Saltar apartados

Concurs de poesia Poeseu2012 - Bases

Concurs de poesia Poeseu2012 en commemoració de l'efemèrides del Desè Aniversari de la Seu

Durant el Curs Acadèmic 2011-12, la  Seu Ciutat d'Alacant compleix 10 anys. Amb motiu d'aquesta celebració l'Associació AUCA, i la Seu Ciutat d'Alacant convoquen  un concurs de poesia amb el títol: "Poeseu2012, Deu anys de poesia en la Seu"

BASES DEL CONCURS

  1. Podran concórrer al Concurs "Poeseu2012. Deu anys de poesia en la Seu", les persones majors d'edat, de qualsevol nacionalitat residents en la província d'Alacant. Els poemes presentats hauran d'estar escrits en llengua castellana o valenciana i, dins de la llibertat creadora que caracteritza l'obra poètica, en aquest concurs es valoraran positivament aquells poemes que al·ludisquen a la vida, activitats, efemèrides, arquitectura, significats o simbologia relacionats d'alguna manera amb la seu universitària d'Alacant en els seus deu anys d'existència.
  2. Els poemes han de ser inèdits i no haver sigut premiats en cap concurs, ni certamen.
  3. Les obres tindran una extensió màxima de 30 versos i hauran de lliurar-se en paper (format DIN A4) mecanografiats a doble espai, per una sola cara, en cos de lletra de 12 punts. Cada obra es presentarà per duplicat. No s'admetrà enviament per correu electrònic. Els poemes seleccionats seran sol·licitats als autors en versió electrònica per a la seua edició posterior.
  4. Els poemes es presentaran a concurs baix lema o pseudònim acompanyats de plica o sobre tancat, l'interior del qual ha de contenir: nom complet i cognoms, adreça postal, telèfon fix i telèfon mòbil, correu electrònic.
  5. Les obres deuen enviar-se per correu postal a: Seu Ciutat d'Alacant. Av. Ramón y Cajal, nº 4. 03001 Alacant, indicant en el sobre, Concurs Poeseu2012, o lliurar-se personalment en la secretària de la seu, amb idèntica llegenda en el sobre.
  6. El termini d'admissió del concurs quedarà obert  el 14 d'octubre de 2011 i conclourà   el 14 de gener de 2012. Amb posterioritat a aquest dia només seran admesos a concurs aquells enviaments postals que els seus matasellos evidencien que van ser dipositats en la bústia dins d'aquest termini.
  7. L'Associació AUCA de les Lletres i la Seu Universitària d'Alacant designaran la composició de jurat, que realitzarà la selecció d'un conjunt de poemes entre els presentats. Com a premi, la Seu Ciutat d'Alacant organitzarà un recital amb els autors dels poemes triats i  efectuarà un lliurament de diplomes acreditatius.
  8. Els poemes seleccionats  podran ser editats per la Seu Universitària d'Alacant, que disposarà a aquests efectes dels mateixos. Els originals restants seran destruïts, no admetent-se peticions de devolució.
  9. La fallada del jurat serà inapel·lable i oportunament es farà públic en la web: http://web.ua.es/va/sedealicante, es posarà en coneixement dels mitjans de comunicació i es comunicarà  a les persones les obres de les quals hagen sigut seleccionades, a els qui se'ls convidarà al recital i al lliurament de diplomes.

 Logo del 10 Aniversari la Seu Ciutat d'Alacant

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464