Saltar apartados

Boletin quinzenal del 15 al 26 de juliol de 2019


Dijous 18

9:00 - 20:30 h CURS D'ESTIU
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Curs "Temps de treball: qüestions actuals i perspectives de futur". Amb aquest curs es persegueix abordar la problemàtica laboral del temps de treball des d'una perspectiva interdisciplinària amb l'objecte de proporcionar als assistents una visió global d'aquest fenomen i de les seues implicacions legals, sociològiques i psicosocials. Direcció: David Montoya Medina. Informació i matrícula: https://web.ua.es/es/verano/2019/alicante/tiempo-de-trabajo-cuestiones-actuales-y-perspectivas-de-futuro.html. Tlf. 96 590 98 27. Calendari: 18 i 19 de juliol. Organitza: Cursos d'Estiu "Rafael Altamira" Universitat d'Alacant.

 

12:00 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona "La inclusió LGTBI en la gestió universitària". Ponents: Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i Empleabilitat, Competència transversal LGBT, Universitat Autònoma de Barcelona; Ángel Pueyo Campos, Membre de l'equip tècnic del Pla Estratègic per al foment del respecte, la diversitat i la igualtat LGBT+, Universitat de Saragossa; Pedro Carlos López Graos, Unitat d'Igualtat, Actuacions LGTBI universitàries, Universitat de Granada; Aratz Castro, Ortzadai LGTBI, Polítiques d'Igualtat LGTBI universitàries. Presenta i modera: María José Rodríguez Jaume, Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat UA. Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 

Dimarts 23

19:00 h CONCERT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concert "Sons de la Cashba" interpretat pel grup El Nassim: Verónica Rubio, violoncel; David González, piano; i Arezki Tesbia, percussió. Actuació per a la Trobada Internacional dels artistes de la Kasbah a Alacant, 2019. Patrocina: Casa Mediterrani. Organitza: Associació els Artistes de la Kasbah i Tercer Temps Intercultural.

 

 

20:00 h RECITAL POÈTIC
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Recital poètic "El teatre també és poesia", amb la participació del grup amateur de teatre "Conceptuant" i la interpretació de l'obra adaptada "El testimoni". Coordina i presenta: Conchi Izquierdo. Organitza: Associació Crisálida.

 

 

 

Dimecres 24

19:00 h XARRADA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Xarrada sobre Art Contemporani Marroquí, dins de la Trobada Internacional d'Artistes de la Kasbah. Coordina i modera: Natalia Molinos Navarro, Doctora en Patrimoni Cultural i Art Contemporani. Organitza: Associació els Artistes de la Kasbah i Tercer Temps Intercultural.


 

 

Exposicions

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició ESCRIPTORS DE LLUMS EN LA SEU. XI EDICIÓ. Els Escriptors de Llums escriuen històries amb només una imatge i a més en escala de grises. Comissari: Javier Serrano. Calendari: De l'1 al 29 juliol.


 

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició JAVIER RUEDA. PINTURA I POESIA. Obra intimista, on es conjuminen pintura i poesia. Una harmonia de colors i formes que es transmet a través de la paraula i la imatge. Calendari: Del 3 al 25 de juliol.

 

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464