Saltar apartados

Butlletí setmanal octubre 24 al 29 de 2011

Butlletí setmanal d'activitats de la Seu Ciutat d'Alacant

Programació Seu Ciutat d'Alacant

http://web.ua.es/va/sedealicante/

 

CONCURS DE POESIA Poeseu2012

Durant el curs acadèmic 2011-12, la Seu Ciutat d'Alacant compleix 10 anys. Amb motiu d'aquesta celebració l'Associació AUCA, i la Seu Ciutat d'Alacant convoquen un concurs de poesia amb el títol: Poeseu2012. Deu anys de poesia en la Seu.

 

Dilluns 24

20:00 h. CICLE Destacable

Continua el cicle ALACANTINS EN LA GUERRA DEL RIF, amb la conferència: Noms per a la Història. Alacantins morts en la Guerra del Rif a càrrec d'Isabel María Migallón, Investigadora de l'Arxiu Històric i Servei de Publicacions de Melilla. Presenta Emilio Soler, escriptor. Coordinador: Gerardo Muñoz.

20:15 h. PRESENTACIÓ

Presentació de l'Exposició d'Art Contemporani: Imaginació i desig. María Dolores Mulá i Pepe Calvo, comissaris d'aquesta exposició, han reunit a setze destacats valors de l'art de diferents generacions que tenen en comú haver nascut a Alacant o estar vinculats a aquesta comunitat. Són artistes de llarga trajectòria i evolució coherent; amb gran activitat expositiva per tot el territori nacional i fora del nostre país.

20:15 h. TALLER Destacable

Comença el TALLER D'ESCAPARATISMO, amb la sessió El disseny de l'espai comercial i la seua influència en la decisió de compra. Coordinadora i docent: Francisca Andújar López.

 

Dimarts 25

20:00 h. CICLE

Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX, CINC CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la conferencia Teoria i Pràctica del Flamenc II a càrrec de Treball Piñana, cantaor i professor. Coordinadora: Josefina Samper García.

20:15 h. TALLER

Continua el TALLER DE VEU, LOCUCIÓ I LECTURA DRAMATITZADA I. Coordinador: Chema Bazán.

20:15 h. TALLER Destacable

Continua el TALLER D'ESCAPARATISMO amb la sessió Aplicació del visual marxandatge a l'interior de l'espai comercial. Coordinadora i docent: Francisca Andújar López.

 

Dimecres 26

16:15 h. AULA DE CONVERSA idiomes va

AULA DE CONVERSA DE LA BIBLIOTECA ENRIC VALOR-IEC. Lectura i debat sobre l'article de Joan Marti i Castell Parlar, i llegir i escriure publicat dins de El llibre i la lectura: una revolució en la història de la humanitat. IEC. Barcelona, 2007. Organitza: Delegació IEC Alacant, tel: 965145986, alacant@iec.cat.

20:15 h. SEMINARI

Continua el Seminari EL LLEGAT ARQUEOLÒGIC DE L'EGIPTE FARAÒNIC V, amb la sessió Egipte sota el regnat de Tutankhamón. Docència: José Lull García. Coordinadora: Carolina Doménech Belda.

20:15 h. TALLER Destacable

Continua el TALLER D'ESCAPARATISMO amb la sessió Tractament i projecció d'aparadors. Coordinadora i docent: Francisca Andújar López.

20:15 h. PRESENTACIÓ LLIBRE idiomes va

Presentació del llibre de Joan-Carles Martí: Des del rovellt de l’ou d’Elx.Voliana edicions: 2011. Hi intervindran l'autor: Joan-Carles Matí, Emili Rodriguez Bernabeu, escriptor i Brauli Montoya, Delegat del President de l'IEC a Alacant. Organitza: Delegació IEC Alacant, tel: 965145986, alacant@iec.cat.

 

Dijous 27

20:15 h. TALLER Destacable

Continua el TALLER D'ESCAPARATISMO amb la sessió Tractament i projecció d'aparadors. Coordinadora i docent: Francisca Andújar López.

 

Divendres 28

19:00 h. CINEMA

Comença el VI CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL DESIG, ELS SEUS DERIVES, DERIVACIONS I INTERPRETACIONS, amb la projecció La tentación vive arriba, director: Billy Wilder, 1955. Presenta: Nacho Sendón, professor IES Verge del Remei, Alacant. Coordina: Esperanza Jiménez, psicoanalista i psicòloga. C.O. "El Molinet". Coordinador: Roque Hernández Núñez de Arenas.Més informació: molinet_dir@hotmail.com; http://www.analysefreudienne.com ; http://www.espaicultural.es

19:30 h. JORNADA

Continuen les XI JORNADES DE DIVULGACIÓ DE L'ASTRONOMIA, amb la conferència: Estructura i contingut de l'Univers a càrrec de Mariano Moles (Director del Centre d'Estudis de Física del Cosmos, Aragó). Coordinador: Adriano Campo Bagatín. Organitza. Grup d'Astronomia i Astrofísica del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la UA.

20:15 h. CINEMA

DOCUMENTAL DEL MES amb la projecció GUETO, adreça Yael Hersonski (2010), nacionalitat: Israel. Coordinador: Israel Gil. Més informació: http://eldocumentaldelmes.com/

20:15 h. TALLER Destacable

Finalitza el TALLER D'ESCAPARATISMO amb la sessió Anàlisi d'aparadors, galeria d'imatges. Coordinadora i docent: Francisca Andújar López.

 

Dissabte 29

18:00 h. CINEMA idiomes va Destacable

Comença ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ. Aquest projecte d'oci i cultura dirigit als estudiants de primària consisteix a projectar cinc pel·lícules i en acabar cadascuna hi haurà tallers d'animació relacionats amb el contingut de la pel·lícula.Projecció de Planet 51.Coordinador. Ismael Vicedo. Més informació: La Cívica-Escola Valenciana ; lacivica@lacivica.cat, http://www.lacivica.cat

 

 

Exposició: Exposició Fotogràfica PHOTOSEDE10 - Desè Aniversari de la Seu Ciutat d'Alacant

Exposició de la fotografies premiades en Photosede10 amb motiu del desè aniversari de la Seu Ciutat d'Alacant. Imatges de la nostra seu universitària, de la seua façana, interiors i persones que li donen vida. Exposa: Col·lectiva de fotografia. Coordinadors: Javier Serrano i María Marco.

Calendari: 4 d'octubre a l'1 de desembre de 2011.

 

Cursos:

Cursos de valencià. Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965149698. http://www.cjalacant.org.

Cursos de llengua romanesa (Associació Aripi).

Curs d'espanyol per a estrangers. Centre Superior d'Idiomes de la UA. Tel. 965903703, http://www.csidiomas.ua.es/

Cursos de llengua xinesa i japonesa, Centre d'Estudis Orientals de la UA. Tel: 965909669, http://sri.ua.es/oriental

Cursos de japonès dirigit a xiquets japonesos (Associació Japonesa d'Alacant).

 

L'assistència és lliure fins a completar la capacitat de les sales només per a aquells actes que no necessiten inscripció prèvia. Es necessitarà inscripció prèvia en els cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència, i en ells es donarà prioritat als inscrits.

 

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: http://web.ua.es/va/sedealicante/

Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464