina principal ('Òrgans de govern', en aquest cas), accedireu a aquesta pàgina:

Hi trobareu diverses opcions de navegació.

 • La primera presenta les opcions 'inici', 'ajuda' i 'correu'. 'Inici' permet accedir a la pàgina principal de la web. Com heu comprovat, fent clic en 'ajuda' visualitzareu aquesta pàgina. L'opció 'correu' facilita una adreça electrònica a què enviar qualsevol comentari sobre la memòria. Al final de cada apartat, hi ha el botó 'tornar' que permet tornar a l'inici del document.

 • A la dreta de la pantalla, trobareu un índex, a través des del qual podeu accedir als diversos apartats de la secció 'Òrgans de govern'. D'entrada, s'hi mostra informació del primer apartat ('Consell de Govern'); si voleu consultar un altre apartat, cliqueu sobre el botó que hi dóna accés.

 • A la dreta del títol 'CONSELL DE GOVERN', veureu una fletxeta taronja. Fent-hi clic, accedireu a la web del Consell de Govern.

  La resta de pàgines de la memòria tenen la mateixa estructura. No obstant això, en algunes pàgines amb molt de pes, hem inclòs enllaços interns. En aquestes pàgines, hi ha un índex amb un tipus de lletra diferent del de la resta del text. Amb aquest canvi, indiquem que es tracta dels esmentats enllaços interns.

  A més de ressenyar l'existència d'un enllaç intern, aquest tipus de lletra diferent pot aparéixer dins d'un paràgraf. Es tracta d'un enllaç; fent-hi clic accedireu a una web, sempre que estigueu connectats a Internet.

  PROGRAMES INCLOSOS

  Adobe Acrobat us permet veure documents en format PDF.

  Windows Media Player us permet veure vídeos. Si no disposeu d'aquest visor activat per defecte, no podreu veure el vídeo que hi ha en la pàgina principal. Cal n'instal·leu un al vostre ordinador.

  Per a intal·lar l'Adobe Acrobat i el Windows Media Player, executeu els programes de la carpeta instalar.

   

 •  
   

  Acceso al web de la UA