Saltar apartados

Boletin quinzenal del 8 al 19 de juliol de 2019


Dilluns 8

16:00 h CURS
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Curs HUMANITATS AMB PERSPECTIVA. EDUCANT EN IGUALTAT dirigit a professorat no universitari de la Comunitat Valenciana. Finalitza el termini d'inscripció el 30 de juny. Coordina: Inmaculada Fernández Arrillaga. Inscripcions: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&aneu=7805463&usuari=formacion. Calendari: 8, 9 i 10 de juliol. Organitza: CEFIRE.

 

Dimarts 9

19:00 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona "Vinyetes de coques i congrets: còmic lèsbics des de dues ribes". Ponents: Teresa Castro, Coordinadora i autora de vinyetes de coques i congrets; Carla Berrocal, Autora de vinyetes de coques i congrets; i Miriam Persand, Autora de vinyetes de coques i congrets. Presenta i modera: María Samper; Unicómic-Universitat Miguel Hernández, periodista, Doctora en Estudis Literaris per la Universitat d'Alacant. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport (Aula de Còmic), i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 

Dijous 11

9:00 - 20:30 h CURS D'ESTIU
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Curs "Qüestions actuals de Dret del Treball: novetats normatives i jurisprudencials". En aquest curs es tractaran: la protecció de dades en l'empresa; la reversió de contractes al sector públic; les particularitats de l'ocupació pública; les novetats en matèria de seguretat social; la transformació digital i el seu impacte en l'ocupació; i l'ocupació autònoma. Direcció: Carmen Viqueira Pérez i Marta Villén Hernández. Informació i matrícula: https://web.ua.es/es/verano/2019/alicante/cuestiones-actuales-de-derecho-del-trabajo-novedades-normativas-y-jurisprudenciales.html. Tlf. 96 590 98 27. Calendari: 11 i 12 de juliol. Organitza: Cursos d'Estiu "Rafael Altamira" Universitat d'Alacant.

 


19:00 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona "Història de vida de persones majors LGTBI: passat, present i futur del moviment LGTBI". Ponents: Federico Armenteros Àvila, Presidència de la Fundació 26 de desembre, Roberto Calatayud i Juan del Olmo. Presenta i modera: Carlos Lamm, Impulsor del I Festival de pel·lícula Trans i creador de "NosGusTrans". Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 

Dijous 18

9:00 - 20:30 h CURS D'ESTIU
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
Curs "Temps de treball: qüestions actuals i perspectives de futur". Amb aquest curs es persegueix abordar la problemàtica laboral del temps de treball des d'una perspectiva interdisciplinària amb l'objecte de proporcionar als assistents una visió global d'aquest fenomen i de les seues implicacions legals, sociològiques i psicosocials. Direcció: David Montoya Medina. Informació i matrícula: https://web.ua.es/es/verano/2019/alicante/tiempo-de-trabajo-cuestiones-actuales-y-perspectivas-de-futuro.html. Tlf. 96 590 98 27. Calendari: 18 i 19 de juliol. Organitza: Cursos d'Estiu "Rafael Altamira" Universitat d'Alacant.

 

12:00 h CAMPUS AMB ORGULL
Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona "La inclusió LGTBI en la gestió universitària". Ponents: Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i Empleabilitat, Competència transversal LGBT, Universitat Autònoma de Barcelona; Ángel Pueyo Campos, Membre de l'equip tècnic del Pla Estratègic per al foment del respecte, la diversitat i la igualtat LGBT+, Universitat de Saragossa; Pedro Carlos López Graos, Unitat d'Igualtat, Actuacions LGTBI universitàries, Universitat de Granada; Aratz Castro, Ortzadai LGTBI, Polítiques d'Igualtat LGTBI universitàries. Presenta i modera: María José Rodríguez Jaume, Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat UA. Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 

Exposicions

Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició ESCRIPTORS DE LLUMS EN LA SEU. XI EDICIÓ. Els Escriptors de Llums escriuen històries amb només una imatge i a més en escala de grises. Comissari: Javier Serrano. Calendari: De l'1 al 29 juliol.


 

Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

Exposició JAVIER RUEDA. PINTURA I POESIA. Obra intimista, on es conjuminen pintura i poesia. Una harmonia de colors i formes que es transmet a través de la paraula i la imatge. Calendari: Del 3 al 25 de juliol.

 

 

L'assistència a les activitats organitzades per la Seu és lliure fins a completar la capacitat de les sales. Solament per a aquells actes que necessiten inscripció prèvia (cicles de conferències que tinguen certificació de l'ICE o justificant d'assistència) es donarà prioritat als inscrits.

Els formularis per a les inscripcions es poden trobar en la pàgina Web: https://web.ua.es/va/sedealicante
Tel 965145333. Av. Ramón y Cajal, 4, 03001 Alacant.


 
 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464