Saltar apartados

Butlletí del 27 d'abril al 2 de maig de 2020

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant, amb l'ànim de contribuir a fer més suportable l'estada en el domicili, bàsica per a superar l'actual crisi sanitària provocada pel “coronavirus COVID-19”, ha dissenyat un programa d'activitats on-line per als pròxims dies i setmanes, oferint una sèrie de vídeos de diferents actes celebrats en les seues instal·lacions durant els cursos acadèmics 2018/2019 i 2019/2020.

Desitgem que aquesta programació especial siga del vostre grat i interès. I esperem que prompte puguem tornar a trobar-nos amb noves activitats a la vostra casa, la Seu.
 

Dilluns 27

70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, Jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula Redona: "Sistema Judicial i Drets Humans". Ponents: Emilia Caballero, advocada i ex Síndica de Greuges de la Comunitat Valenciana; José Luis Romero, advocat i exconcejal de l'Ajuntament d'Alacant; José Emilio Ferrer, advocat i professor de Dret Mercantil i Processal de la UA. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

Setanta Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans – Sessió matí –11/12/2018.

 

Cicle EL BAIX SEGURA INUNDAT amb la Taula Redona "El Baix Segura (Alacant) inundat, aspectes tècnics i administratius". Intervé: Jorge Marquínez, INDUROT, Universitat d'Oviedo; Jesús Garrido, Universitat de Granada; Jorge Olcina, Universitat d'Alacant. Modera: José Miguel Andreu. Coordina: Salvador Ordóñez. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia UA.

Aula de Ciència i Tecnologia. La Vega Baixa Inundada. Aspectes Tècnics i Administratius – Jorge Marquínez, Jesús Garrido i Jorge Olcina – 30/10/2019.

 

Dimarts 28

70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, Jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar", amb la Taula redona "Comunicació i drets humans". Modera: Francisco Rojas, doctor en Història i col·laborador honorífic de la UA. Ponents: Gumersindo Lafuente, subdirector d'eldiario.es; Ana Pardo de Vera, directora de Público; Magda Bandera, directora de la Marea; Anne Morelli, professora de la ULB. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

Setanta Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans – Sessió vesprada –11/12/2018. Cicle EL BAIX SEGURA INUNDAT amb la taula redona "El Baix Segura (Alacant) inundat, aspectes hidràulics i geomorfològics". Intervé: Félix Francés, Universitat Politècnica de València, i Pablo G. Silva, Universitat de Salamanca. Modera: Arturo Trapote, Universitat d'Alacant. Coordina: Salvador Ordóñez. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia UA.

Aula de Ciència i Tecnologia. La Vega Baixa Inundada. Aspectes Hidràulics i geomorfològics – Félix Francés i Pablo G. Silva – 04/11/2019.

 

Dimecres 29

Concert de VANESSA TEBA. Concert de Flamenc en el qual es va fer un recorregut pels diferents estils d'aquest art. Coordina: Jerónimo González. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Concert flamenc a càrrec de la cantaora Vanessa Teba i a la guitarra Valentín Rosa – 30/05/2018.


 

 

Cicle de l'Aula de la Ciutat d'octubre a novembre, amb la sessió "Segregació residencial i dret a la ciutat. Les polítiques de rehabilitació urbana a Barcelona i Catalunya". Intervé: Oriol Nel·lo, professor de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordina: José Ramón Navarro i Jorge Olcina. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Aula de la Ciutat. Segregació residencial i Dret de la ciutat – Oriol Nel·lo – 06/11/2019.

 

 

Jueves 30

Concert de música antiga amb el títol FILL DEL SOL I LA NEU a càrrec del grup de cambra La Sablonara. Coordina: María Marco Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Concert Fill del Sol i la Neu. La Sablonara – 20/12/2018.

 

 

 

Concert HAN CANVIAT ELS TEMPS. BALADES I BOLEROS. Un espectacle a guitarra i veu on els grans clàssics de la música romàntica es combinen amb reflexions i comparatives plenes d'humor. Intèrpret: Marvin Labara. Coordina: María Marco Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Concert “Han canviat els temps. Balades i boleros” – Marvin Labara – 07/11/2019.
Dissabte 2

CLASSES ONLINE SOBRE LA BASÍLICA DE SANTA MARÍA D'ALACANT IMPARTIDES PER ALEJANDRO CAÑESTRO. La primera sessió amb el títol "La història de la construcció" tindrà lloc el dissabte 2 de maig a les 20.00 h. en el següent enllaç:

http://us04web.zoom.us/j/75970693208

Calendari: 2, 9, 16 i 23 de maig de 2020.

Imparteix: Alejandro Cañestro, Doctor en Història de l'Art i Coordinador de l'Aula d'Art de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 


 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXPOSICIONS

EXPOSICIÓ PINTURES DE MANDALAS DES DEL CONFINAMENT

Cada any la Seu Universitària Ciutat d'Alacant mostra els treballs del Taller de Pintura a l'aire lliure i el Taller de Pintura Gestual, impartit per la professora Mª Dolores Mulá. La suspensió d'aquests tallers per causa de l'Estat d'Alarma, no ha impedit que tant la professora com els alumnes continuen treballant en noves creacions. El tema suggerit són Mandalas, representacions simbòliques conegudes pels seus beneficis terapèutics.

 

CLASSES ONLINE


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L'equip humà de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües

Universitat d'Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464