Universidad de AlicanteMemoria. Página principal
Presentación
Òrganos Universitarios
Vic. de Ordenación Económica y Profesorado
Vic. de Investigación, Desarrollo e Innovación
Vic. de Extensión Universitaria
Vic. de Planificación Económica
Vic. de Alumnado
Vic. de Relaciones Institucionales y Cooperación Internacional
Vic. de Calidad y Armonización Europea
Vic. de Infraestructuras y Ampliación del Campus
Vic. de Estructura y Desarrollo Institucional
Vic. de Tecnología e Innovación Educativa

LITERATURA

 

· ‘La pinada de los cuentos’. Grup de Narració Oral de la UA

El Grup de Narració Oral de la UA va realitzar en la mimosa al costat d'Infermeria els següents contes per a adults: el 21 d'octubre ‘Cuentos de apertura’, el 18 de novembre ‘Cuentos despistados’, el 16 de desembre ‘Cuentos en marcha’, el 20 de gener ‘Cuentología’, el 17 de març ‘Cuentos al sol’, el 21 d’abril ‘Cuentos saturados’ i el 12 de maig ‘Cuentos licenciados’.· ‘Contem contes’. Grup de Narració Oral en Valencià

El Grup de Narració Oral en Valencià va representar els següents contes a la Sala Aifos:el 27 d’octubre‘Contes orientals’, el 24 de novembre ‘Contes de la vida i la mort’, el 15 de desembre ‘Contes d’amor’, el 19 de gener ‘Contes per a riure’, el 23 de febrer ‘Contes per a plorar’, el 23 de març ‘Coses de dones’, el 27 d’abril ‘Contes de colors’ i el 25 de maig ‘Els nostres contes’.· Presentació del llibre ‘Duplicitat comunicativa i complicitat creadora en la traducció del teatre’ (6 maig 2005)

Es va presentar en la Sala Aifos el llibre ‘Duplicitat comunicativa i complicitat creadora en la traducció del teatre’, coordinat per la professora titular d'Escola Universitària (Traducció i Interpretació) Catalina Iliescu. La presentació la va fer el catedràtic de Literatura Espanyola José Carlos Rovira. El llibre recull les experiències del projecte ‘Dos extremos de latinidad’ d'intercanvi teatral romanés-català. Així mateix, amb aquest acte es clausura l'exposició ‘Icones en vidre romanesos’, de Gheorghe Stanciu.

Presentació del llibre· Presentació del llibre ‘Cosecha negra’ (30 juny 2005)

Es va presentar a la FNAC d'Alacant el llibre ‘Cosecha Negra’, una selecció dels treballs realitzats en el Taller de Novel·la Negra, pertanyent al Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant. La publicació, coeditada per Aguaclara i la UA, inclou quinze relats ‘negres’ d'autors nous i textos d'autors que es dediquen al gènere, com Mariano Sánchez Soler, Andreu Martín, Justo Vasco i David C. Hall.