Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

01/10/2020
PROGRAMACIÓ 2020-2021 DE LA SEU UNIVERSITÀRIA CIUTAT D'ALACANT

Ja està disponible la programació de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant per al curs acadèmic 2020-2021. Anirem completant el programa conforme vaja avançant el curs. Més informació: 965 14 53 33.

26/02/2021
BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (1 Al 13 DE MARÇ)

Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana de l'1 al 13 de març.

25/02/2021
COVID-19: BOVINES DE SPRINT O DE MARATÓ?

Si es van perdre la conferència online "Covid-19: ¿Vacunes de sprint o de marató?" ja la tenen disponible en l'enllaç adjunt. Conferenciant: Alfredo Corell Almuzara, Catedràtic d'Immunologia d'Universitat Valladolid i Divulgador Científic Espanyol. Presenta: José Miguel Sempere, Catedràtic d'Immunologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

12/02/2021
VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA?

25/02/2021, dijous - Finalitza 18/03/2021

Ja tenen a la seua disposició la primera sessió del taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

12/02/2021
VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

24/02/2021, dimecres - Finalitza 15/03/2021

Ja poden visualitzar la primera sessió del taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

12/02/2021
SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

23/02/2021, dimarts - Finalitza 16/03/2021

Ja tenen a la seua disposició la primera sessió del taller de salut online SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA, amb el títol "Malalties respiratòries Asma i Epoc, diagnòstic i tractament" a càrrec de Belén Colás Martínez, Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

18/02/2021
LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

01/03/2021, dilluns 20.00 h.

Enlace de la sesión: https://us02web.zoom.us/j/87866390174

Continúa el ciclo de debates del Aula de Formación y Debate Feminista LA CUARTA OLA CONTRA LA VIOLENCIA SEXUAL, con la mesa redonda "Las violencias invisibles derivadas de la pandemia COVID". Intervienen: Yaissel Sánchez, Maite López, Viki Criado y Elena Reig. Coordinadoras: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revuelta, Mari Sigüenza y Josefina Carreño. Organiza: Aula de Formación y Debate Feminista.

 

25/02/2021
VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

01/03/2021, dilluns

Continua el taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERAZGO. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de la sessions es publicaran el dia que corresponga. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

26/02/2021
VOLENT-ME MÉS I MILLOR QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA?

02/03/2021, dimarts

Continua el taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR ¿QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de la sessions es publicaran el dia que corresponga. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

26/02/2021
PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA

02/03/2021, dimarts 12.00 h. - Finalitza 29/04/2021

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Comença el cicle de conferències PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA, amb la conferència "El Comandament d'Operacions Especials i la cultura de Defensa" a càrrec de Raimundo Rodríguez Roca, General Cap de Comandament d'Operacions Especials. Coordina: Rafael Zurita Aldeguer, Catedràtic d'Història Contemporània. Es podrà veure en directe en el següent enllaç: http://vertice.cpd.ua.es/237184. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Grup investigació Paisatges de Guerra Universitat d'Alacant.

18/02/2021
MARÇ DE GUITARRA. JUAN JOSÉ RODRÍGUEZ

03/03/2021, dimecres 19.00 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Comencen els recitals "Març de Guitarra a la Seu" a càrrec de Juan José Rodríguez, alumne del Màster. Coordina: Malena Durán. Organitza: Màster Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant.

El concert també es retransmetrà en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

26/02/2021
SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

04/03/2021, dijous

Continua el taller de salut online SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA, amb la sessió "Presa d'inhaladors, cambres, nebulitzadors, vacunació, llavats de mans i rentades nasals" a càrrec de Lidia Iglesias Vecino, Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de les sessions es publicaran el dia que corresponga. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

18/02/2021
GENER I NÒMADA

04/03/2021, dijous 18.00 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Presentació del llibre “Enero y nómada” (Poesia 1980-2013). Autor: José Luis Rico Martí. Presenta: José Luis Ferris. Organitza: Universitat Permanent.

