Saltar apartados

Boletin quinzenal del 3 al 15 de desembre de 2018

 

Dilluns 3

10:00 - 12:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Calendari: 5, 12, 19, 26 de novembre, i 3 i 10 de desembre. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

10:30 h SESSIONS DE CONVERSA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Institut d'Estudis CatalansSESSIONS DE CONVERSA DE LA BIBLIOTECA ENRIC VALOR - IEC, enguany estructurades en un màxim de 10 sessions per persona, en les quals tractarem de temes relacionats amb la nostra cultura: gastronomia, història, llengua, art...No són classes de conversa. Places limitades prèvia inscripció en  alacant@iec.cat. Calendari: dilluns i dimecres a les 10:30 h. Col·labora: La Cívica - Escola Valenciana, Ajuntament d'Alacant i Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Delegació IEC Alacant, tel. 965 14 59 86 / 630 692 007.

 

17:00 - 20:00 h TALLER
Lloc: Cdt Alacant, Muntanya Tossal. Recollida amb autobús 16:45 h. en C/ Ramón y Cajal, 4.
Finalitza el taller "L'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable". Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; Ana Zaragoza Martí, Nutricionista Universitat d'Alacant, Subdirectora de Gasterra. Col·laboradores: Carmen Valverde Jiménez i María Isabel Baeza López, professores Cdt. Inscripció completa. Calendari: 12, 19, 26 de novembre i 3 de desembre. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

19:45 h CONCENTRACIÓ
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Concentració en repulsa de la "violència masclista".
Convoca: Plataforma Feminista d'Alacant.

 

20:00 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "Glosa de lo cotidiano. Antología poética (1969 - 2018)" de Francisco Mas-Magro Magro. Intervenen: Antonio Gracia, poeta; Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; i Francisco Mas-Magro, autor.

 

 

20:15 h AULA DE DEBAT FEMINISTA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES. Aquesta sessió estarà dedicada a "Remistificación de la maternitat" a càrrec de Lydia Sellés. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Calendari: 3 setembre, 1 octubre, 5 novembre, 3 desembre de 2018, 7 gener, 4 febrer, 4 març, 1 abril, 6 maig, 3 juny de 2019. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 

20:15 h PRESENTACIÓ
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del següent nombre de la revista AUCA.
Organitza: Associació AUCA de les Lletres

 

 

Dimarts 4

09:00 h DISCAPACITAT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Lectura de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat. Intervindran diversos càrrecs acadèmics de la Universitat i representants d'associacions de persones amb discapacitat. Organitza: Vicerectorat d'Estudiants i Centre de Suport a l'Estudiant de la UA.


 

11:00 h LECTURA PÚBLICA DE LA CONSTITUCIÓ
Lloc: Seu Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
La Universitat d'Alacant celebra el DIA DE LA CONSTITUCIÓ amb una lectura íntegra i pública del seu text. Participaran alumnes d'educació primària, d'instituts i de la universitat. A més intervindran autoritats acadèmiques i d'institucions públiques, representants de col·lectius ciutadans i totes les persones que desitgen estar presents en aquest homenatge. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

17:30 - 19:00 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el taller ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Calendari: dimecres del 7 de novembre de 2018 al 6 de març de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

18:30 h DRETS LINGÜÍSTICS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència amb motiu del DIA DELS DRETS LINGÜÍSTICS amb el títol "La seguretat lingüística: una eina indispensable per a la igualtat lingüística" a càrrec de Vicenta Tasa, Professora de Dret Constitucional de la Universitat de València. Organitza: La Cívica - Escola Valenciana de l'Alacantí i Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Kipling en el cinema". Projecció de la pel·lícula "Captains corageous" (Capitans intrèpids, Víctor Fleming, 1937). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Pròximes sessions: 11 i 18 desembre. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 

 

20:00 h PREMIE MAISONNAVE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Acte de lliurament del XVII PREMI MAISONNAVE, guardó que porta el nom del primer Alcalde d'Alacant triat democràticament i que, anualment, es concedeix a una persona o entitat que s'haja distingit per la defensa de l'educació, la cultura o els valors cívics en la ciutat. En aquesta ocasió el premi s'atorgarà a José Manuel Varó Llopis, per la seua contribució al patrimoni cultural en l'àmbit gastronòmic i com a responsable de reinventar la nova cuina alacantina. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant.

