Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Maig, 2013

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2013
 • Dijous, 30
 • nomenaments-30-maig

  Nomenaments dia 30 de maig

  Després de les eleccions celebrades en els respectius departaments de la Universitat d'Alacant, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha nomenat als nous directors. Es tracta d'Ulpiano Lada Ferreras com a director del Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura i María José Bonete Pérez com a directora del Departament d'Agroquímica i Bioquímica.

 • Dimarts, 28
 • preses-possessio-maig2013

  Nomenaments i preses de possessió dia 27 de maig de 2013

  El despatx rectoral va albergar en la jornada d'ahir el nomenament i presa de possessió de nous càrrecs universitaris en tres departaments, un institut universitari i tres vicedeganats de les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i Ciències de la Salut.

 • Dilluns, 27
 • acord-ua-apca

  La UA i APCA unides per la formació, la divulgació i la recerca en matèria de paràlisi cerebral

  Amb l'objectiu d'obrir un front comú que permeta avançar en matèria de formació, recerca i divulgació en l'àmbit de la paràlisi cerebral, la Universitat d'Alacant i l'Associació de Paràlisi Cerebral d'Alacant, APCA, han signat aquest matí, en el despatx rectoral, un conveni marc de col·laboració.

 • Dijous, 23
 • logo UA

  Canvi en la direcció de quatre departaments

  El despatx del rector ha acollit aquest matí la presa de possessió de tres directors i una directora de departaments universitaris. Es tracta de José Mateo Martínez, al capdavant del Departament de Filologia Anglesa, Germán Torregrosa Gironés, del d'Innovació i Formació Didàctica, Yolanda Domenech López, de Treball Social i Serveis Socials i Raúl Ruiz Callado, de Sociologia I.

 • conveni-infermeria-comunitaria

  La UA i l'Associació d'Infermeria Comunitària col·laboren en el desenvolupament de recerques i activitats de divulgació

  Amb l'objectiu d'establir noves línies de treball, Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, i José Ramón Martínez Riera, president de l'Associació d'Infermeria Comunitària (AEC), han signat un nou conveni de col·laboració durant el matí d'avui.

 • conveni-ua-fesord

  La UA i Fesord estrenyen llaços per a la integració de les persones sordes

  La Universitat d'Alacant i la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Fesord, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a desenvolupar un pla d'actuació conjunta en l'àmbit del Projecte d'Universitat Saludable. La signatura ha tingut lloc aquest matí en el despatx del rector i entre els punts abordats destaca la intenció d'incloure en el campus universitari un pioner servei de videointerpretación en els principals serveis universitaris...

 • Dimecres, 22
 • presa_possessio_director_i_equip_eps

  El nou director de l'Escola Politècnica Superior presenta al seu nou equip (

  La sala multimèdia de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals ha albergat aquest matí la presa de possessió del nou director de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, Andrés Montoyo i tot el seu equip. Integrat per 18 professors i professores, compta amb una representació de tots els departaments de l'Escola.

 • Divendres, 17
 • presa-possessio-mari-angeles-marcos

  Mª Ángeles Marcos nova directora de l'Institut Universitari de Recerca CIBIO de la UA

  La doctora en Biologia Mª Ángeles Marcos és des d'aquest matí la nova directora de l'Institut Universitari d'Investigació CIBIO (Centre Iberoamericà de la Biodiversitat) de la Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 13
 • presa-possessio-directors-de-departament-i-professor-titular

  Paz Galache, en Química Física i Germán López, en Ecologia

  María Paz Galache Payá i Germán López Iborra han pres possessió aquest matí com a directors dels departaments de Química Física i Ecologia, respectivament. L'acte ha tingut lloc en el despatx del rector i ha comptat amb la presència de diferents membres dels respectius departaments, la vicerectora d'Investigació i el degà de la facultat de Ciències.

 • Dilluns, 6
 • nomenament-director-doctorat

  El professor Javier Narcís, director de Doctorat

  El professor Francisco Javier Narciso Romero ha sigut nomenat aquesta demà director de Doctorat de la Universitat d'Alacant a proposta del vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació. La seua comesa, a partir d'aquest moment, serà dur a terme la creació de l'Escola de Doctorat, d'acord al previst en el RD99/2011 de 20 de gener d'ensenyaments oficials de doctorat i als Estatuts de la UA.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464