26/02/2021
QUINA VACUNA ÉS MILLOR? ÉS MENOR VACUNAR-SE O ESPERAR?

04/03/2021, dijous 18.30 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Conferència "Quina vacuna és millor? És millor vacunar-se o esperar?" Modera i presenta: Ricardo Sinde Cendra, Metge de família i epidemiòleg. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

26/02/2021
GASTRONOMIA VI I CINEMA

04/03/2021, dijous 19.00 h.

Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

Continua l'II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA "Dels grans banquets del Rei Sol a les revoltes del pa", amb la conferència/cinefórum A PROPÒSIT DE LA PEL·LÍCULA VATEL, ELS BANQUETS DEL REI SOL I LA CIÈNCIA EN LA CUINA. Intervenen: Josep Bernabeu Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA UA- Dénia i de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic; i María Tormo, professora de la Universitat d'Alacant departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salut Pública i Història de la Ciència. Coordinen: Antonio Romero, Joaquín Juan Penalva, Ángeles Ruiz i Luis Mira Organizan: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Centre de Gastronomia del Mediterrani UA - Dénia GASTERRA. Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

19/02/2021
IX SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. EMOCIONS QUE VAN DONAR VIDA A les DONES

05/03/2021, divendres - Finalitza 03/12/2021

Comença l'IX SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. EMOCIONS QUE VAN DONAR VIDA A les DONES, amb la ponència "Emocions règies. Dues reines i una emperadriu" a càrrec deª M Ángeles Pérez Samper, Universitat de Barcelona. Es tracta de sessions gravades que estaran disponibles des del dia indicat i durant un mes. Es podran visualitzar a través de la pàgina https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com en l'apartat "ponències". Direcció científica: Inmaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Maite Ávila Martínez, Sonia Beltrán Pastor i Yasmín Bernuz Rodríguez. Més informació i inscripcions: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estudis de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere i CEFIRE.

26/02/2021
RECITAL DE POESIA

05/03/2021, divendres 18.30 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Recital de poesia. Moderen i presenten: Consuelo Giner i Belén Estevan. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

19/02/2021
EL MERAVELLÓS JAZZ

05/02/2021, divendres 19.00 h.

Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

Concert online EL MERAVELLÓS JAZZ. Interprete: Rosa Spiteri, Soprano lírica formada en la prestigiosa Coral Stella Maris. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

26/02/2021
ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES

08/03/2021, dilluns 20.00 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES V amb la sessió dedicada a José Iváñez Baldó. (Xixona, 1906 - Alacant, 1994). Un arquitecte enfront del caos urbanístic del desenvolupisme alacantí. Coordinador i docent: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

L'acte també es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

26/02/2021
HOMENATGE A la DONA CANTAORA

09/03/2021, dimarts 19.00 h.

Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

Concert online HOMENATGE A la DONA CANTAORA. Recital on es fa un homenatge recordant els cantes d'alguna de les dones flamenques. Intèrprets: Vanessa Teba, cantaora; Valentín Rosa, guitarra. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

26/02/2021
PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA

10/03/2021, dimecres 19.15 h.

Enllaç de la sessió:

https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e2b75344be511047232e40c9228fd1a46.

[ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

Continua el cicle online PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA, amb la Conferència "Vida comunitària per a avançar junts%u201D, Reflexions des de Fratelli %u201CTutti". Intervé: Domingo García, Professor de Teologia, Centre d'Estudis Eclesiàstics. Presentat per Carmen Chicote, Professora de Religió en ensenyament Primari. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe-Cultura de la Diòcesi Orihuela-Alacant.

26/02/2021
LLEGIR A ALACANT

11/03/2021, dijous 19.00 h.

Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/qjo-hxyd-uis.