 

Dilluns 10

10:00 - 12:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Calendari: 5, 12, 19, 26 de novembre, i 3 i 10 de desembre. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

 

10:00 - 13:30 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, comencen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar". Conferència inaugural i debat "El segle XX, el segle curt". Ponent: Mónica Moreno, directora de l'Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere de la UA. Conferència i debat "El pacte internacional per a la consecució dels drets econòmics, polítics, socials i culturals". Ponent: Arancha Vicario Laguna, presidenta d'Amnistia Internacional. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitzen: Seu Universitària d'Alacant.

 

10:30 h SESSIONS DE CONVERSA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
SESSIONS DE CONVERSA DE LA BIBLIOTECA ENRIC VALOR- IEC, enguany estructurades en un màxim de 10 sessions per persona, en les quals tractarem temes relacionats amb la nostra cultura: gastronomia, història, llengua, art...No són classes de conversa. Places limitades prèvia inscripció a alacant@iec.cat Calendari: dilluns i dimecres a les 10:30 h. Col·labora: La Cívica-Escola Valenciana, Ajuntament d'Alacant i Seu Universitària d'Alacant. Organitza: Delegació IEC Alacant, tel. 965 14 59 86 / 630 692 007.

 

20:00 h CONCERT
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença el cicle "LA MÚSICA QUE ET SONA III", amb la sessió "Cafè Music". Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Calendari: 10 desembre de 2018, 21 febrer, 12 abril i 31 maig de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

20:30 h CONFERÈNCIA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Conferència "La legió en la Guerra d'Ifni-Sàhara" a càrrec de Vicente Bataller Albentosa, General de Brigada en la Reserva. Organitza: Associació de Veterans Boines Verdes d'Alacant.

 

 

Dimarts 11

11:00 - 13:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona: "Sistema Judicial i Drets Humans". Ponents: Emilia Caballero, advocada i ExSíndica de Greuges de la Comunitat Valenciana; José Luis Romero, advocat i exconcejal de l'Ajuntament d'Alacant; José Emilio Ferrer, advocat i professor de Dret Mercantil i Processal de la UA. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.


 

17:30 - 21:30 CINEMA
19:30. Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el cicle LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ a través del qual  es proposa un viatge cinematogràfic que ens acosta a variats personatges femenins mitjançant un programa doble. En aquesta sessió, amb el títol "La mirada espanyola", es projectaran "La novia" (2015. Amb Inma Cuesta) i "María y los demás" (2016. Amb Barbara Lennie). Coordina: Luis López Belda. Calendari: 20 i 27 de novembre, 11 i 18 de desembre. Organitza: Associació Imajoven.

 

18:30 - 20:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Finalitza el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA". Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Calendari: 20, 27, 28 de novembre i 11 de desembre. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Kipling en el cinema". Projecció de la pel·lícula "The jungle book" (El llibre de la selva, Zoltan Korda, 1942). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Pròximes sessions: 4, 11 i 18 desembre. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 

19:30 - 21:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula redona "Comunicació i drets humans". Modera: Francisco Rojas, doctor en Història i col·laborador honorífic de la UA. Ponents: Gumersindo Lafuente, subdirector d'eldiario.es; Ana Pardo de Vera, directora de Públic; Magda Bandera, directora de la Marea; Anne Morelli, professora de la ULB. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "No puse nombre a mi primer amor. Memorias heterodoxas de un chico de posguerra" de Pedro Díaz Cepero. Intervenen: Pablo Rosser i Pedro Díaz Cepero, autor. Editorial Universo de letras. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

