Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Maig, 2014

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2014
 • Divendres, 30
 • signatura-conveni-entre-societat-oftalmologica-i-la-ua

  La Universitat d'Alacant signa un conveni amb la Societat Oftalmológica de la Comunitat Valenciana

  La reconeguda qualitat de la formació dels optometristas alacantins, el desenvolupament d'un master interuniversitari en la matèria i les sinergies generades des de l'any 2000 entre les diferents societats científiques i les empreses capdavanteres del camp de la visió, han propiciat la signatura d'un conveni de col·laboració per a fomentar la col·laboració interdisciplinària entre optometristas i oftalmólogos.

 • viceprimer-ministre-d-educacio-de-cuba

  El viceprimer ministre d'educació de Cuba, interessat en el model de transferència de recerca de la UA

  El viceprimer ministre d'educació de Cuba, José Saborido, ha visitat la Universitat d'Alacant per a conèixer de primera mà el seu model de transferència tecnològica i el projecte de Parc Científic, que el rector, Manuel Palomar, li va presentar durant la seua última visita al país del Carib el passat mes de febrer. L'objectiu, segons ha exposat en una reunió de treball mantinguda en amb el consell d'adreça, és tractar d'implantar-ho en la Universitat de Ciències Informàtiques de Cuba, en la qual treballen més de 2000 especialistes.

 • Dijous, 29
 • pressa-possessio-juan-luis-nicolau

  Juan Luis Nicolau, nou degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA

  El catedràtic del departament de Màrqueting de la Universitat d'Alacant, Juan Luis Nicolau, és des d'aquest matí el nou degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. L'acte oficial de presa de possessió del càrrec, d'ell i tot el seu equip d'adreça ha estat presidit pel rector, Manuel Palomar i ha comptat amb la presència de gran part de l'equip d'adreça, els responsables de tots els centres universitaris i una nodrida representació del personal docent i administratiu de la Facultat.

 • Divendres, 23
 • conveni_lynxwieu_i_ua

  La Universitat d'Alacant i LynxView signen un conveni de col·laboració en matèria tecnològica

  La Universitat d'Alacant i l'empresa LynxView han signat un conveni de col·laboració per a dur a terme activitats de recerca, divulgació i formació en l'àmbit de les TIC. La signatura protocol·lària va tenir lloc el passat 22 d'abril en el despatx rectoral i va comptar amb la participació del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el director general de LynxView, David Ivorra.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464