Taula redona online LLEGIR A ALACANT. Reflexió conjunta entre responsables de la política cultural i els llibreters sobre la cultura de la lectura entre els ciutadans. Intervenen: Antonio J. Manresa Balboa, Regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant; Antonio Oliver Jaén, Tècnic Coordinador de biblioteques Municipals d'Alacant; Josefa Ors Ferrández, Directora de la Biblioteca Pública Azorín d'Alacant; Carmen Juan, llibreria %u201C80Mundos%u201D d'Alacant; Pepe Aracil, llibreria %u201CPynchon%u201D d'Alacant. Moderador: José Ramón Navarro Vera. Coordinadors: Jorge Olcina i José Ramón Navarro Vera. Organitza: Aula de la Ciutat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

26/02/2021
POETRY ESLAM

11/03/2021, dijous 20.00 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Continua la III Edició de POETRY ESLAM %u2013 Alacant, un torneig de poetes que es va crear perquè la poesia no acabara en el paper. Són molts els poetes que decideixen usar la veu per a arribar a una audiència àvida d'emocions. Aquesta trobada mensual fa que el públic puga viure la poesia des dels seus seients. Coordina: Àgora Reix. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'alicante. Organitza: Poetry Eslam Alacant.

L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

26/02/2021
LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS

11/03/2021 dijous 20.15 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Continua el cicle LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS amb la sessió "Entre Ríos de lluna i escura-xemeneies". El període clàssic de Hollywood ens portarà de “Desayuno con diamantes” i el seu “Moonriver” d'Henry Mancini a "Mary Poppins". Presenta: Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

26/02/2021
UNICÓMIC XXIII. II CONGRÉS INTERNACIONAL D'ESTUDIS UNIVERSITARIS SOBRE EL CÒMIC

13/03/2021, dissabte 9.00 - 21.00 h.

Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

UNICÓMIC XXIII. II CONGRÉS INTERNACIONAL D'ESTUDIS UNIVERSITARIS SOBRE EL CÒMIC, amb les sessions IX i X, i la conferència de clausura "Canvi de paradigma en les teories gràfic-narratives. D'Eisner a Sousanis" a càrrec de José Manuel Trabado Casado, Universitat de Lleó. Presenta: Álvaro Pons, Universitat de València. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt.Organitza: UNICOMIC

02/02/2021
EL FUTUR S'ESCRIU AMB R

Exposició virtual cedida per la Fundación Mutua de Levante que presenta l'empremta de l'ésser humà sobre el planeta. La contaminació per l'abús de materials inorgànics és un fet dramàtic. Des que va començar la fabricació del plàstic en 1950 s'han produït més de 8 mil milions de tones. Molts articles fabricats amb aquest material s'usen de manera efímera, però la seua desaparició dura dècades. Coordinació: Fundación Mutua de Levante.

12/01/2021
ENRIQUE CERDÁN TATO, MEMÒRIA DEL COMPROMÍS

20/01/2021, dimecres 19.00 h. - Finalitza 29/03/2021

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Obertura de l'exposició ENRIQUE CERDÁN TATO, MEMÒRIA DEL COMPROMÍS. Aquesta exposició pretén reunir un panorama general de l'escriptor, gràcies al seu fons documental, cedit generosament per la seua família a l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant.

18/12/2020
EL COMPROMÍS ARTÍSTIC DE JOAN COMMELERAN

12/01/2021, dimarts 9.00 h. - Finalitza 29/03/2021

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Obertura de l'exposició EL COMPROMÍS ARTÍSTIC DE JOAN COMMELERAN. Barcelona 1902-1992. La mostra ens permet conèixer un dels nombrosos artistes plàstics silenciats per les anàlisis adoctrinades. Comissari: José Miguel Santacreu.

09/02/2021
ENGINYERIA I MEDICINA: UN FUTUR PRESENT

04/02/2021, dijous 19.00 h.

