Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL - Notícies publicades en Març, 2019

2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre
Notícies publicades en Març, 2019
 • Divendres, 29
 • convenioua-bankia2-p_mini

  29/03/2019 La Universitat d'Alacant i Bankia renoven l'acord de col·laboració en Fòrum Alacant

  La Universitat d’Alacant i Bankia han renovat l’acord de col·laboració a través del qual es desenvolupa periòdicament un espai de debat en el marc del Fòrum Alacant.

   

  El rector, Manuel Palomar, i Olga García, directora territorial de Múrcia i Alacant i Jesús Ángel Cecilia, director de zona d’Alacant ciutat, per part de l’entitat financera, han subscrit aquest divendres la renovació del conveni...

 • Dimarts, 26
 • comissio-seguiment-catedra-balmis-vacunologia-2019-03-26

  Reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra Balmis de Vacunologia

  La Universitat d'Alacant ha acollit avui als membres de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Balmis de Vacunologia per a rendir comptes de totes les activitats realitzades en el marc de la Càtedra. A més, també s'han presentat totes les activitats a realitzar l'any 2019 per a commemorar el bicentenari de la defunció del Doctor Balmis.

  A la reunió ha assistit, Antonio Martínez Lorente, cap de servei d'Anatomia i Patologia dels Hospitals Universitaris de Torrevella i Vinalopó. A més, per part de la Universitat d'Alacant, han assistit, la secretària general, Esther Algarra, la vicesecretària general, Dolores Lozano, la degana en funcions de la Facultat de Ciències de la Salut Rosa Ferrer, i el director de la càtedra, José Tuells.

   

 • comissio-seguiment-catedra-german-bernacer-2019-03-25

  Reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra Germà Bernàcer

  La Universitat d'Alacant es reuneix amb membres del Fòrum Germà Bernàcer, per a presentar les activitats realitzades per la Càtedra Germà Bernàcer. A la reunió van acudir per part de la universitat la secretària general Esther Algarra, la vicesecretària General Dolores Lozano, els degans de les facultats de Dret i Ciències Econòmiques i Empresarials, Pedro Femenia i Raúl Ruiz, i la directora de la Càtedra Enar Ruiz. Per part del Fòrum Germà Bernàcer, van assistir José Luis García-Cañada, José Antonio Muñoz-Zafrilla, Pedro Algarra i Fermín Crespo.

  En la reunió es va posar de manifest l'intens treball realitzat per la Càtedra des de la posada en marxa al maig del 2018 i es van plantar les iniciatives que es duran a terme al llarg del pròxim any.

   

 • logo-catedra-interuniversitaria-memoria-democratica

  Taula redona: El Port d'Alacant l'1 d'abril de 1939: una presó amb vistes a la mar

  El Departament d'Humanitats Contemporànies, en col·laboració amb la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana i el Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti, organitza la Taula Redona "El Port d'Alacant l'1 d'abril de 1939: una presó amb vistes a la mar.", que tindrà lloc l'1 d'abril de 2019, a les 11 hores, en la Sala Centre Mario Benedetti, Edifici 3 de la Facultat de Filosofia i Lletras de la Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 25
 • dia-pueblogitano-p_mini

  Divulgació i sensibilització centren la commemoració del Dia Internacional del Poble Gitano a la Universitat d'Alacant

  El Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i la Càtedra de Cultura Gitana de la UA han organitzat un ampli programa d’activitats amb motiu de la commemoració del 8 d’abril.

 • Dijous, 21
 • reunion-patronat-fundacio-parc-cientificoua-p_mini

  El Parc Científic es consolida com a referent de gestió i innovació

  La reunió ordinària del Patronat de la Fundació Parc Científic d’Alacant ha constatat aquest dijous la bona salut de què gaudeix i que li ha permès adquirir una «velocitat de creuer» en què s’ha consolidat com a referent «de gestió del talent i de la innovació a la província d’Alacant».

 • Dilluns, 18
 • impacte-brexit-catedra-estudis-turistics

  La Càtedra d'Estudis Turístics de la UA analitza l'impacte del Brexit en el turisme de Benidorm i de la Costa Blanca

  El Brexit i el seu impacte en el turisme de Benidorm i la Costa Blanca serà el protagonista de la jornada tècnica organitzada per la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d’Alacant el 21 de març i que se celebrarà a l’Ajuntament de Benidorm.

 • Divendres, 15
 • logo_catedra_carmencita_de_estudis_del_sabor_gastronomic

  El Consell Social de la UA premia la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic

  El Consell Social de la Universitat d’Alacant ha concedit el premi Càtedra Institucional a la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic de la UA en la seua edició de 2019, en la qual també reconeix la tasca de mecenatge de Bioithas, en l’apartat de Recerca, CajaMar, en l’artístic i cultural, i la Vila Universitària, en el de Formació.

