Saltar apartados

Boletin quinzenal del 10 al 22 de desembre de 2018Dilluns 10

10:00 - 12:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Calendari: 5, 12, 19, 26 de novembre, i 3 i 10 de desembre. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

 

10:00 - 13:30 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, comencen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar". Conferència inaugural i debat "El segle XX, el segle curt". Ponent: Mónica Moreno, directora de l'Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere de la UA. Conferència i debat "El pacte internacional per a la consecució dels drets econòmics, polítics, socials i culturals". Ponent: Arancha Vicario Laguna, presidenta d'Amnistia Internacional. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitzen: Seu Universitària d'Alacant.

 

10:30 h SESSIONS DE CONVERSA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
SESSIONS DE CONVERSA DE LA BIBLIOTECA ENRIC VALOR- IEC, enguany estructurades en un màxim de 10 sessions per persona, en les quals tractarem temes relacionats amb la nostra cultura: gastronomia, història, llengua, art...No són classes de conversa. Places limitades prèvia inscripció a alacant@iec.cat Calendari: dilluns i dimecres a les 10:30 h. Col·labora: La Cívica-Escola Valenciana, Ajuntament d'Alacant i Seu Universitària d'Alacant. Organitza: Delegació IEC Alacant, tel. 965 14 59 86 / 630 692 007.

 

20:00 h CONCERT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença el cicle "LA MÚSICA QUE ET SONA III", amb la sessió "Cafè Music". Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Calendari: 10 desembre de 2018, 21 febrer, 12 abril i 31 maig de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

20:30 h CONFERÈNCIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència "La legió en la Guerra d'Ifni-Sàhara" a càrrec de Vicente Bataller Albentosa, General de Brigada en la Reserva. Organitza: Associació de Veterans Boines Verdes d'Alacant.

 

 

Dimarts 11

11:00 - 13:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona: "Sistema Judicial i Drets Humans". Ponents: Emilia Caballero, advocada i ExSíndica de Greuges de la Comunitat Valenciana; José Luis Romero, advocat i exconcejal de l'Ajuntament d'Alacant; José Emilio Ferrer, advocat i professor de Dret Mercantil i Processal de la UA. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.


 

17:30 - 21:30 CINEMA
19:30. Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ a través del qual  es proposa un viatge cinematogràfic que ens acosta a variats personatges femenins mitjançant un programa doble. En aquesta sessió, amb el títol "La mirada espanyola", es projectaran "La novia" (2015. Amb Inma Cuesta) i "María y los demás" (2016. Amb Barbara Lennie). Coordina: Luis López Belda. Calendari: 20 i 27 de novembre, 11 i 18 de desembre. Organitza: Associació Imajoven.

 

18:30 - 20:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA". Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Calendari: 20, 27, 28 de novembre i 11 de desembre. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Kipling en el cinema". Projecció de la pel·lícula "The jungle book" (El llibre de la selva, Zoltan Korda, 1942). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Pròximes sessions: 4, 11 i 18 desembre. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 

19:30 - 21:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula redona "Comunicació i drets humans". Modera: Francisco Rojas, doctor en Història i col·laborador honorífic de la UA. Ponents: Gumersindo Lafuente, subdirector d'eldiario.es; Ana Pardo de Vera, directora de Públic; Magda Bandera, directora de la Marea; Anne Morelli, professora de la ULB. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre “No puse nombre a mi primer amor. Memorias heterodoxas de un chico de posguerra”  de Pedro Díaz Cepero. Retrat sociològic i humà de les generacions que van viure els durs anys de la postguerra espanyola. La història personal i íntima dels quals no expliquen per a la Història. Intervenen: Pablo Rosser i Pedro Díaz Cepero, autor. Editorial Univers de lletres. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

Dimecres 12

9:00 - 13:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo de 9:00 a 11:00 h. i Sala Multimèdia de Rectorat d'11:30 a 13:00 h.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona "Drets Humans i Migracions". Ponents: Enrique Santiago, exsecretari general de CEAR; Inmaculada Montava, advocada especialitzada en migracions; Fatma Sidi Nafa, exdelegada sahrauí per a Alacant. A continuació tindrà lloc la conferència "els drets humans, guies imprescindibles de la nova era". Ponent: Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura de Paz i exdirector General de la UNESCO. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

17:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el taller ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumnat tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Calendari: dimecres del 7 de novembre de 2018 al 6 de març de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

19:00 h DOCUMENTAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Projecció del documental "50 años del CEU: Historia y Memoria". Organitza: Arxiu de la Democràcia.

 

 

20:00 - 21:30 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Club Informació. Saló d'Actes.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la conferència "L'eclipse dels drets humans". Ponent: José Antonio Martín Pallín, exfiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem. Expresident de l'Associació Pro Drets Humans d'Espanya. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "Climax de un Desamor" de Jaime Colom. Presenta: Associació Cultura CompaArtecine d'Alacant. Editorial Leibros Madrid.

