Universidad de AlicanteMemoria. Página principal
Presentación
Òrganos Universitarios
Vic. de Ordenación Económica y Profesorado
Vic. de Investigación, Desarrollo e Innovación
Vic. de Extensión Universitaria
Vic. de Planificación Económica
Vic. de Alumnado
Vic. de Relaciones Institucionales y Cooperación Internacional
Vic. de Calidad y Armonización Europea
Vic. de Infraestructuras y Ampliación del Campus
Vic. de Estructura y Desarrollo Institucional
Vic. de Tecnología e Innovación Educativa

MÚSICA I DANSA

 

· Almus (23 setembre 2004) 

El quartet de corda resident de la UA, Almus, va oferir un recital amb motiu de la inauguració del curs acadèmic.· ‘Setmana de Benvinguda a la Universitat’ (16 / 28 octubre 2004)

El Vicerectorat d'Extensió Universitària, el Consell d'Alumnes, Radio Alicante-Ser i 40 Principales van organitzar la ‘Setmana de Benvinguda a la Universitat’. El dissabte 16 d'octubre va tenir lloc en la Plaça de Bous d'Alacant l'actuació del cantant brasiler Carlinhos Brown. El 19 i el 20, es va retransmetre en directe el programa sobre temes d'interés de la UA ‘La ventana universitaria’, conduït per Gabriel Martínez. El dia 19 el programa va contar amb l'actuació en directe de l’ex concursant d'Operación Triunfo Miguel Nández, i el dia 20 Gabriel Martínez va estar acompanyat de l’exstripper Chiqui Martí, que va participar en el col·loqui ‘L'erotisme i els mitjans de comunicació’. El 22 es va retransmetre el programa ‘Anda ya!’, amb l'actuació de David DeMaría. Finalment, el divendres 23 es va retransmetre ‘Milenio 3’, amb Iker Jiménez. El 28 va concloure la ‘Setmana de Benvinguda a la Universitat’ amb el concert d'Antonio Orozco, que es va celebrar en la Plaça de Bous d'Alacant.

Setmana de Benvinguda a la Universidad· ‘Concert de Nadal’. FUA, Coral Universitària, Coral San José de Cluny de Novelda (17 desembre 2004)

La Banda Filharmònica de la UA, la Coral Universitària, la Coral San José de Cluny i el Cor de Càmera Enarmonía van celebrar el ‘Concert de Nadal’ en l'Església Nostra Senyora de Gracia. La primera part del programa va ser interpretat per la FUA, dirigit per Joan Iborra, que va oferir ‘Petita fugida en Sol menor’, de Bach; ‘L'alegria de la bellesa de la pau’, de Reed; ‘Cant general’, de Theodorakis; ‘Dormits desperteu’, de Bach, i ‘La Divina Comèdia’, de Smith A continuació, l'orfeó, sota la direcció de Juan Luís Vázquez, va oferir un repertori integrat per ‘O tanem baum’ (nadala popular alemany); ‘Sonen campanes’, de JC Calderón; ‘Canta sempre Nadal’, de J.L Peralesç, i ‘White Christmas’, d'E. Berlin. L’apoteosi final, ‘Jesús alegria del món’, de Bach, va ser interpretat per la FUA i l'orfeó.

Concert de Nadal· ‘De la manta al coll a una nit en Tunísia’. Dolç tab jazz Project
(19 maig 2005)

En l'Amfiteatre de l'Aulari II es va celebrar el concert de ‘Dolç tab jazz project’, guanyadors del concurs de la INJUVE. ‘De la manta al coll a una nit en Tunísia’ és el títol d'aquest espectacle musical organitzat pel casal Jaume I d’Alacant, amb la col·laboració del Secretariat de Cultura, l’Observatori de la Llengua i el Consell d'Alumnes de la UA.