Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

22/02/2017
Els rectors de la CRUPV creen a Benissa la Xarxa de Programes Universitaris per a Majors

Les cinc universitats públiques valencianes han constituït aquest dimecres a Benissa la Xarxa de Programes Universitaris per a Majors de les Universitats Públiques Valencianes, una aposta estratègica rubricada pels cinc rectors valencians el dia en què Manuel Palomar, de la Universitat d'Alacant, ha assumit la presidència de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV).

09/02/2017
La Seu Universitària de La Nucia es converteix en centre d'estudis de la Universitat de Califòrnia

La Universitat d'Alacant, a través de l'Institut Superior de Recerca Cooperativa de la UA (ISIC-IVITRA), i la Universitat de Califòrnia, Santa Bàrbara (UCSB), van signar dimarts passat 7 de febrer, un conveni de col·laboració...

07/02/2017
La Universitat d'Alacant obri un Centre d'Estudis Catalans en la Universitat de Califòrnia en Santa Barbara

La Universitat d'Alacant i la Universitat de Califòrnia, Santa Barbara (UCSB), han escenificat aquest dimarts l'acord de col·laboració al que han arribat amb la signatura d'un conveni per a la creació d'un Centre d'Estudis Catalans en la costa oest dels Estats Units.

03/02/2017
La UA i el Teatre Principal realitzaran activitats conjuntes de divulgació cultural

La Universitat d'Alacant i el Teatre Principal intensifiquen la seua col·laboració i conjuminen esforços en matèria de divulgació cultural. Amb aquest objectiu, el rector Manuel Palomar, i el director del Teatre, Francesc Sanguino, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en el despatx rectoral.

31/01/2017
Un conveni facilitarà a dones africanes cursar estudis de grau i postgrau en la Universitat d'alicante

En el marc de les celebracions del desè aniversari de les polítiques d'igualtat en la Universitat d'Alacant, en 2018, s'ha signat un conveni amb la Fundació Dones per Àfrica, que presideix María Teresa Fernández De la Vega. Un acord que permetrà oferir beques perquè dones africanes puguen venir a la UA a cursar estudis de grau i postgrau.

19/01/2017
Manuel Palomar: "La Universitat devia aquest reconeixement a Sixto Marco"

La Universitat d'Alacant ha fet lliurament avui, a títol pòstum, del màxim guardó de la institució acadèmica a l'artista il·licità Sixto Marco en un acte celebrat en el MUA. "Un reconeixement que aquesta universitat li havia d'i que a punt va estar de rebre, però la seua defunció ho va frenar", explicava el rector, Manuel Palomar, en la seua intervenció.

12/12/2016
La Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant estrena equip de direcció amb Pedro Femenía al capdavant

Pedro J. Femenía ha pres possessió del seu càrrec com a degà de la Facultat de Dret després d'aconseguir una àmplia majoria en les eleccions amb les quals optava a la reelecció. L'acte, presidit pel rector, Manuel Palomar, s'ha celebrat en la Sala Multimèdia de l'edifici de rectorat i serveis generals i ha comptat amb una gran afluència de públic.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464