Saltar apartados

Boletin quinzenal de l'1 al 13 d'abril de 2019Dilluns 1

9:30 – 11:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença el taller EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (Abril). Destinat a aquelles persones que desitgen traure-li el màxim partit al seu telèfon. Docent: Aixa Escudero Morales. Coordina: Daniel Ruíz. Inscripció completa. Calendari: 1, 8 i 15 abril, torn matí i vesprada; 4 i 11 torn tard.
Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

18:30 h CINEMA - CÒMIC
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.
I EDICIÓ DE CINEMA I CÒMIC. IMPRESCINDIBLES DEL CÒMIC, amb la projecció "The Dark Knight" (2008) de Christopher Nolan. Presenta: Francisco J. Ortiz, Professor de la Universitat d'Alacant, crític de Cinema i Còmic. Coordina: Virginia Carrión. Calendari: 1, 3, 8, 10 i 17 abril de 2019. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.


 

19:45 h CONCENTRACIÓ
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concentració en repulsa de la "violència masclista". Convoca: Plataforma Feminista d'Alacant.

 

20:15 h AULA DE DEBAT FEMINISTA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES, amb la conferència a càrrec d'Isabel Menéndez, psicòloga i psicoanalista. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Calendari: 3 setembre, 1 octubre, 5 novembre, 3 desembre de 2018, 7 gener, 4 febrer, 4 març, 1 abril, 6 maig, 3 juny de 2019. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 

20:15 h CICLE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle "ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III", amb la conferència dedicada a Francisco Javier Balmis y Berenguer (Alacant 1753 - Madrid 1819). Pare de la major gesta filantròpica sanitària de la Història. Coordina: Joaquín Santo Matas. Calendari: 12 novembre de 2018, 11 febrer, 11 març, 1 abril i 13 maig de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

20:15 h EXPOSICIÓ
Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.
Inauguració de l'exposició NOVISSIMAS, NOVISSIMOS en la seua edició de 2019. Dotze fotógraf@s que presenten els seus treballs del taller "L'Art de la fotografia en blanc i negre" que organitza el Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant. Comissari: Javier Serrano. Calendari: de l'1 al 16 d'abril.

 

 

Dimarts 2

17:30 - 19:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el taller ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT que consisteix en sessions d'exercici físic que milloren la mobilitat, força i elasticitat dels membres superiors i inferiors, així com l'equilibri i estabilitat corporal. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol "Taller de tonificació i enfortiment", i la segona "Millora de la condició física de l'adult major mitjançant l'exercici". Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant de l'Hospital General. Inscripció completa. Calendari: 5, 12 i 26 de març, i 2 d'abril de 2019. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat a "l'Havana en el cinema cubà dels vuitanta". Projecció de la pel·lícula "Un hombre de éxito" (Humberto Solás, 1985). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Pròximes sessions: 9, 16 abril, 14, 21, 28 maig de 2019. Organitza: Servei de Cultura, Aula de Cinema de la UA.

 

 

 

20:00 h CONCERTE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concert LORCA I COPLA CONTRA L'OBLIT. Recorregut musical i poètic pels temps de la guerra civil espanyola i la postguerra. Intèrprets: Zambra, Jordi Estellés (guitarra), Antonio Pérez (violoncel), Esther Díaz (veu), Francisco Gil (rapsode). Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 


Dimecres 3

10:00 - 12:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua elt aller PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Calendari: 27 de febrer; 6 i 27 de març; 3, 10 i 15 d'abril de 2019. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).


 

18:00 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4, els dies 3 i 4 d'abril; i C/ Sant Fernando, 40, el dia 5 d'abril.
Comença el TALLER DE RELATS, dirigit per Mariano Sánchez Soler. El taller és gratuït fins a completar l'aforament. Inscripcions: relatos@alicantelibros.com. Més informació: https://www.ferialibroalicante.es/vuelve-el-taller-de-relatos-de-mariano-sanchez-soler. Calendari: 3, 4 i 5 d'abril. Organitza: Associació Provincial de Llibreters.

