Saltar apartados

SECRETARIA GENERAL


 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

24/05/2017
La Universitat d'Alacant i el Col·legi d'Arquitectes uneixen forces per a impulsar la tecnologia BIM i Plazatio

La Universitat d'Alacant i el Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant (CTAA) han rubricat aquest matí un acord per a impulsar tant la tecnologia de modelatge d'informació de la construcció (BIM) com la xarxa soci-professional Plazatio per a arquitectes.

22/05/2017
La Universitat d'Alacant i Energy Sistem signen un conveni de col·laboració

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i Julio Sánchez, com a gerent d'Energy Sistem, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració entre l'empresa de tecnologia i la institució alacantina amb l'objectiu d'ampliar la col·laboració duta a terme els últims anys i que se centrava en la realització de pràctiques en l'empresa per part d'estudiants de la UA.

19/05/2017
La Universitat d'Alacant i Pavasal creen el "Aula Pavasal: enginyeria i societat"

La Universitat d'Alacant i Grup Pavasal han signat aquest divendres el conveni de creació de l'Aula "Pavasal: enginyeria i societat", un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de l'enginyeria civil...

11/05/2017
Jose Maria Esteve pren possessió com a degà de la Facultat d'Educació

José María Esteve ha pres possessió formalment del càrrec de degà de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant en un acte que ha tingut lloc en la sala multimèdia de l'edifici de Rectorat i que ha sigut presidida pel rector, Manuel Palomar i conduïda per la secretària general de la Universitat, Esther Algarra, davant un nombrós públic.

10/05/2017
La Fundació Banc Sabadell col·labora amb la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la UA

La Fundació Banc Sabadell i la Universitat d'Alacant han signat un acord de col·laboració pel qual la Fundació Banc Sabadell es converteix en mecenes de la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la UA. Així ho han anunciat aquest matí en el transcurs d'una Roda de premsa...

05/05/2017
La UA i l'Ajuntament de Polop signen un conveni per a l'obertura d'un Aula Universitària

Amb aquest conveni, Polop s'incorporarà en la xarxa de seus que estén la presència de la Universitat d'Alacant en tot el territori i que permet desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador a més d'acostar la pròpia Universitat als estudiants i a la població en general.

21/04/2017
Acord de col·laboració entre la Universitat d'Alacant i el Comitè Executiu de la Universitat Boliviana

La Universitat d'Alacant i el Comitè Executiu de la Universitat Boliviana han formalitzat aquest divendres un protocol de col·laboració per a la realització d'activitats de divulgació, de formació i de recerca, en una reunió que han mantingut representants de les Universitats bolivianes i el rector d'institució alacantina, Manuel Palomar.

Secretaria General


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3484

Fax: (+34) 96 590 9444

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464