 

 

 

Dijous 13

9:30 - 18:00 h SEMINARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença la VIII EDICIÓ DEL SEMINARI GADEA. HISTÒRIA DEL TEMPS PRESENT: REPTES I OPORTUNITATS. Intervenen: Emmanuel Henry (Université Paris-Dauphine); Alfredo Menéndez Navarro (Universitat de Granada); Julio Pérez Serrano (Universitat de Cadis); David Beorlegui (Universitat de País Basc); Francisco Moreno Sáez (Universitat d'Alacant); Mercedes Guijarro Antón (Universitat d'Alacant). Calendari: 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Universitat Miguel Hernández d'Elx i Universitat d'Alacant.

 

10:00 - 13:30 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Sala Multimèdia de Rectorat.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona "Drets Humans i Salut". Ponents: Marisa Velasco, vocal de l'Associació Dret a Morir Dignament d'Alacant; Mario Àvila Sánchez, professor de la Universitat de Ciències Mèdiques de l'Havana; Rosa Navarro, Vocal d'Immigració, Metges del Món - Comunitat Valenciana.  Taula redona "Drets Humans i Educació". Ponents: María Jiménez, directora del Departament de Sociologia I; Front Estudiants Universitaris; Francisco García, responsable institucional CCOO Alacantí-Marines; Irene Bajo García, professora de Dret del treball, UGT; STEPV. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

18:30 - 21:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb les Taules redones "Drets Humans en la ciutat d'Alacant: De la pobresa a l'exclusió, el dret a l'habitatge i el dret al territori". Taula Redona I "Drets econòmics i socials; i Taula Redona II "Viure i habitar amb dignitat".  Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

19:00 h CICLE
Lloc: Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ), Plza. Dr. Gómez Ulla, s/n.
Finalitza FILOSOFIA EN OBERT II amb la conferència "Ètica per a Millenials. Llibertat i felicitat en temps de precarietat" a càrrec deª M José Guerra, Universitat de la Llacuna. Coordina: Elena Nájera. Calendari: 25 octubre, 13, 15, 29 novembre, i 13 desembre. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

19:00 h JORNADES
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Jornades VISIÓ, LUZ I VIDA. Intervenen: Joaquín Santo Matas, membre Real Acadèmia Valenciana de Cultura; Jorge L. Alió, Catedràtic d'Oftalmologia de la Universitat Miguel Hernández; Estela Medina Peláez, Directora de l'ONCE d'Alacant; Yolanda Asenjo, Presidenta Associació ANIRIDIA. Actuació Musical a càrrec de l'afiliada Julia García Zuazola amb instrument de violí. Organitza: Fundació Serveis Familiars de la Comunitat Valenciana, ONCE.

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIURE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "La noche de los cascabeles". Autor: Àlex Marín Canals. Intervindrà: María Ribes Lafoz, Professora de llengua i literatura espanyoles en el CSI de la UA. Col·labora: Centre Superior d'Idiomes de la UA. 

 

 

 

20:15 h RECITAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Festival de Música i Poesia "La Màgia del Nadal". Presenta: Conchi Izquierdo. Organitza: Associació Crisálida.

 

 

 

Divendres 14

10:00 h SEMINARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Finalitza la VIII EDICIÓ DEL SEMINARI GADEA. HISTÒRIA DEL TEMPS PRESENT: REPTES I OPORTUNITATS. Intervenen: Rafael Quirosa-Cheyrouze Muñoz (Universitat d'Almeria); Mónica Moreno Seco (Universitat d'Alacant); Agustí Nieto Galán (Universitat Autònoma de Barcelona). Organitza: Universitat Miguel Hernández d'Elx i Universitat d'Alacant.

 

19:00 - 21:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Última Seu del Club d'Amics de la Unesco, C/ Pintor Murillo, 37.
Finalitzen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", con motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, amb la Taula redona "Els clubs Unesco ahir, avui, matí. Els reductes de la Llibertat. Comunicació i drets humans". Ponents: representants dels clubs d'Alcoi, Barcelona, Madrid, Bilbao i expresidents de CAU d'Alacant. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula "Frankenstein" Dir. Kennet Branagh (1994). Presenta: Angela Bacaicoa, Psicoanalista, Coordinadora d'Espai Obert. Madrid, membre de l'Associació Entre-Dites, membre de l'Associació de psychanalyse Encore. Paris (França). Coordina: Oscar Strada. Psicoanalista, Doctor en Psicologia, Soci de l'ELP de Madrid. Coordina el Cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano - C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).


