Saltar apartados

Butlletí del 20 al 24 d'abril de 2020

 

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant, amb l'ànim de contribuir a fer més suportable l'estada en el domicili, bàsica per a superar l'actual crisi sanitària provocada pel “coronavirus COVID-19”, ha dissenyat un programa d'activitats on-line per als pròxims dies i setmanes, oferint una sèrie de vídeos de diferents actes celebrats en les seues instal·lacions durant els cursos acadèmics 2018/2019 i 2019/2020.

Desitgem que aquesta programació especial siga del vostre grat i interès. I esperem que prompte puguem tornar a trobar-nos amb noves activitats a la vostra casa, la Seu.
 

Dilluns 20

Concert UNA ALTRA MANERA D'ENTENDRE LES CASTANYOLES, a càrrec del Quartet Repics, associació la finalitat de la qual és donar a conèixer les castanyoles com a instrument amb entitat pròpia separat de la dansa. Intèrprets: Quartet Repics (Ana Paula Campos, Chitina Campos, Mª José Ribera i Rocío Ribera). Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Una altra manera d'entendre les castanyoles – 14/11/2018.

 

 

Conferència "A la recerca de solucions per a les malalties de l'os" a càrrec de María Vallet, Catedràtica de Química Inorgànica de la Universitat Complutense de Madrid, membre de les Acadèmies Espanyoles de Farmàcia i Enginyeria. Modera: Francisco Rodríguez Reinoso, Catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Aula de Ciència i Tecnologia – Conferència “A la recerca de solucions per a malalties de l'os - María Vallet – 15/10/2019.

 

Dimarts 21

Taula redona "El port a la ciutat, ¿Oportunitat o Amenaça?" Intervenen: Mª Del Carmen D'España Menargues, Regidora d'Urbanisme Ajuntament d'Alacant; Miguel Ángel Pavón, Regidor de l'Ajuntament d'Alacant; José Manuel Santamaría, A.V. de Gran Via Sud; Armando Ortuño, Professor de la UA. Modera: José Ramón Navarro. Coordina: Jorge Olcina  i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat d'Alacant - Seu Universitària Ciutat d'Alacant..

Aula de la Ciutat – El port a la ciutat ¿oportunitat o amenaça? – 19/11/2018.

 

 

Conferència "Com divulgar i comunicar Ciència (Astronomia) amb art: cobles a part" a càrrec de Natalia Ruiz Zelmanovitch, Llicenciada en Traducció i Interpretació, Experta en planificació i gestió cultural, i en comunicació i divulgació social de la ciència. Coordina i presenta: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Com divulgar i comunicar ciència (astronomia) amb art: cobles aparte – Natalia Ruiz Zelmanovitch – 18/10/2019.


 

Dimecres 22

Cicle "LA MÚSICA QUE ET SONA III", amb la sessió "Cafè Music". Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de Cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

La música que et sona III- Cafè Music – 10/12/2018.

 

 


Cicle LITERATURA A LA SEU. DE BAT A BAT, amb la sessió titulada "Inferns Comuns" a càrrec de Manuel Vilas i Fernando Marías. Coordina: Marina Vicente.Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Literatura a la Seu. De bat a bat. Inferns comuns – Manuel Vilas i Fernando Marías – 24/10/2019.

 

 

Divendres 24

Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, van tenir lloc les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar". Conferència inaugural i debat "El segle XX, el segle curt". Ponent: Mónica Moreno, directora de l'Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere de la UA. Conferència i debat "El pacte internacional per a la consecució dels drets econòmics, polítics, socials i culturals". Ponent: Arancha Vicari Laguna, presidenta d'Amnistia Internacional. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

XXI JORNADES D'INVESTIGACIÓ DE FARPE-FUNDALUCE 2019, amb el lema "El nostre punt de mira, és la Investigació" i lliurament del Premi a la Investigació FUNDALUCE, Fundació Lluita contra la Ceguesa, al projecte del Dr. Nicolás Cuenca, Catedràtic del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia de la UA. Coordina: Mª Almudena Amaya Rubio, Presidenta de FARPE. Organitza: FUNDALUCE (Fundació Lluita contra la Ceguesa) i FARPE (Federació d'Associacions de Distròfies Hereditàries de Retina d'Espanya).

XXI Jornades d'Investigació FARPE-FUNDALUCE 2019 i Premi a la investigació FUNDALUCE al Dr. Nicolás Cuenca – 25/10/2019.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CLASSES ONLINE


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L'equip humà de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües

Universitat d'Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464