Logotipo de la Universidad de Alicante foto de capçalera
mover menú hacia arriba mover menú hacia abajo
 

Contenido de la página

PREMIS

 

· Premi Maisonnave. Col·lectiu Feminario d'Alacant

El Consell de Govern de la Universitat Alacant, reunit en sessió ordinària el dia 30 de novembre del 2006, va aprovar per unanimitat la concessió del V Premi Maisonnave al Col·lectiu Feminario d'Alacant, pel seu compromís i defensa dels valors democràtics i a favor de la igualtat plena d'homes i dones al llarg dels últims 25 anys.

Acte de lliurament del V Premi Maisonnave al Col·lectiu Feminari d'Alacant

 

· Andrés Vinaches. Premi Especial del Jurat ‘Alacant a escena'

Andrés Vinaches, director del Teatre Universitari Clàssic de la Universitat d'Alacant (UA), va rebre el 16 de setembre, a les 21.00 h i al Teatre Principal, el Premi Especial del Jurat de la Mostra de Teatre Amateur ‘Alacant a escena', per la seua trajectòria teatral i la seua aportació a la mostra, que enguany va celebrar la XIX edició. L'acte va coincidir amb la representació d’Electra, últim muntatge de la companyia universitària, que va participar com a grup convidat en l'acte de clausura. 


· Primer premi. III Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Joan Lluís Vives

D'entre els cinquanta estudiants que van participar en la III Lliga de Debat Universitari, organitzada per la Xarxa Joan Lluís Vives, els membres de l'equip de la UA van obtenir el primer lloc en demostrar majors habilitats dialèctiques. El tema amb què van guanyar va ser “Som presoners de la publicitat?”. L'equip va estar format per Jaume Doménech, Ernest Mollà, Raquel Mora, Diana Segarra, Patrícia Motos, i Laura Escrivà.

L'equip de la UA que va obtindre el primer lloc de la III Lliga de Debat Universitari

 

· Premis a la Millor Companyia i Millor Direcció per Electra en la IV Mostra de Teatre Amateur de La Nucia 2007

El Teatre Universitari Clàssic de la UA va obtenir, amb l'obra Electra, els premis a la Millor Companyia i Millor Direcció en la IV Mostra de Teatre Amateur de La Nucia 2007. La clausura i lliurament de premis va tenir lloc el 23 de juny a l’Auditori de la Mediterrània de La Nucia, on es van representar la totalitat de les obres al llarg de tres caps de setmana.

Els premiats en la IV Mostra de Teatre Amateur de La Nucía 2007