Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Mar√ß, 2013

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Mar√ß, 2013
 • Dilluns, 25
 • logo UA

  Intensa jornada de preses de possessió en la UA

  El despatx rectoral de la Universitat d'Alacant ha albergat aquest matí cinc preses de possessió de diferents escales acadèmiques i tècniques. En totes elles, el rector, Manuel Palomar, ha traslladat la felicitació en nom de la comunitat universitària que presideix i els ha demanat "implicació per als seus nous llocs i comeses".

 • degana-facultat-educacio

  M¬™ √Āngeles Mart√≠nez revalida el seu c√†rrec com a degana de la Facultat d'Educaci√≥ de la UA

  Amb un √≠ndex de participaci√≥ de m√©s del 90%, la catedr√†tica de la Universitat d'Alacant, M¬™ √Āngeles Mart√≠nez, s'ha fet amb el 62,5% dels vots en les eleccions al deganat de la Facultat d'Educaci√≥ celebrades divendres passat 22 de mar√ß.

 • Dijous, 21
 • homenatge_arcadio_blasco

  La UA rendeix un emotiu homenatge a l'artista Arcadi Blasco en el Dia Mundial de la Poesia

  La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest matí el Dia Mundial de la Poesia amb una lectura poètica en la qual han participat membres de la comunitat universitària. Durant la lectura, duta a terme en el Racó dels Poetes, el rector, Manuel Palomar, ha tingut un record especial per a Arcadi Blasco i ha demanat a treballadors i estudiants un minut de silenci per la pèrdua de l'artista, a qui ha definit com un "amic" de la UA.

 • Dimarts, 12
 • presa_posessio_maria_luisa_mico

  Nou equip directiu del departament de Llenguatges i Sistemes informàtics

  María Luisa Micó Andrés ha pres possessió aquest matí com a directora del departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant.

 • director_dep_quimica_organica

  Diego Alonso dirigirà el Departament de Química Orgànica

  El professor Diego Alonso és des d'aquest matí el nou director del Departament de Química Orgànica. La presa de possessió, celebrada aquest matí,ha estat presidida pel rector i ha comptat amb la presència de diferents membres de l'Institut de Química Orgànica, al que pertany el nou director,

 • Dijous, 7
 • nomenament_francisco_alonso

  Francisco Alonso, nou director de l'Institut Universitari de Síntesi Orgànica

  Doctor en Química per la Universitat d'Alacant, el professor Francisco Alonso Valdés és des d'aquest matí el nou director de l'Institut de Síntesi Orgànica (ISO) de la Universitat d'Alacant. La presa de possessió, celebrada en el despatx rectoral, ha estat presidida per Manuel Palomar i ha comptat amb la presència de les vicerectores de Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro i la d'Estudis, Formació i Qualitat, Cecilia Gómez, així com diferents directors de secretariat, investigadors i personal de la casa, companys i companyes del nou director.

 • Divendres, 1
 • emilia-morallon

  Emilia Morallón dirigirà l'Institut Universitari de Materials

  La catedràtica de Química Física, Emilia Morallón, ha pres possessió com a directora de l'Institut Universitari de Materials de la Universitat d'Alacant. L'acte, celebrat en el despatx del rector, ho ha presidit Manuel Palomar i ha comptat amb la presència de la vicerectora d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro i la secretària general, Aránzazu Calzada.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464