Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Febrer, 2019

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2019
 • Dimecres, 27
 • comissio-seguiment-catedra-vectalia-2019-02-26

  Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Vectalia

  El 26 de febrer de 2019 es va reunir en la Secretaria General de la UA la Comissió Mixta de la Càtedra Vectalia. En representació de Vectalia van assistir Ezequiel Moltó Seguí, Director de Comunicació i Relacions Institucionals, Antonio Agudo Sánchez, Director d'Expansió, i Raúl Cantero Hernández, Director de Transport Urbà. Per part de la UA van estar presentes la secretària general, Esther Algarra Prats, la vicesecretària general, Dolores Lozano Castelló i el director de l'Escola Politècnica, Andrés Montoyo Guijarro. Després de la lectura i aprovació de l'acta de l'anterior reunió de la Comissió Mixta, el director de la Càtedra, Javier García Barba, va presentar la memòria d'activitats i econòmica realitzades durant el 2018 i la proposta d'activitats i pressupost per a 2019, sent aprovats per tots els membres.

 • Dimecres, 20
 • comision-mixta-catedra-EFC

  Reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària

  El passat dia 19 es va reunir en la Secretaria General de la UA la Comissió Mixta de la Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària.  Per part de la UA van estar presents la secretària general, Sra. Esther Algarra Prats, la vicesecretària general, Sra. Dolores Lozano Castelló, i la vicedegana d'Estudiants i Relacions Institucionals de la Facultat de Ciències de la Salut, Sra. Rosa Ferrer Diego. En representació del Grup Ribera Salut va assistir la Sra. Pepa Soriano, directora d'Infermeria, i per part de l'Associació d'Infermeria Comunitària (AEC) la Sra. Maribel Marmol López, Secretària, i el Sr. Jorge López-Gómez, secretari adjunt a Presidència i Secretaria.
  Es va procedir a donar lectura i aprovar l'acta de l'anterior reunió de la Comissió Mixta. A continuació el director de la Càtedra, Sr. José Ramón Martínez-Riera, va presentar la memòria d'activitats i econòmica de 2018 i la memòria d'activitats 2019 així com el pressupost per al mateix exercici, sent aprovats per tots els membres.
 • Dimecres, 13
 • conveni-telefonica-i-ua

  LA Universitat d'Alacant i Telefónica engegaran el programa d'emprendimiento Alacant Open Future

  Telefónica i la Universitat d'Alacant han signat avui un acord de col·laboració per a engegar de forma conjunyeix el programa d'emprendimiento Alacant Open Future. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, que ha agraït haver sigut "testimoni d'escepción" d'aquest acord "que també visibiliza el model de ciutat que recolzem".

 • Dimarts, 12
 • acte_homenatge_a_francisco_xavier_balmis

  Acte Homenatge a Francisco Xavier Balmis

  S'ha celebrat a Alacant un Acte d'Homenatge al cirurgià alacantí Francisco Xavier Balmis (1753-1819), que va ser Director de la Real Expedició Filantrópica de la Vacuna (1803-1813), amb motiu del Bicentenario de la seua defunció que es va produir el 12 de febrer de 1819. Ha tingut lloc en la Plaça Dr. Balmis, on han pres la paraula el president del Rotary Club Alacant, D. Salvador Ordóñez, la presidenta del Col·legi Oficial de Metges, Sra. María Isabel Moya, el director de la Càtedra Balmis de Vacunología de la Universitat d'Alacant, D. José Tuells i la regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant, Sra. María Dolores Padilla.

 • Dijous, 7
 • conveni-ua-i-col·legi-oficial-medicos

  La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Metges signen un conveni de col·laboració

  La Universitat d'Alacant i l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de la Província d'Alacant han rubricat aquest matí un conveni marc de col·laboració per a unir sinergies entre ambdues parts.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464