 

Dilluns 17

10:30 h SESSIONS DE CONVERSA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
SESSIONS DE CONVERSA DE LA BIBLIOTECA ENRIC VALOR- IEC, enguany estructurades en un màxim de 10 sessions per persona, en les quals tractarem temes relacionats amb la nostra cultura: gastronomia, història, llengua, art...No són classes de conversa. Places limitades prèvia inscripció a alacant@iec.cat Calendari: dilluns i dimecres a les 10:30 h. Col·labora: La Cívica-Escola Valenciana, Ajuntament d'Alacant i Seu Universitària d'Alacant. Organitza: Delegació IEC Alacant, tel. 965 14 59 86 / 630 692 007.

 

17:00 - 20:00 h JORNADES
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
JORNADES PSICOLOGIA I ENVELLIMENT EN EL SEGLE XXI. NOVES FORMES I ESTILS DE VIDA EN ELS MAJORS. Intervenen en la presentació: Concepción Bru, Directora de la UPUA; Concepción Sánchez, Vicedegana COP-CV; Clara Aguado, Coordinadora Grup Treball Envelliment COP-CV, Secció Alacant. Inscripció gratuïta: https://www.com-cv.org/formacion, Tel. 965 21 11 85. Calendari: 17 i 18 de desembre de 2018. Organitza: Col·legi Oficial de Psicologia Comunitat Valenciana i UPUA.

 

 

17:30 h SEMIRARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Seminari MARX VERSUS MARXISME, a càrrec del professor Fernando M. Pérez Herranz (UA). Temes: Polèmiques del socialisme, Els elements articulats del marxisme (des de la perspectiva filosòfica). Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

 

Dimarts 18

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Kipling en el cinema". Projecció de la pel·lícula "The man who would be king" (El hombre que pudo reinar, John Huston, 1975). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 

 

17:30 - 21:30 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Finalitza el cicle LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ a través del com es proposa un viatge cinematogràfic que ens acosta a variats personatges femenins mitjançant un programa doble. En aquesta sessió, amb el títol "La mirada nord-americana", es projectaran "Janis Joplin: Pequeña chica triste" (2015) i "Frances Ha" (2012. Amb Greta Gerwing). Coordina: Luis López Belda. Calendari: 20 i 27 de novembre, 11 i 18 de desembre. Organitza: Associació Imajoven.

 

Dimecres 19

17:30 - 19:00 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el taller ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Calendari: dimecres del 7 de novembre de 2018 al 6 de març de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

19:00 h CONFERÈNCIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència "Feminisme, bilingüisme et islamisation à travers la pensée d'un écrivain" a càrrec d'Amin Zaoui, Écrivain algérien. Coordina: Naima Benaicha. Organitza: Departament de Filologies Integrades, Àrea d'Estudis àrabs i islàmics.

 

 

Dijous 20

18:00 h XARRADA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Xarrada dirigida a persones en duel per a l'afrontament del Nadal "És Nadal i algú molt especial ja no està", a càrrec de Javier Murcia Gil, Psicòleg Associació Espanyola Contra el Càncer i Pilar Marín Monllor, Psicòloga Associació Espanyola Contra el Càncer. Organitza: AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).

 

 

20:00 h RECITAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Recital Poètic dins de la serie MEMÒRIA DE LA POESIA ESPANYOLA, amb el títol "Poesia hebrea mossàrab en Al-Ándalus" Qasidas, Moaxajas i Jarchas segles XI i XII, i Cantessis de Gesta Poema de Meu Cid. Organitza: Grup Amarilis, Associació Espill d'Alacant.


 

 

20:00 h CONCERTE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concert de música antiga amb el títol FILL DEL SOL I LA NEU a càrrec del grup de càmera La Sablonara. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "Canciones frustradas". Autor: Javi Chispes, cantant i guitarra de Maniática i Banda Jachís. Coordina: Joan Miquel Rovira.

 

 

 

20:15 h PREMI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Acte de lliurament del Premi Adrián López, que enguany s'atorga a D. Alfonso Arenas. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes (PIC).

 

 

Exposicions

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició VAGINA DESDENTATA BY ALISSIA (María Penalva Leal). Mitjançant el dibuix, la pintura, el collage, l'escultura, la instal·lació i el text, Alissia ens fa reflexionar sobre la qüestió de gènere i la riquesa del diferent. Calendari: del 7 de novembre al 17 de gener de 2019.

 

 

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició TRIA. OBRES D'IRENE CANO, HELMUT I EMMA PASCUAL. L'obra d'Irene Cano és una al·legoria a la naturalesa, representada per imatges femenines que ens parlen de les dones com a portadores de vida. Emma Pascual ens acosta mitjançant pigments naturals a l'amor cap a la dona de l'Índia. I Helmut Irsch ens convida a visualitzar els seus olis sobre llenç. Calendari: del 27 de novembre al 19 de desembre.


 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/es/talleres/2018-19/1/lista-de-talleres-culturales.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. http://sri.ua.es/es/asiapacific.
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464