Saltar apartados

Boletin quinzenal del 17 al 29 de juny de 2019Dimecres 19

19:30 h PRESENTACIÓ I TAULA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del cd La gira d'Escola Valenciana, de la revista Festiu i del festival Fesfoc i Feslloc. Taula redona amb músics que participen del recopilatori i dels festivals i debat amb els estudiants de Voluntariat lingüístic. Organitza: Servei de Llengües de la UA.

 

Dijous 20

20:00 h PRESENTACIÓ
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació de l'Associació Formiga del Cosmos, amb les ponències "Educació al Desenvolupament i Agenda 2030" i "Què és la Cooperació Internacional?". També es presentaran els projectes a Guatemala i Hondures. Coordina: Natalia Conde. Organitza: Associació Formiga del Cosmos.

 

 

 

Dijous 27

18:30 h DIA DE L'ASTEROIDE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Acte commemoratiu ASTEROID DAY 2019, que se celebra anualment el 30 de juny i va ser declarat així en 2017. Intervenen: Adriano Campo Bagatín, Universitat d'Alacant, Equip d'investigació missió espacial Hera, ESA; Juan Antonio Iborra Bernal, Secretari Estatal de l'Associació Nacional d'Especialistes Professionals en Protecció Civil i Emergències ANEPPCE, Redactor del Pla Territorial d'Emergències d'Alacant; Javier Licandro Goldaracena; Coordinador àrea d'Investigació de l'Institut d'Astrofísica de Canàries, Equip científic de la missió OSIRIS-REx, NASA; Michael Küppers, European Space Agency, ESAC, Científic de projecte de la missió Hera. Coordina: Adriano Campo Bagatín. Organitza: Grup d'Investigació Astronomia i Astrofísica del DFISTS i IUFACyT, amb el suport del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües.

 

19:30 h TERTÚLIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Tertúlia "Especialitat d'infermeria familiar i comunitària i infermera de pràctica avançada en atenció primària. Compatibilitat o elecció". Intervenen: Dra. Ana Giménez Maroto, Dra. Elena Gonzalo Jiménez i Rodrigo Gutiérrez Fernández. Modera: Dr. Vicente Gea Caballero. Organitza: Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària.

 

 

Divendres 28

19:30 h MESA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Seu C/ Sant Ferran, 40.
Taula Redona "Francisco Bernabeu i la Cultura a Alacant". Intervenen:  Concepción Bru, Ex-Directora de la Universitat Permanent (UPUA), i experta en temes d'envelliment; Tomás Escrivá, Membre de l'Observatori de Majors i Mitjans de comunicació de la UPUA; Rafael Pedauyé, Ex-Director del Centre Educatiu de Medi ambient dels Molins de Crevillent; Juan Navarro, Professor de Filosofia de l'IES Navarro Santafé de Villena. Modera i coordina: José Ramón Navarro, Professor de la UA.

 

 

Exposicions

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició CITY HOPE. FOTOGRAFIES DE JAVIER ARCENILLAS, primer ponent en el cicle "Infotografos X". Mostra que il·lustra la personalitat del seu autor fent que l'espectador forme part de la foto i obligant-li a posicionar-se. Calendari: del 3 al 27 de juny.

 

 

 

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició del TALLER DE PINTURA A L'AIRE LLIURE. TALLER DE PINTURA GESTUAL, on els alumnes mostraran records guardats en la seua memòria i expressaran l'après a través del color gestual, pintant des de l'emoció. Coordinadora del taller de pintura: María Dolores Mulá. Calendari: del 3 al 27 de juny.

 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/va/tallers/2018-19/2/llista-de-tallers-culturals.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. https://sri.ua.es/va/movilidad/idiomas/cursos-xines-i-japones/cursos-segon-quadrimestre.html
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464