Saltar apartados

Boletin quinzenal 3 al 15 de setembre de 2018

 

Dilluns 3

19:45 h CONCENTRACIÓ
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concentració en repulsa de la "violència masclista".
Convoca: Plataforma Feminista d'Alacant.

 

20:15 h AULA DE DEBAT FEMINISTA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES. Aquesta sessió estarà dedicada a "Biaix de gènere en la medicina" a càrrec de Lorena Alcalde. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 

Dimarts 4

20:00 h EXPOSICIÓ
Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.
Inauguració de l'exposició "DE TOT UNA MICA". Pintures de Carmen Frías, doctora cum laude en Ciències Polítiques i Sociologia. Premi Nacional i Premi Extraordinari. Pintora i escriptora. Calendari: Del 4 al 18 de setembre.


 

 

Dimecres 5

20:00 h EXPOSICIÓ
Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.
Inauguració de l'exposició "EL MÓN ÉS COM SEMBLA". Obres de María Amérigo Martínez. Amb aquest títol expressa la seua admiració al poeta oriolà Miguel Hernández. Alacantina procedent de família d'artistes des del segle XIX. En aquesta mostra realitza collages en els quals utilitza pigments i qualsevol element que tinga a mà. Calendari: Del 5 al 26 de setembre.

 

 

Dijous 6

17:30 - 19:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Comença el taller VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERAZGO. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docents: Inés Montiel Higuero, Coach i Terapeuta Gestalt, i Gema Pomares Alemany, Coach i Terapeuta Gestalt. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció gratuïta a partir del 20 d'agost. Calendari: 6, 13, 20 i 24 de setembre. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

Dijous 13

20:00 h CONCERT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concert d'obertura del curs de l'Associació Klías. Presentarà el seu programa per al pròxim curs i oferirà un espectacle, a càrrec de la soprano Ascensión Padilla i el pianista Shlomo Rodríguez, que afronta el prototip femení més utilitzat en òpera romàntica, caracteritzat per la bogeria, el suïcidi o la mort com a final inevitable de les dones transgressores. Organitza: Associació Klías.

 

 

20:00 h RECITAL POÈTIC
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ San Ferran, 40.
Recital a càrrec del Grup Poètic Amarilis. Coordina: José A. Asensio. Organitza: Grup Poètic Amarilis de l'Associació Espill d'Alacant.

 

 

 

Divendres 14

18:00 h LLIURA PREMI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Lliurament de premis de la Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària, amb la conferència "Investigació infermera i valor de la cura" a càrrec de la Dra. Carmen Domínguez Alcón, Infermera i Sociòloga. Organitza: Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària.

 

 

 

Exposicions

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició "DE TOT UNA MICA". Pintures de Carmen Frías, doctora cum laude en Ciències Polítiques i Sociologia. Premi Nacional i Premi Extraordinari. Pintora i escriptora. Calendari: Del 4 al 18 de setembre.


 

 

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició "EL MÓN ÉS COM SEMBLA". Obres de María Amérigo Martínez. Amb aquest títol expressa la seua admiració al poeta oriolà Miguel Hernández. Alacantina procedent de família d'artistes des del segle XIX. En aquesta mostra realitza collages en els quals utilitza pigments i qualsevol element que tinga a mà. Calendari: Del 5 al 26 de setembre.


 

 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/es/talleres/2018-19/1/lista-de-talleres-culturales.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. http://sri.ua.es/es/asiapacific.
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante

Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464