Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Juny, 2013

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juny, 2013
 • Dijous, 27
 • catedra-arzloaces

  Primera visita institucional de Jesús Murgi a la Universitat d'Alacant

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, es va reunir ahir amb el bisbe de la diòcesi Alacant-Oriola Jesús Murgi Soriano amb motiu de la celebració de la junta del patronat de la Càtedra Arquebisbe Loaces que tots dos copresiden.

 • Dimecres, 19
 • conveni-marq

  Descomptes per a la comunitat universitària de la UA gràcies a un conveni signat amb el Marq

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el director general de la Fundació de la C.V. Marq, Francisco Sirvent, han signat aquest matí dos convenis de col·laboració entre ambdues institucions, un marc i un altre específic, gràcies als quals "s'estableixen condicions especialment favorables d'accés al museu per als membres de la comunitat universitària".

 • Dilluns, 17
 • nomenaments-juny

  Nomenaments del mes de juny

  El passat dia 12 de juny va tenir lloc el nomenament de dos nous directors de departament per a la Facultat de Filosofia i Lletres i en la de Ciències Econòmiques i Empresarials. En el mateix acte, celebrat en el despatx del rector, es va procedir a la presa de possessió del nou director de la Seu d'Alacant de l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA).

  De la mateixa manera, en el matí d'avui, dia 17 de juny, ha sigut nomenat el nou director del departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia...

 • Dijous, 13
 • catedrafamiliar

  La UMH i la UA celebren la fi de curs de la seua Càtedra d'empresa Familiar

  El Saló d'Actes de l'edifici del rectorat i consell social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha acollit aquest matí l'acte de clausura del Curs de les Càtedres d'empresa Familiar que organitzen la Universitat d'Alacant i la UMH.

 • Dimecres, 12
 • logo UA

  La Fundació de la Cervantes celebra el seu patronat en la Universitat d'Alacant

  La Universitat d'Alacant (UA) ha acollit avui el patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, que ha presidit Manuel Palomar Sanz, rector de la UA i vicepresident de la citada fundació.

 • logo UA

  La UMH i la UA clausuren els cursos de la Càtedra d'empresa Familiar

  La Universitat d'Alacant (UA) i la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx clausuraran demà dijous, 13 de juny, el Curs de les Càtedres d'empresa Familiar d'ambdues universitats, en un acte conjunt que se celebrarà a les 12:30 hores en el Saló d'Actes de l'edifici Rectorat i Consell Social del campus d'Elx.

 • Dilluns, 10
 • conveni-fogueres

  La Universitat d'Alacant signa un conveni amb la Federació de Fogueres de Sant Vicent per a la cessió d'espais

  La Universitat d'Alacant i la Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig han signat aquest matí dos convenis de col·laboració u marc i un altre específic en matèria de cessió d'espais. Segons el president de la Federació, Juan Antonio Navarro, %u201Cla vinculació de la festa amb la Universitat d'Alacant és molt estreta...".

 • Dimecres, 5
 • presentacio-catedra-medicina-de-la-reproduccio

  La Càtedra de Medicina reproductiva UA-Institut Bernabeu abordarà la recerca de la infertilitat extrema

  L'Institut Bernabeu i la Fundació Rafael Bernabéu i la Universitat d'Alacant han presentat aquest matí la Càtedra de Medicina Reproductiva, que dirigirà el catedràtic en biologia cel·lular, Joaquín de Juan, del departament de Biotecnologia de la universitat alacantina.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464