 

 

19:00 h CINEMA - CÒMIC
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
I EDICIÓ DE CINEMA I CÒMIC. IMPRESCINDIBLES DEL CÒMIC, amb la projecció "Akira" (1988) de Katsuhiro Otomo. Presenta: Miguel Herrero, Director del Festival de Cinema de Saix i membre de l'Acadèmia de Cinema. Coordina: Virginia Carrión. Calendari: 1, 3, 8, 10 i 17 abril de 2019. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 

19:30 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre “Igualtat lingüística” d’Alfons Esteve i Francesc Esteve. Presenta: Marinela Garcia, Junta Directiva d’ACPV. Ponents: Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant; Alfons Esteve, cap tècnic del Servei de Política Lingüística de la UV i autor del llibre; i Francesc Esteve, tècnic lingüístic del Servei de Política Lingüística de la UV i autor del llibre. Organitza: Acció Cultural del País Valencià i Vicerectorat de cultura, Esport i Llengües.

 

20:15 h CONFERÈNCIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència "L'acte dels Reis Mags de la Canyada: Una joia de tradició i espectacle" a càrrec d'Antonio Díez Mediavilla, Secretari de l'Associació Espanyola de Comprensió Lectora, professor del Departament d'Innovació i Formació Didàctica. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

Dijous 4

9:30 - 14:00 h JORNADA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
II JORNADA PARTICIPATIVA SOBRE DESENVOLUPAMENT URBÀ SOSTENIBLE EN LA COSTA MEDITERRÀNIA D'ALACANT #DUSA2, que pretén reunir a diferents agents del canvi per a construir una ciutat més sostenible. La primera taula redona se centrarà en "Els reptes d'una ciutat en la Costa Mediterrània". Modera: Laura García Torregrosa, Tècnic de Finançament i Innovació de FUNDEUN. Participen: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; Magdalena Martínez, Directora Agencia Provincial de l'Energia; Miguel Ángel Gracia, Representant de l'Associació PAU2; i Cristina Ávila, Responsable de I+D CHM. Organitza: Sustainable Environmental Network.

 

10:00 h CONGRÉS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Congrés Internacional "Vibracions de Juan Gil-Albert: la fascinació de la constància. Alacant-Alcoi" amb motiu del XXV Aniversari de la seua mort. Més informació i inscripcions: https://web.ua.es/es/congresogilalbert/congreso-juan-gil-albert-2019.html. Calendari: 3 abril (Institut Juan Gil Albert), 4 abril (Institut Juan Gil Albert i Seu Universitària Ciutat d'Alacant), 5 abril (Institut Juan Gil Albert i Seu Universitària Ciutat d'Alacant), i 6 abril (Alcoi). Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 

 

17:30 - 21:30 h CICLE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el cicle CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR, amb la projecció de la pel·lícula "Shine". Tema: Família i bogeria. Ponent: José Luis Serra, psicòleg USM. Coordina: Nieves Antón Tavira, Centre de Salut Campoamor. Calendari: 7, 14, 21 de març i 4 d'abril. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

 

19:00 h TAULA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència "Europa front als nous reptes de l'Astronomia". Ponent: Xavier Barcons Jáuregui, Director General de l'Organització Europea per a la Investigació Astronòmica en l'Hemisferi Austral (ESO). Modera: Guillermo Bernabeu Pastor, Catedràtic de Física Aplicada en la UA. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

Divendres 5

19:00 h DOCUMENTAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Documental "Prisiones Bolleras". Participen: Cecilia Montagut, realitzadora del documental; Camen Beamud, treballadora Social Institucions Penitenciàries i professora de la UA; Victòria Cremades, de l'Aparadora i professora de la UA. Col·labora: Mostra Visible Alacant. Organitza: L'Aparadora, Universitat d'Alacant, Mostra Visible Alacant.