 

Dimecres 12

9:00 - 13:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo de 9:00 a 11:00 h. i Sala Multimèdia de Rectorat d'11:30 a 13:00 h.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona "Drets Humans i Migracions". Ponents: Enrique Santiago, exsecretari general de CEAR; Inmaculada Montava, advocada especialitzada en migracions; Fatma Sidi Nafa, exdelegada sahrauí per a Alacant. A continuació tindrà lloc la conferència "els drets humans, guies imprescindibles de la nova era". Ponent: Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura de Paz i exdirector General de la UNESCO. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

17:30 h TALLER
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua el taller ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumnat tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Calendari: dimecres del 7 de novembre de 2018 al 6 de març de 2019. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

19:00 h DOCUMENTAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Projecció del documental "50 años del CEU: Historia y Memoria". Organitza: Arxiu de la Democràcia.

 

 

20:00 - 21:30 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Club Informació. Saló d'Actes.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la conferència "L'eclipse dels drets humans". Ponent: José Antonio Martín Pallín, exfiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem. Expresident de l'Associació Pro Drets Humans d'Espanya. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIBRE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "Climax de un Desamor" de Jaime Colom. Presenta: Associació Cultura CompaArtecine d'Alacant. Editorial Leibros Madrid.

 

 

 

Dijous 13

9:30 - 18:00 h SEMINARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Comença la VIII EDICIÓ DEL SEMINARI GADEA. HISTÒRIA DEL TEMPS PRESENT: REPTES I OPORTUNITATS. Intervenen: Emmanuel Henry (Université Paris-Dauphine); Alfredo Menéndez Navarro (Universitat de Granada); Julio Pérez Serrano (Universitat de Cadis); David Beorlegui (Universitat de País Basc); Francisco Moreno Sáez (Universitat d'Alacant); Mercedes Guijarro Antón (Universitat d'Alacant). Calendari: 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Universitat Miguel Hernández d'Elx i Universitat d'Alacant.

 

10:00 - 13:30 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Sala Multimèdia de Rectorat.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona "Drets Humans i Salut". Ponents: Marisa Velasco, vocal de l'Associació Dret a Morir Dignament d'Alacant; Mario Àvila Sánchez, professor de la Universitat de Ciències Mèdiques de l'Havana; Rosa Navarro, Vocal d'Immigració, Metges del Món - Comunitat Valenciana.  Taula redona "Drets Humans i Educació". Ponents: María Jiménez, directora del Departament de Sociologia I; Front Estudiants Universitaris; Francisco García, responsable institucional CCOO Alacantí-Marines; Irene Bajo García, professora de Dret del treball, UGT; STEPV. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

18:30 - 21:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, continuen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb les Taules redones "Drets Humans en la ciutat d'Alacant: De la pobresa a l'exclusió, el dret a l'habitatge i el dret al territori". Taula Redona I "Drets econòmics i socials; i Taula Redona II "Viure i habitar amb dignitat".  Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

19:00 h CICLE
Lloc: Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ), Plza. Dr. Gómez Ulla, s/n.
Finalitza FILOSOFIA EN OBERT II amb la conferència "Ètica per a Millenials. Llibertat i felicitat en temps de precarietat" a càrrec deª M José Guerra, Universitat de la Llacuna. Coordina: Elena Nájera. Calendari: 25 octubre, 13, 15, 29 novembre, i 13 desembre. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

 

19:00 h JORNADES
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Jornades VISIÓ, LUZ I VIDA. Intervenen: Joaquín Santo Matas, membre Real Acadèmia Valenciana de Cultura; Jorge L. Alió, Catedràtic d'Oftalmologia de la Universitat Miguel Hernández; Estela Medina Peláez, Directora de l'ONCE d'Alacant; Yolanda Asenjo, Presidenta Associació ANIRIDIA. Actuació Musical a càrrec de l'afiliada Julia García Zuazola amb instrument de violí. Organitza: Fundació Serveis Familiars de la Comunitat Valenciana, ONCE.

