Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Setembre, 2018

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2018
 • Divendres, 28
 • conveni-ua-villauniversitaria

  La Universitat d'Alacant i la Vila Universitària renoven el conveni de col·laboració

  Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants i Ocupació de la Universitat d'Alacant, i Eduardo de Temple, gerent de la Vila Universitària, acompanyats de la directora del centre, Cristina Picó i la directora del Secretariat d'Ocupació i Suport a l'Estudiant, Josefa Parreño, han signat la renovació del conveni de col·laboració destinat a alumnes que es troben dins del programa d'Ajudes d'Emergència del Centre de Suport a l'Estudiant (CAU).

 • Dilluns, 24
 • membres_comissio_seguiment_catedra_marjal healthy

  Reunió Comissió Mixta de Seguiment Càtedra "Marjal Healthy"

  En la reunió de la Comissió Mixta es va fer proposta de nomenament com a nou Director de la Càtedra "Marjal Healthy" al professor del Departament de Màrqueting de la UA, Manuel Felipe Ruiz Moreno. D'altra banda, la Comissió va agrair a Antonio Galiano Garrigós, per la gran labor desenvolupada com a Director de la Càtedra. En aquesta reunió, va tenir lloc també, la posada al dia de les activitats realitzades en la Càtedra.

 • Divendres, 21
 • membres_comissio_seguiment_catedra_interuniversitaria_d_economia_blava

  Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava

  En la reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava es va nomenar a Fernando de Rojas Martínez-Parets professor de la Universitat Miguel Hernández com a Director de la Càtedra i a Germán València, professor de la Universitat d'Alacant com a Coordinador de la Càtedra. A més, es va presentar i va aprovar el pla de treball de la Càtedra i es va adonar de les labors i gestions realitzades fins al moment.

 • Dilluns, 17
 • guardons-catedra-enfermeria-comunitaria

  La Catedra d'Infermeria Comunitària de la UA lliura els seus guardons anuals en la Seu d'Alacant

  La Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària de la Universitat d'Alacant, Ribera Salut i l'Associació d'Infermeria Comunitària va lliurar divendres passat els seus guardons anuals en un acte celebrat en la Seu d'Alacant de la UA...

 • Divendres, 7
 • conveni-turisme

  Els CdT impartiran cursos de Gastronomia Mediterrània i Serveis de Restaurant amb titulació universitària

  El secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha presentat els nous cursos d'especialització en Cuina i Gastronomia Mediterrània i Serveis de Restaurant que impartirà la xarxa de CdT de la Comunitat Valenciana i que per primera vegada comptaran amb una titulació avalada per la Universitat.

 • Dijous, 6
 • logo UA

  CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA: Signa conveni UA - Turisme Comunitat Valenciana

  Demà divendres, dia 7 de setembre de 2018, a les 11:30 hores en el despatx rectoral del campus de Sant Vicent, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el secretari autonòmic de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, signaran un conveni de col·laboració per a l'engegada dels nous cursos conjunts d'especialització en cuina i gastronomia mediterrània i serveis de restaurant.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464