Per als qui es van perdre la taula redona online "Enginyeria i medicina: un futur present" ja la tenen a la seua disposició en l'enllaç adjunt. Intervenen: Ana Marín, Enginyer Superior de Telecomunicacions i empresària d'Enginyeria Biomèdica; i María Teresa Arredondo Waldmayer, Catedràtica d'Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de Madrid. Modera: Daniel Ruiz, Coordinador Acadèmic del Grau en Enginyeria Biomèdica de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

09/02/2021
EL DESAFIAMENT DE LA COVID-19 A ALACANT. EFECTES EN LA SALUT I RESISTÈNCIA CIUTADANA DURANT EL CONFINAMENT

03/02/2021, dimecres 19.30 h.

Ja poden visualitzar la presentació de la monografia "El desafiament de la COVID-19 a Alacant. Efectes en la salut i resistència ciutadana durant el confinament" de María Teresa Ruiz Cantero i Carlos Álvarez Dardet que va tenir lloc dimecres passat 3 de febrer. Treball desenvolupat per la Universitat d'Alacant des del grup d'investigació de Salut Pública i en el marc de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i les altres seus universitàries de la província. Organitza: Aula de Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Més informació sobre la monografia.

17/12/2020
CICLE COVID 19 I LES APORTACIONS DEL CONEIXEMENT I DELS EXPERTS

Si es van perdre alguna sessió, ja tenen a la seua disposició el cicle complet COVID-19 I LES APORTACIONS DEL CONEIXEMENT I DELS EXPERTS. Una sèrie de conferències i taules redones on s'analitza l'impacte del coronavirus en les nostres vides i des de diverses òptiques. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

09/07/2020
EXPOSICIÓ VIRTUAL - 18 HISTÒRIES D'UN TANCAMENT

"18 històries d'un tancament" és el testimoniatge d'un grup d'artistes que han viscut i reflectit aquest complicat període en les seues obres. Diferents experiències d'un moment històric, dolorós i estrany, que ha transformat, almenys momentàniament, el nostre món. Les obres són conseqüència d'una vivència, d'un sentiment. Cadascun d'aquests treballs ens convida a pensar, a reflexionar i, sobretot, a no perdre l'esperança en un futur normalitzat i millor. Comissariat: María Marco Such. Disseny: Gabinet d'Imatge de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

25/09/2020
PINTURA RUPESTRE I ART IBÈRIC

05/10/2020, dilluns

Les imatges es publicaran el 5 d'octubre.

Exposició Virtual del Taller de Pintura a l'aire lliure PINTURA RUPESTRE I ART IBÈRIC. Amb motiu del Dia Europeu de l'Art Rupestre Prehistòric que es commemora el 9 d'octubre, el Taller de Pintura a l'aire lliure impartit per la professora Mª Dolores Mulá ret homenatge a una de les manifestacions artístiques més antigues, que posa de manifest com l'ésser humà, des de la prehistòria, va organitzar un sistema de representació artística. Coordina: Mª Dolores Mulá.

03/07/2020
SALA D'ESTUDI (PLANTA BAIXA) EDIFICI SANT FERRAN, 40

Les informamos que se podrá usar la sala de estudio de la planta baja del Edificio San Fernando, 40, exclusivamente para los miembros de la comunidad universitaria. La capacidad de la sala será del 50 % del aforo. Para hacer uso de esta sala será obligatoria la reserva previa a través del enlace adjunto y a través de un correo institucional de la UA. Habrá que enseñar el resguardo de confimación de reserva para poder entrar a la sala. Cada persona deberá permanecer en el mismo puesto de estudio. Es obligatorio el uso de mascarilla así como mantener una distancia mínima de seguridad de 1’5 metros. Más información: 965 90 98 90, seu.alacant@ua.es.

Normas y horario: https://web.ua.es/en/sedealicante/horarios-de-la-sede-ciudad-de-alicante.html

 

           Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 Av. Ramón y Cajal, 4

C/ San Fernando, 40

03001 Alicante

Tel (Ramón y Cajal): 965 14 53 33 / 965 14 59 59

Tel (San Fernando): 965 90 98 90

Fax: 965 14 59 58

 

seu.alacant@ua.es

http://web.ua.es/va/sedealicante/

 

Reserva de espacios: reservas.scda@ua.es

 

 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464