  La Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic forma part de les càtedres institucionals de la Universitat d’Alacant i va iniciar les activitats el novembre de 2017. Compta amb el patrocini de l’empresa Jesús Navarro SA, de Novelda, empresa líder en l’àmbit d’espècies, salses i condiments alimentaris.

  L’objectiu principal de la càtedra és desenvolupar activitats de recerca, divulgació i formació en l’àmbit de la gastronomia, i en particular les relacionades amb l’univers del sabor i la riquesa culinària que aporta la cultura alimentària mediterrània amb activitats de recerca, formació i divulgació.

 • Dijous, 14
 • logo_catedra_enric_valor

  XXIV Premie Enric Valor de Novel·la de la Diputació d'Alacant

  La Diputació d'Alacant, l'Ajuntament de Castalla i la Càtedra Enric Valor de la Universitat d'Alacant organitzaran el dijous 21 de març de 2019, a les 20.30 h, en l'Auditori de Castalla, l'acte de concessió del XXIV Premi Enric Valor de Novel·la de la Diputació d'Alacant.

 • 4-jornades-enric-valor-escola

  IV Jornades Enric Valor i l'Escola

  Els dies 20 i 21 de març tindran lloc en la Casa de Cultura de Castalla les "IV Jornades Enric Valor i l'Escola".

 • Dimarts, 12
 • comissio-seguiment-empresa-familiar-2019-03-12

  Reunió de la comissió de seguiment de la Càtedra Manuel Peláez Castillo de l'Empresa Familiar

  La Universitat d'Alacant es reuneix amb membres de la Fundació Manuel Peláez Castillo, Caixa Rural i Associació Empresa Familiar d'Alacant (AEFA), per a rendir comptes de les activitats realitzades per la Càtedra Manuel Peláez Castillo de l'Empresa Familiar durant l'exercici 2018 i per a plantejar les iniciatives que es duran a terme al llarg de 2019.

  A la reunió van acudir per part de la universitat la secretària general Esther Algarra, la vicesecretària general Dolores Lozano, el degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raul Ruiz, i el director de la Càtedra Vicente Sabater. Per part de la Fundació Manuel Peláez Castillo va acudir Concha Aldave, i per part d'AEFA Juan José Castón.

 • comissio-seguiment-catedra-enric-valor-2019-03-11

  Reunió de la Comissió de Seguiment de la Càtedra Enric Valor

  L'Ajuntament de Castalla va acollir ahir als membres de la Comissió de seguiment de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d'Alacant. Per part de l'Ajuntament de Castalla van assistir, el seu alcalde, Antonio Bernabeu, i Jesús López; per part de l'Ajuntament d'Altea, Jaume Llinares, alcalde d'Altea, i Diego Zaragozí. Per part de la Universitat d'Alacant hi van estar presents la secretària general, Esther Algarra, la vicesecretària general, Dolores Lozano, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés i el director de la Càtedra, Joan Borja. En la reunió es va posar de manifest l'intens treball realitzat en el marc de la Càtedra des de la seua engegada i es van comentar totes les activitats que es realitzaran l'any 2019.

 • Dijous, 7
 • comissio-seguiment-catedra-marca-corporativa-2019-03-05

  Reunió Comissió de seguiment Càtedra Marca Corporativa

  El 5 de març es va reunir en Secretaria General la Comissió de Seguiment de la Càtedra Marca Corporativa. El Director de la Càtedra Marca Corporativa de la UA, Fernando Olivares, va presentar totes les activitats realitzades en el marc de la Càtedra, així com la proposta d'activitats per a l'any 2019.

  El 4 de març va tenir lloc una de les activitats realitzades en el marc de la Càtedra, la "Jornada Transparència empresarial i marques negres". L'acte va ser inaugurat per Esther Algarra, secretària general de la UA, donant pas a Fernando Olivares, qui va destacar els eixos estratègics de la Càtedra. Posteriorment Arturo Pinedo, director general de LLORENTE & CONCA Espanya i Portugal, va presentar una brillant ponència sobre la transparència corporativa en el món actual. Per a finalitzar, Fernando Olivares va presentar l'obra Marques Negres (en l'era de la transparència) que ha dirigit, i va explicar les claus del concepte "marca negra".

 • Dimarts, 5
 • ua-clubnautic-p_mini

  La Universitat d'Alacant i el Club Nàutic de Torrevella s'alien per a potenciar l'activitat d'extensió universitària

  El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de Club Nàutic de Torrevella, Germán Soler, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de fer activitats de divulgació, de formació i d’investigació en comú.

 • Tornar al tauler principal

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464