Saltar apartados

Boletin quinzenal del 26 de juny al 6 de juliol de 2019Dijous 27

18:30 h DIA DE L'ASTEROIDE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Acte commemoratiu ASTEROID DAY 2019, que se celebra anualment el 30 de juny i va ser declarat així en 2017. Intervenen: Adriano Campo Bagatín, Universitat d'Alacant, Equip d'investigació missió espacial Hera, ESA; Juan Antonio Iborra Bernal, Secretari Estatal de l'Associació Nacional d'Especialistes Professionals en Protecció Civil i Emergències ANEPPCE, Redactor del Pla Territorial d'Emergències d'Alacant; Javier Licandro Goldaracena; Coordinador àrea d'Investigació de l'Institut d'Astrofísica de Canàries, Equip científic de la missió OSIRIS-REx, NASA; Michael Küppers, European Space Agency, ESAC, Científic de projecte de la missió Hera. Coordina: Adriano Campo Bagatín. Organitza: Grup d'Investigació Astronomia i Astrofísica del DFISTS i IUFACyT, amb el suport del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües.

 

19:30 h TERTÚLIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Tertúlia "Especialitat d'infermeria familiar i comunitària i infermera de pràctica avançada en atenció primària. Compatibilitat o elecció". Intervenen: Dra. Ana Giménez Maroto, Dra. Elena Gonzalo Jiménez i Rodrigo Gutiérrez Fernández. Modera: Dr. Vicente Gea Caballero. Organitza: Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària.

 

 

Divendres 28

19:30 h MESA REDONA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Seu C/ Sant Ferran, 40.
Taula Redona "Francisco Bernabeu i la Cultura a Alacant". Intervenen:  Concepción Bru, Ex-Directora de la Universitat Permanent (UPUA), i experta en temes d'envelliment; Tomás Escrivá, Membre de l'Observatori de Majors i Mitjans de comunicació de la UPUA; Rafael Pedauyé, Ex-Director del Centre Educatiu de Medi ambient dels Molins de Crevillent; Juan Navarro, Professor de Filosofia de l'IES Navarro Santafé de Villena. Modera i coordina: José Ramón Navarro, Professor de la UA.

 

 

Dilluns 1

12:00 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la conferència "Esport i transsexualitat: salvant obstacles amb una pilota i una bicicleta". Ponent: Izaro Antxia Pulido, primera dona transexual futbolista federada, triatleta, atleta, futbolista i ciclista federada. Presenta: Dari Escandell Maestre, Director del secretariat de Promoció Esportiva UA. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 

20:00 h EXPOSICIÓ
Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.
Inauguració de l'exposició ESCRIPTORS DE LLUMS A LA SEU. XI EDICIÓ. Els Escriptors de Llums escriuen històries amb només una imatge i a més en escala de grises. Comissari: Javier Serrano. Calendari: De l'1 al 29 juliol.

 

 

Dimarts 2

11:30 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la conferència "Construint pràctiques d'investigació des d'una perspeciva de despatologizació i drets humans". Ponent: Amets Suess Schwend, Escola Andalusa de Salut Pública. Presenta: Diana Gil González, Directora de Secretariat de Responsabilitat Social UA. Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i Facultat de Ciències de la Salut.

 

Dimecres 3

19:00 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la projecció "La Ley del deseo" Pedro Almodóvar, 1987. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport, Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i Facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i Filosofia i Lletres.

 

 

20:00 h EXPOSICIÓ
Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.
Inauguració de l'exposició JAVIER RUEDA. PINTURA I POESIA. Obra intimista, on es conjuminen pintura i poesia. Una harmonia de colors i formes que es transmet a través de la paraula i la imatge. Calendari: Del 3 al 25 de juliol.

 

 

20:00 h PREMI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Acte de lliurament del VI PREMI PROFETA EN LA SEUA TERRA a Ana Carratalá Marco, Directora de la Fundació Sant Francisco de Borja, que impartirà la conferència "Des del límit de la dignitat". Presenta i lliura el premi: Carmen Sánchez Brufal, Presidenta de l'Associació Controvèrsia. Organitza: Associació Controvèrsia.

 

 

20:15 h POESIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació de la I ANTOLOGIA POÉTICA VALLE DEL VINALOPÓ. Intervenen: Lucía Pastor, Juan Ramón Prieto, Juan Antonio Urbano i Ramón Fernández Palmeral. Coordina: Juan Ramón Prieto Jambrina. Organitza: Associació Cultural Rincón Poético Valle del Vinalopó.

 

 

 

Dijous 4

9:00 - 21:00 h CURS D'ESTIU
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Curs "Procés i dret de danys. Qüestions d'actualitat processal". Té com a objectiu abordar un estudi integral del procés judicial dirigit a la reclamació de danys des d'una perspectiva actual i crítica. Direción: Belén Rizo Gómez i Miguel Ángel Martínez Martínez. Informació i matrícula: https://web.ua.es/es/verano/2019/alicante/proceso-y-derecho-de-danos-cuestiones-de-actualidad-procesal.html. Tlf. 96 590 98 27. Calendari: Del 4 al 5 de juliol. Organitza: Cursos d'Estiu "Rafael Altamira" Universitat d'Alacant.

 

19:00 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Presentació del llibre "Un atractivo refudio" Edit. Altantis. Autor: Francisco  Poveda Blanco. Presideix: Amparo Navarro Faure, Vicerectora d'Investigació i Transferència del Coneixement de la UA. Intervenen: José Carlos Rovira i Francisco Poveda Blanco.

 

20:15 h RECITAL POÈTIC
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Festival de música i poesia "Aquel verano azul". Coordina i presenta: Conchi Izquierdo. Organitza: Associació Crisálida.

 

 

 

Divendres 5

18:00 - 20:30 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40 (Aula de Còmic).
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb el taller "Els Mons d'Hoper". Consta de dues sessions en el qual es tracta la presència i evolució de la temàtica LGTBI en el còmic, així com la creació d'un còmic curt de temàtica relacionada. Ponent: Zarva Barroso, Artista i autor de còmic (Projecte Identitats). Calendari: 5 de juliol de 18:00 a 20:30 h. i 6 de juliol de 10:30 a 13:00 h. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport (Aula de Còmic), i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 

Exposicions

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició CITY HOPE. FOTOGRAFIES DE JAVIER ARCENILLAS, primer ponent en el cicle "Infotografos X". Mostra que il·lustra la personalitat del seu autor fent que l'espectador forme part de la foto i obligant-li a posicionar-se. Calendari: del 3 al 27 de juny.

 

 

 

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició del TALLER DE PINTURA A L'AIRE LLIURE. TALLER DE PINTURA GESTUAL, on els alumnes mostraran records guardats en la seua memòria i expressaran l'après a través del color gestual, pintant des de l'emoció. Coordinadora del taller de pintura: María Dolores Mulá. Calendari: del 3 al 27 de juny.

 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/va/tallers/2018-19/2/llista-de-tallers-culturals.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. https://sri.ua.es/va/movilidad/idiomas/cursos-xines-i-japones/cursos-segon-quadrimestre.html
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464