Saltar apartados

Boletin quinzenal del 10 al 20 de juny de 2019


Dilluns 10

19:00 h PREMI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Acte de lliurament dels premis del concurs PHOTOALICANTE SOLIDARI. Intervenen: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; María Marco, Coordinadora de Música i Exposicions de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; Javier Serrano, membre de l'Associació d'Escriptors de Llums; Gabriel Díaz, membre de l'Associació d'Escriptors de Llums. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Vicerectorat de cultura, Esport i Llengües.

 

19:00 h CICLE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle sobre cultura fotogràfica INFOTOGRAFOS X, amb la sessió "Mapa" a càrrec de José Miguel Cerezo. Coordina: Javier Serrano. Inscripció completa. Calendari: 3, 4, 10 i 11 de juny. Col·labora: Fundació Caja Mediterráneo. Organitza: Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

19:30 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Presentació del llibre "Ciudadano Zaplana. La construcción de un régimen corrupto" de Francesc Arabí. Intervenen: Francesc Arabí, periodista i autor del llibre; Pere Rostoll, periodista; Pere Miquel Campos, periodista; i Carlos Gómez Gil, Sociòleg. Organitza: Unió de Periodistes.

 

 

 

Dimarts 11

17:00 - 20:00 h TAULA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Taula Redona amb motiu del DIA MUNDIAL DE PRESA DE CONSCIÈNCIA DE L'ABÚS I MALTRACTAMENT EN LA VELLESA, amb el títol "Imatge de la vellesa: Bon tracte/Mal tracte". Ponents: Alberto Plaza Salán, psicòleg; Irene Ramos Soler, Doctora Sociologia. Modera: Clara Aguado Barahona, Coordinadora Grup Envelliments COP. Organitza: Col·legi Oficial de Psicologia Comunitat Valenciana i Universitat Permanent.


 

19:00 h TAULA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Taula redona "La democràcia amenaçada. Entre els drets de les minories: La falta de representativitat i la temptació totalitària". Participen: Ángel Luna, Vice Sindic de Greuges C.V.; Francisco Jarauta, Catedràtic de Filosofia, Universitat de Múrcia; José Asensi, Catedràtic de Dret Constitucional d'UA i Senador; Joaquín Caretti, Psicoanalista i Coordinador de ZADIG Espanya; Oscar Ventura, Psicoanalista i President de l'ELP. Presenta i modera: Oscar Strada, Psicoanalista i Coordinador Zadig Alacant. Organitza: Zadig - Alacant.

 

19:00 h CICLE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Finalitza el cicle sobre cultura fotogràfica INFOTOGRAFOS X, amb la sessió "El meu procés creatiu" a càrrec de María Motles. Coordina: Javier Serrano. Inscripció completa. Col·labora: Fundació Caja Mediterráneo. Organitza: Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

Dimecres 12

12:30 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del lliure "Climas y tiempos del País Valenciano". Col·lecció L'Ordit. Publicacions de la Universitat d'Alacant. Intervenen: José Ángel Núñez, cap de Climatologia d'AEMET-Comunitat Valenciana; Amparo Navarro, Vicerectora d'Investigació; Mercedes Martín, Serveis Meteorològics Antena 3 Televisió; Jorge Olcina i Enrique Moltó, coordinadors de la publicació. Assistiran els autors dels diferents capítols que componen el llibre. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.


 

19:30 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "El Barbero de Godoy" resultat del taller "Escriurem una novel·la històrica" dirigit per Manuel Avilés. Intervenen: Jorge Olcina, Catedràtic, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; José Asensi, Senador, Catedràtic de la UA; Francisco Pastor, Magistrat Jutge Penal nº 5 Alacant; Manuel Avilés, Coordinador; José A. López Vizcaíno, Gerent de l'Editorial ECU. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

Dijous 13

20:00 h RECITAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Recital Poètic POEMES DE SEGLES XV I XVI. Convidat especial: Fran Trobador que interpretarà el monòleg de "Segismundo" de "La vida es sueño" de Pedro Calderón de la Barca. Presenta: Francisco Burló i José A. Asensio. Organitza: Grup Amarilis, Associació Espill d'Alacant.


 

20:30 h CONCERT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
CICLE CONNECTANT CORS amb la sessió "Piano i guitarra inspiradors". Intèrprets: Missatgers de la música Duo, Benjamí Sun, piano, veu; Gustavo Cafaro, guitarra. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

Divendres 14

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el cicle XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula "El cielo sobre Berlín o Las alas sobre del deseo" del director Wim Wenders. Presenten: José Ramón Navarro, Professor d'urbanisme de la UA i Roque Hernández Núñez de Arenas, Psicoanalista, membre d'Anàlisi Freudiano. Alacant. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano, C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 

 

Dissabte 15

9:00 - 14:00 h SEMINARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Sant Ferran, 40.
Seminari Taller de Negociació a càrrec d'Alejandro Hernández. Coordina: José Luis Gascó, Catedràtic d'Organització d'empreses i Director de l'Institut d'Investigacions Turístiques. Més informació i inscripcions: http://www.sirho.es/2019/03/sabado-15-de-junio-taller-de-negociacion-alejandro-hernandez/. Organitza: Grup d'Investigació Sistemes d'Informació i Recursos Humans en les Organitzacions SIRHO.


 

Dimecres 19

19:30 h PRESENTACIÓ I TAULA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del cd La gira d'Escola Valenciana, de la revista Festiu i del festival Fesfoc i Feslloc. Taula redona amb músics que participen del recopilatori i dels festivals i debat amb els estudiants de Voluntariat lingüístic. Organitza: Servei de Llengües de la UA.

 

Dijous 20

20:00 h PRESENTACIÓ
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació de l'Associació Formiga del Cosmos, amb les ponències "Educació al Desenvolupament i Agenda 2030" i "Què és la Cooperació Internacional?". També es presentaran els projectes a Guatemala i Hondures. Coordina: Natalia Conde. Organitza: Associació Formiga del Cosmos.

 

 

 

 

Exposicions

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició CITY HOPE. FOTOGRAFIES DE JAVIER ARCENILLAS, primer ponent en el cicle "Infotografos X". Mostra que il·lustra la personalitat del seu autor fent que l'espectador forme part de la foto i obligant-li a posicionar-se. Calendari: del 3 al 27 de juny.

 

 

 

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició del TALLER DE PINTURA A L'AIRE LLIURE. TALLER DE PINTURA GESTUAL, on els alumnes mostraran records guardats en la seua memòria i expressaran l'après a través del color gestual, pintant des de l'emoció. Coordinadora del taller de pintura: María Dolores Mulá. Calendari: del 3 al 27 de juny.

 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/va/tallers/2018-19/2/llista-de-tallers-culturals.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. https://sri.ua.es/va/movilidad/idiomas/cursos-xines-i-japones/cursos-segon-quadrimestre.html
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464