 

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIURE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "La noche de los cascabeles". Autor: Àlex Marín Canals. Intervindrà: María Ribes Lafoz, Professora de llengua i literatura espanyoles en el CSI de la UA. Col·labora: Centre Superior d'Idiomes de la UA. 

 

 

 

20:15 h RECITAL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Festival de Música i Poesia "La Màgia del Nadal". Presenta: Conchi Izquierdo. Organitza: Associació Crisálida.

 

 

 

Divendres 14

10:00 h SEMINARI
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Finalitza la VIII EDICIÓ DEL SEMINARI GADEA. HISTÒRIA DEL TEMPS PRESENT: REPTES I OPORTUNITATS. Intervenen: Rafael Quirosa-Cheyrouze Muñoz (Universitat d'Almeria); Mónica Moreno Seco (Universitat d'Alacant); Agustí Nieto Galán (Universitat Autònoma de Barcelona). Organitza: Universitat Miguel Hernández d'Elx i Universitat d'Alacant.

 

19:00 - 21:00 h ANIVERSARI DECLARACIÓ DRETS HUMANS
Lloc: Última Seu del Club d'Amics de la Unesco, C/ Pintor Murillo, 37.
Finalitzen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", con motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, amb la Taula redona "Els clubs Unesco ahir, avui, matí. Els reductes de la Llibertat. Comunicació i drets humans". Ponents: representants dels clubs d'Alcoi, Barcelona, Madrid, Bilbao i expresidents de CAU d'Alacant. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Calendari: 10, 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2018. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 

19:00 h CINEMA
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua el XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula "Frankenstein" Dir. Kennet Branagh (1994). Presenta: Angela Bacaicoa, Psicoanalista, Coordinadora d'Espai Obert. Madrid, membre de l'Associació Entre-Dites, membre de l'Associació de psychanalyse Encore. Paris (França). Coordina: Oscar Strada. Psicoanalista, Doctor en Psicologia, Soci de l'ELP de Madrid. Coordina el Cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano - C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 

20:15 h PRESENTACIÓ LLIURE
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Presentació del llibre "Scripta in Honorem Prof. José Manuel Cruz Valdovinos". Llibre d'Alejandro Cañestro Donoso. Publicacions Institucionals UA.

 

Exposicions

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició VAGINA DESDENTATA BY ALISSIA (María Penalva Leal). Mitjançant el dibuix, la pintura, el collage, l'escultura, la instal·lació i el text, Alissia ens fa reflexionar sobre la qüestió de gènere i la riquesa del diferent. Calendari: del 7 de novembre al 17 de gener de 2019.

 

 

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició TRIA. OBRES D'IRENE CANO, HELMUT I EMMA PASCUAL. L'obra d'Irene Cano és una al·legoria a la naturalesa, representada per imatges femenines que ens parlen de les dones com a portadores de vida. Emma Pascual ens acosta mitjançant pigments naturals a l'amor cap a la dona de l'Índia. I Helmut Irsch ens convida a visualitzar els seus olis sobre llenç. Calendari: del 27 de novembre al 19 de desembre.


 

Cursos

Tallers del Servei de Cultura de la UA. https://cultura.ua.es/es/talleres/2018-19/1/lista-de-talleres-culturales.html.
Cursos de llengua japonesa. Oficina de Relacions amb Àsia Pacífic. http://sri.ua.es/es/asiapacific.
Cursos del Consell de la Joventut d'Alacant. Tel. 965 14 96 98. http://cjalacant.org/.
Classe de llengua romanesa dirigida a xiquets romanesos (Associació d'Amics de Romania ARIPI).

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464