Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Juliol, 2013

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2013
 • Divendres, 26
 • rabasa

  La Universitat d'Alacant formarà sanitaris de patrulla per als GOE

  "Quan la vida de la unitat depèn de les habilitats del sanitari de patrulla només penses que siga el millor, el més preparat; per açò confiem que la Universitat d'Alacant ens ajude a formar-los de la forma més completa possible". Amb aquestes paraules s'expressava ahir el general Arribas, cap del Comandament d'operacions Especials de Rabasa i màxima autoritat de l'exèrcit de terra a Alacant...

 • Dimecres, 24
 • guanyadora-concurs-logo-human-fertility

  Una estudiant de la UA guanya el concurs de logos de la Càtedra Human Fertility

  Azahara Flores Morejón és l'autora del logo guanyador del Concurs organitzat per la Càtedra Human Fertility de la Universitat d'Alacant. Estudiant de tercer de Publicitat i Relacions Públiques, Flores va utilitzar el seu cognom com a pseudònim per a presentar un treball en el qual s'uneixen el disseny innovador, l'originalitat i els colors corporatius de la UA (l'azúl) i el verd de la fertilitat.

 • Dijous, 18
 • logo UA

  Conveni de col·laboració entre les fundacions Alberto Elzaburu i Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

  Antonio Tavira Montes-Jovellar, vicepresident de la Fundació Alberto Elzaburu, i Manuel Bravo Lifante, director general de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, han subscrit avui un conveni pel qual ambdues entitats col·laboraran en la convocatòria de certàmens, la concessió de premis per a treballs de recerca i l'adjudicació d'ajudes a treballs de recerca en matèria de propietat industrial i intel·lectual.

 • Dijous, 11
 • conveni-ua-ciutat-esportiva

  La UA i la Ciutat Esportiva de la Nucia signen un conveni que beneficiarà a 30.000 estudiants

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia, van signar un conveni específic de col·laboració dimarts passat 9 de juliol en el Pavelló Municipal de la Nucia. Gràcies a aquest conveni els 30.000 estudiants de la universitat alacantina podran gaudir d'un descompte del 50% quan utilitzen les instal·lacions esportives nucieras.

 • Dijous, 4
 • conveni-innovall

  La UA signa un conveni amb el clúster tecnològic de La Vall d'Albaida, Innovall

  La Universitat d'Alacant (UA) ha materialitzat el compromís d'implicar-se a col·laborar amb les empreses que integren INNOVALL Cluster amb la signatura del Conveni marque de col·laboració subscrit ahir miercoles 3 de juliol a Ontinyent, en concret en la seu de COEVAL i INNOVALL, amb el Clúster Nacional d'Innovació i Sostenibilitat-INNOVALL.

 • Dimarts, 2
 • estudiants-cece

  Estudiants de la UA realitzaran pràctiques en CECE -Centres d'Ensenyament i Formació- Alacant

  L'Associació Empresarial de Centres d'Ensenyament i Formació d'Alacant, al costat d'Educació i Gestió, signen un acord amb la Universitat d'Alacant, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes de l'alumnat universitari, un dels fonaments bàsics que permeten la seua educació integral i la seua adequada inserció en el món ocupacional.

 • Dilluns, 1
 • nomenament-elia-gutierrez

  Elia Gutiérrez substitueix a Nela Carbonell al capdavant del Secretariat de Desenvolupament de Campus

  La professora de l'Àrea de Coneixement de Composició Arquitectònica del Departament d'Expressió Gràfica i Cartografia de l'Escola Politècnica Superior de la UA, María Elia Gutiérrez Mozo, ha sigut nomenada directora del Secretariat de Desenvolupament de Campus del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat. Substitueix en el càrrec a Nela Carbonell, qui deixa el lloc per qüestions personals.

 • liceu-frances

  El Liceu Francés rep la visita del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar

  El Liceu Francés d'Alacant ha rebut aquest matí la visita del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, la vicerectora d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro i la Secretària General, Aránzazu Calzada.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464