 

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el cicle XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula "Jules y Jim" del director François Truffaut. Presenta: Adrián Buzzaqui, psicoanalista, soci de l'ELP de Madrid i membre de Xarxa Psicoanalítica d'Alacant. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Pròximes sessions: 31 maig i 7 juny de 2019. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano, C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 

Dilluns 8

19:00 h CINE - CÓMIC
Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ San Fernando, 40.
I EDICIÓN DE CINE Y CÓMIC. IMPRESCINDIBLES DEL CÓMIC, con la proyección "Superlópez" (2018) de Javier Ruiz Caldera. Presenta: Ulises Ponce López, autor y editor de cómics. Coordina: Virginia Carrión. Calendario: 1, 3, 8, 10 y 17 abril de 2019. Organiza: Aula de Cómic de la Universidad de Alicante.

 

 

20:15 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA II, amb la sessió "28 Anys del Silencio de los Corderos. El Thriller modern". Ponents: David Méndez Alcaraz, cineasta i cinèfil; David Fuentes Coso, cinèfil del programa "Més que cinema". Coordina: Luis López Belda. Calendari: 14 i 28 gener, 25 febrer, 25 març, 8 abril, 6 i 20 de maig de 2019. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

Dimarts 9

18:00 h JORNADA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
JORNADA SETMANA DE LA SALUT D'UPSANA amb el títol "Millorant la salut de les relacions. Les relacions sanes". Intervindran en la taula inaugural: Belén Payá Pérez, Presidenta del Col·legi d'Infermeria d'Alacant; Concepción Sánchez Beltrán, Vicedegana del Col·legi Oficial de Psicòlegs Comunitat Valenciana; Ana Laguna Pérez, Directora de Relacions amb la Societat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció gratuïta en https://goo.gl/forms/hvqsicpvn75pshjv2 Coordina: Col·legi Professional de Psicòlegs i Col·legi Professional d'Infermeria. Organitza: Unió Professional Sanitària d'Alacant.

 

18:00 - 20:00 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el taller MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'atenció conscient. El taller consta de dues parts: "Manteniment del benestar emocional" les dues primeres sessions; i "Desenvolupar el benestar emocional en la teua vida" les dos següents. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Calendari: 26 febrer, 25 març, 9 abril i 27 maig de 2019. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat a "L'Havana en el cinema cubà dels vuitanta". Projecció de la pel·lícula "Amada" (Humberto Solás, 1983). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Pròximes sessions: 16 abril, 14, 21, 28 maig de 2019. Organitza: Servei de Cultura, Aula de Cinema de la UA.

 

 

20:15 h SEMINARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença el seminari LA SANTA FAÇ, UN NOU "CODI DÓNA VINCI"?, amb la sessió "Introducció i context" a càrrec de Pablo Rosser Limiñana, doctor en Patrimoni Arqueològic i Històric de la UA i Tècnic Superior en Patrimoni Cultural de l'Ajuntament d'Alacant. Inscripció completa. Calendari: 9 i 16 d'abril; 21 i 29 de maig. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre “Manual práctico para la elaboración de dietas y menús”. Autors: José Miguel Martínez Sanz, Iva Marques Lopes, Susana Menal Puey, Isabel Sospedra López i Aurora Norte Navarro. Intervenen: Ana Laguna Pérez, Directora de Relacions amb la Societat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; José Antonio Hurtado Sánchez, Degà Facultat de Ciències de la Salut de la UA; José Miguel Martínez Sanz, Departament d'Infermeria Facultat de Ciències de la Salut UA; Aurora Norte Navarro, Departament d'Infermeria Facultat de Ciències de la Salut UA; Isabel Sospedra López, Departament d'Infermeria Facultat de Ciències de la Salut UA. Organitza: Servei de Publicacions de la UA.

