Saltar apartados

Butlletí del 6 al 9 d'abril de 2020

 

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant, amb l'ànim de contribuir a fer més suportable l'estada en el domicili, bàsica per a superar l'actual crisi sanitària provocada pel “coronavirus COVID-19”, ha dissenyat un programa d'activitats on-line per als pròxims dies i setmanes, oferint una sèrie de vídeos de diferents actes celebrats en les seues instal·lacions durant els cursos acadèmics 2018/2019 i 2019/2020.

Desitgem que aquesta programació especial siga del vostre grat i interès. I esperem que prompte puguem tornar a trobar-nos amb noves activitats a la vostra casa, la Seu.
 

Dilluns 6

XIV CONGRÉS DE L'ASSOCIACIÓ D'HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA. Les interpretacions del passat estan marcades per les mirades des del present i les expectatives de futur. Es van tractar temes com la presència pública de l'historiador/a, la memòria, la història de les dones i de gènere, la història digital i transnacional. Coordinadora: Mónica Moreno Seco. Organitza: Associació d'Història Contemporània (AHC).

XIV Congrés de l'Associació d'Història Contemporània. Repensar el segle XIX ¿Realment el coneixem? – 21/09/2018.

 

 

JORNADA 20 ANIVERSARI COL·LEGI DE GEÒGRAFS D'ESPANYA, amb el títol "Passat, present i futur de la nostra professió". Organitza: Col·legi de Geògrafs d'Espanya.

Jornada 20 Aniversari Col·legi de Geògrafs d'Espanya. Passat, present i futur de la nostra professió. Sessió de matí – 13/09/2019.

 

Dimarts 7

XIV CONGRÉS DE L'ASSOCIACIÓ D'HISTÒRIA CONTEMPORÀNIA. Les interpretacions del passat estan marcades per les mirades des del present i les expectatives de futur. Es van tractar temes com la presència pública de l'historiador/a, la memòria, la història de les dones i de gènere, la història digital i transnacional. Coordinadora: Mónica Moreno Seco. Organitza: Associació d'Història Contemporània (AHC).

XIV Congrés de l'Associació d'Història Contemporània. Fem història per a tots els públics? – 22/09/2018.

 

 

JORNADA 20 ANIVERSARI COL·LEGI DE GEÒGRAFS D'ESPANYA, amb el títol "Passat, present i futur de la nostra professió". Organitza: Col·legi de Geògrafs d'Espanya.

Jornada 20 Aniversari Col·legi de Geògrafs d'Espanya. Passat, present i futur de la nostra professió. Sessió de vesprada – 13/09/2019.


 

Dimecres 8

Trobada HUMANITATS I EMPRESA. Presentació a càrrec de Núria Grané Teruel, Vicerectora d'Estudiants i Ocupació de la Universitat d'Alacant. Moderador: Juan F. Mesa Sanz, Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA. Intervenen: José Manuel González Fernández de Sevilla, Catedràtic de Filologia Anglesa de la UA; Irene García Losquiño, Directora de Braelight - Development & Leadership i professora del Departament de Filologia Anglesa de la UA; David Santiago Vicente, President de JOVEMPA; Rafael Lafont Deniz, Director Gerent de FUNDEUN; Ezequiel Moltó Seguí, Director de Comunicació i Relacions Institucionals de VECTALIA. Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres.

Trobada Humanitats i empresa – 04/10/2018.

 

Obertura del curs de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i de l'Aula de Ciència i Tecnologia, amb la conferència sobre Tecnologia CRISPR a càrrec de Francisco Juan Martínez Mojica, Professor Titular del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia de la Universitat d'Alacant i precursor de l'eina d'edició genètica CRISPR. Intervenen: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d'Alacant; Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; i Salvador Ordóñez Delgado, Director de l'Aula de la Ciència i Tecnologia. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Obertura del curs acadèmic de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Conferència sobre Tecnologia CRISPR a càrrec de Francisco Juan Martínez Mojica – 19/09/2019.

 

Dijous 9

Seminari "CAP A UN NOU ÉSSER HUMÀ: CIBORG, BIOTECNOLOGIA, INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICAL, TRANSHUMANISME?" amb la ponència "El ciborg" a càrrec d'Igor Sádaba Rodríguez, Llicenciat en Ciències Físiques i en Sociologia, doctor en Sociologia, professor de la UCM i membre del Grup d'Investigació de la Cibercultura i els moviments socials: cibersomosaguas.com. Coordina: María del Olmo Ibáñez, Directora de l'Arxiu Provincial d'Alacant i doctora en Filosofia i Lletres. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

“Cap a un nou ésser humà: ciborg, biotecnologia, intel·ligència artificial, Transhumanisme? El ciborg” a càrrec d'Igor Sádaba Rodríguez – 17/10/2018.


 

Conferència "Es pot usar l'art per a divulgar la ciència?" a càrrec de José Manuel López Nicolás, Catedràtic en Ciències Químiques i investigador de la Universitat de Múrcia (UMU) i Coordinador de la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) de la UMU. Presenta: Julio Mulero, Investigador i Professor del Departament de Matemàtiques de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

“Es pot usar l'art per a divulgar la ciència?” a càrrec de José Manuel López Nicolás – 25/09/2019.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

L'equip humà de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües

Universitat d'Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464