 

Dimecres 10

10:00 - 12:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el taller PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Inscripció completa. Calendari: 27 de febrer; 6 i 27 de març; 3, 10 i 15 d'abril de 2019. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

19:00 h HOMENATGE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
HOMENATGE A NEMESIO MARTÍN SANTAMARÍA, escriptor i poeta. Presenta l'acte: Mª José Martín Atance, filla de Nemesio Martín Santamaría. Intervenen: Luis Bonmatí, Director de l'Editorial Aguaclara; Antonio Díez Mediavilla, Acadèmic de les Arts Escèniques i Catedràtic de Didàctica de Llengua i Literatura de la UA; Jesucristo Riquelme, Catedràtic d'Institut i Doctor en Filologia i expert en Miguel Hernández; i Rodolfo Montero, guionista i productor de la pel·lícula "Lope Enamorado", que s'estrenarà pròximament, i el guió de la qual va ser obra de Nemesio Martín Santamaría. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

19:00 h CINEMA - CÒMIC
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
I EDICIÓ DE CINEMA I CÒMIC. IMPRESCINDIBLES DEL CÒMIC, amb la projecció "Tintín. The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn" (2011) de Steven Spielberg. Presenta: Ramón Sánchez Verdú, Professor de Secundària i membre d'Unicómic. Coordina: Virginia Carrión. Calendari: 1, 3, 8, 10 i 17 abril de 2019. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 


Dijous 11

19:00 h TAULA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferencia "Veure és creure. La revolució estructural en Biologia i Biomedicina". Ponent: Vicente Rubio Zamora, Doctor en Medicina i Cirurgia, Professor d'Investigació del consell Superior d'Investigadors Científiques en l'Institut de Biomedicina de València. Modera: María José Bonete Pérez, Catedràtica de Bioquímica Molecular de la UA. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "Evaluación de Impacto Social: teoría, método y casos prácticos" amb la conferencia "Risc i vulnerabilitat en projectes miners brasilers" a càrrec del Prof. Jacques Demajorovic (Centre Universitari FEI-Sao Paulo, Brasil). Debat del llibre a càrrec de María José Rodríguez, Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la UA i Armando Ortuño, professor del Dpt. Enginyeria Civil de la UA i director de Projectes d'INECA. Coordinació del debat a càrrec de Joaquín Melgarejo, Director de l'Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant. Coordinadors del llibre: Antonio Aledo i J. Andrés Domínguez-Gómez. Organitza: Unitat Mixta sobre Investigació Social en Medi Ambient (UA-CIEMAT-CISOT).

 

Divendres 12

20:00 h CONCERT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA III, amb la sessió "Suzanne Bradbury & Friends". Intèrprets: Suzanne Bradbury, piano; Isabel Gualda, Flauta; Victoria Marco, piano. Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Calendari: 10 desembre de 2018, 21 febrer, 12 abril i 31 maig de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

20:15 h CONFERÈNCIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència "Miguel Hernández, present i futur del seu llegat documental" a càrrec de Francisco Escudero Galante, Director de la Fundació Legado Literario Miguel Hernández de Jaén. Organitza: Fundació Legado Literario Miguel Hernández.

 

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació de la novel·la "La Troya" de Jaime Alemañ Cano. Intervé: José Miguel Rodríguez Zurrón. Organitza: Edicions Atlantis.

 

 

 

Exposicions

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició NOVISSIMAS, NOVISSIMOS en la seua edició de 2019. Dotze fotógraf@s que presenten els seus treballs del taller "L'Art de la fotografia en blanc i negre" que organitza el Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant. Comissari: Javier Serrano. Calendari: de l'1 al 16 d'abril.

 

 

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició EL FINAL DE LA GUERRA CIVIL A ALACANT. REPRESSIÓ I EXILI. La mostra arreplega els esdeveniments del final de la Guerra Civil, així com la repressió posterior. Comisariado: Arxiu de la Democràcia. Calendari: Del 28 de març a l'11 d'abril de 2019. 


 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/va/tallers/2018-19/2/llista-de-tallers-culturals.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. https://sri.ua.es/va/movilidad/idiomas/cursos-xines-i-japones/cursos-segon-quadrimestre.html
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464